Καλημερα σκουλήκια και πιγκουίνοι από την συννεφιασμένη Κεα!! Α! Και @fog που δεν ξέρω αν είσαι σε κάποια κατηγορία και @zt654 που κανείς κατηγορία μόνος σου!
Καλημερα σε όλους!! =============== Αυγ 27th 2017, 10:23am =============== Δειτε κ αυτό το σεντονακι! Όχι ότι τα κάνω αλλά το βρήκα και μ άρεσε! Να κοιμάσαι νωρίς. Η μέρα ξεκινάει από το βράδυ. Πριν πας για ύπνο να έχεις οργανώσει την επόμενη μέρα. Με χαρτί και μολύβι. Μην την αφήνεις στην τύχη. Οι μέρες γίνονται μήνες και οι μήνες γίνονται χρόνια. Μια φορά ζεις. Τίμα την. Να έχεις τετράδιο με στόχους. Να το τηρείς ευλαβικά. Να τους σκαλίζεις και να τους ξαναγράφεις. Αυτοί είναι ο μπούσουλας της…
Το 12 angry men δεν ήξερα μεχρι φέτος ότι υπήρχε σε ταινια, το είδα στο θέατρο "οι 12 ένορκοι" αν θυμάμαι καλά τον τίτλο. Μ άρεσε πολύ! Το χω κατεβάσει να δω κάποια στιγμή και το πρωτότυπο! Το συνιστώ!
Βρηκα φωτό αλλά δεν φαίνεται καλά γ ν το δεις! Δν είναι πολύ όμορφο αλλά αν το δεις να παίζει με τα πάντα θα σ αρέσει! Εγώ όταν πάω βάζω να εκτυπώνονται πράγματα και τρελαίνεται με τον εκτυπωτή!!
Εχει μια από τις φίλες μου 2.. Το ένα το έχει χρόνια από όταν εμενε με τους δικούς της και είναι τύπου Garfield σε ρατσα-φατσα. Είναι χοντρο,δν θέλει χάδια και δν κουνιέται κ πολύ μόνο τρωει! Τώρα που μένει μόνη της έχει ένα μικρό, που βρήκε στο δρόμο χτυπημενο, και είναι πολύ χαδιαρικο και παιχνιδιάρικο!
"Για μισό χρόνο, οι άνδρες της φυλής Μπόντι, θα πίνουν μόνο φρέσκο γάλα και αίμα αγελάδας για να πάρουν βάρος." Μόνο το μαύρισμα σε χάλασε δηλαδή @MarkosVL??
@Alex_MLT δεν έχω link.. Μου το έβγαλε στο fb και αποθήκευσα την εικόνα! Αν το ξαναδώ, θα το αντιγράψω! Δεν φαντάστηκα ότι ΟΝΤΩΣ θα το θελε κάποιος! Χαχα Θα βόλεψουμε τον Μάρκο με ένα κανονικό στα γενέθλια του! Θα το εκτιμήσει περισσότερο!