Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 211.
-
Παράθεση από MarkosVL: “Δήμητρα με απογοητεύεις. Βάζεις τέτοιες φώτο με μπύρες και δε με φωνάζεις; ” Δεν θα επαναληφθεί Λορδε! Sorry
-
MIUI 9
ΜήνυμαΤην ίδια ακριβώς έχω κ εγώ. Ναι θα μας έρθει ενημέρωση αυτόματα, όταν έρθει ο καιρός!
-
προβλημα με ακουστικο
ΜήνυμαΧα! Κ εγώ από κει το χω πάρει! Είναι γνωστό σκρουτζομαγαζο! Δν ξέρω.. Δν έχω χρησιμοποιήσει την δική μου εγγύηση ευτυχώς ακόμη. Όταν ρωτήσεις κ μαθεις, πες ν ξέρουμε κ εμείς
-
προβλημα με ακουστικο
ΜήνυμαΝαι @Andreas Andreou 7 απάντηση σε σένα ήταν! Απλά ήταν αντιγραφή από ένα μήνυμα της fog! Να απαντούσες πρώτα σ αυτά κ μετά βλέπαμε.. Περιεργο όντως που έχει συμβεί σε πολλούς αλλά αφού έχεις εγγύηση πήγαινε το πίσω καλύτερα!
-
προβλημα με ακουστικο
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Καλημέρα Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία από τις ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τη rom του κινητού; Επίσης μήπως χρησιμοποιήθηκαν πριν συμβεί αυτό ακουστικά; Χθες βραδυ ας πούμε; Αν ναι μπορείς να δοκιμάσεις να τα ξαναβάλεις και να τα βγάλεις; ” Δες αυτήν την απάντηση από παλιότερα στο ίδιο νήμα κ απάντησε σε αυτά πρώτα γ ν σε βοηθήσουν τα παιδιά!
-
Παιδια άσχετο, αλλά ήρθα σε μια θεία μου γ την γιορτή που είναι πάνω από τον αγ.Στεφανο, κοντά στο Καπανδρίτι. Υπαρχει τοσος καπνός στην ατμόσφαιρα που είναι λες κ έχει ομίχλη, τόση φωτιά μακριά .. Πήγαμε κ δώσαμε νερά κ φαγητά, που ειχε γινει έκκληση,στους πυροσβέστες κ στο στρατό,οι οποιοι είναι από προχτές εδώ! Ευτυχώς κ άλλοι πολλοί ηρθαν κ έφεραν πράγματα.. Είναι ήρωες αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι. Τόση ζέστη, τοσος καπνός και στην διάθεση τους λίγα μέσα.. Πολύ κρίμα αλήθεια κ γ αυτούς κ γ όλα…