Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 211.
-
Απο το 10 ως το 6.. Μην προτρεχεις! @demakhs είδα αυτό και θυμήθηκα μια "συζήτηση" που είχες με την @fog σχετικα με καλή κάμερα-καλο φωτογραφο και ωραίες φωτο. Δες αυτές από κάμερα 100 ετών πόσο καλές είναι!! Ο Joshua Paul δίνει μια vintage ματιά στην Formula 1 με μια κάμερα 104 ετών (Pics) - CNN.gr
-
Ρυθμίσεις => Κλείδωμα οθόνης και κωδικός => Προχωρημένες ρυθμίσεις => Λειτουργία έξυπνης θήκης smile.png
-
Ουφ τα τελειωσα ΟΛΑ τα βηματα! Εκει που νομιζεις οτι τελειωσες, τσουπ αλλο ενα βημα Πολυ καλος οδηγος @NasDriver και οι φωτο που εχεις προσθεσει βοηθανε πολυ! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42425/
-
Παράθεση από zt654: “χαχαχα κάτω από το ευχαριστώ σου βρήκα ένα καλάθι φρούτα.........μα δεν ντρέπεσαι να δωροδοκείς τον άνθρωπο; ” Εγω που μπαινω απο κινητο γτ δεν βρισκω σχεδον ΠΟΤΕ θησαυρους?? Δυο τρεις φορες που εχω μπει απο pc, κατευθειαν βρηκα! Ποιος ευθυνεται γι αυτην την αδικια??? Τον @derveni δωροδοκω?? αφου εσυ τα τσιμπησες τα φρουτακια σου κ εναν οδηγο δεν μου στειλες! Φερτα πισω!
-
Καντε μου μια χάρη.. Επειδή πείραξα πολλά γ ν βελτιώσω την μπαταρια του κινητού μου κ καλά,όσον αφορά στα δικαιώματα εφαρμογων.. Υπαρχει ένας οδηγός του @NasDriver αν δεν κάνω λαθος, γ τις εφαρμογές και τις ειδοποιήσεις, μπορείτε ν μου το στείλετε όταν πάω σπίτι ν τις φτιάξω από εκεί γτ κτ δν έχει γίνει καλα;;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από gianniscfa: “να ρωτησω κατι αλλο, το κινητο το αγορασα πριν 3 ημερες απο ενα σκρουτζομαγαζο. τσεκαρα μεσω μιας σελιδας της ΜΙ εαν το κινητο ειναι αυθεντικο και οντως ειναι.. το θεμα ειναι πως μεσα στο κουτι ειχε εναν φορτιστη ξενο, με τα 3 σιδερακια.. ” Καλησπερα @gianniscfa Κ εγώ το δικό μου από σκρουτζομαγαζο το πήρα. Στο κουτί είχε τον φορτιστή με τα τρία σιδερακια και από το μαγαζί μου έδωσαν τον ανταπτορα γ να χρησιμοποιείται στις πρίζες εδώ. Αλλά και στο πρώτο xiaomi που είχα …
-
Είναι πολύ ωραία αν κ δν του το χα του νησιού, μόνο που κάνει κρυο πολύ τα βραδια και δεν είχα προνοήσει κατάλληλα! Δεν είναι συμπολεμιστής απλά το παιδί, είναι ΕΣΥ! tongue.png Καλό κουράγιο με το 7ημερο(είναι βέβαια λιγο παράνομο ν ξρρεις, μέχρι 5 ή 6 μέρες επιτρέπεται σερί, δεν τ θυμάμαι ακριβώς!)