Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 211.
-
Εν τω μεταξύ στο νήμα γ παραγγελίες από το εξωτερικο, στις 7 από τις 10 ερωτήσεις μπορεί να απαντήσει εκείνος ο οδηγός που είχες κάνει. Δν κατάλαβα ποτέ ακριβώς τι παίχτηκε κ πηγές γ μπανια αλλά εγώ τον κατέβασα από fb! Πολύ χρησιμος και τον έχω στείλει κ σ άλλους γνωστούς μου που κάνουν αγορές απ έξω. . Thought u should know! @zt654
-
Παράθεση από zt654: “Παράθεση από linuxilakis: “Περσίας είναι Μήτσο. Τον έχει ο ξάδερφος της γυναίκας μου. Πάω κ τον ταιζω. Πάντως αν δείτε η φωτό με το hackαρισμενο apκ της google camera κάνει θαύματα . Φαντάσου στο mi5s τι θα κάνει. Pixel phone θα γίνεται ” Εγώ θα ήθελα έναν βρετανικό κοντότριχο γατούλη. Είναι κουκλιά! ” βαλε μια φωτο.. ποιο εννοείς; Τύπου Garfield?
-
@reborn οχι, είναι αυτό: RX620019489CH
-
@reborn μην μου δίνεις ελπίδες και το περιμένω παλι! Χαχαχα Δεν νομίζω γτ το tracking number απλά δεν αντιστοιχεί σε τίποτα.. Αν έρθει ποτέ θα ενημερώσω πάντως!
-
@thanasis50 ναι όντως!
-
Χαχαχα @zt654 τους πίστευα! Πάντως οκ αφού έχω το refund όντως τσάμπα χαλιεμαι! Θα μου περάσει! Προς το παρόν είμαι ετσι χμ
-
@thanasis50 θα με κοροϊδέψεις αλλά αλήθεια τα πίστευα αυτά που μου λέγαν και έκανα υπομονή!! Τελωνείο στην Αγγλία μου έλεγαν, οκ εγώ.. Ισπανία μου έλεγαν, οκ εγώ, ότι το tracking number δν αντιστοιχεί πουθενα αλλά να μην αγχωνομαι, οκ εγώ!! Από την στιγμή της αποστολής μέχρι το refund 2μηνες περίπου..
-
@George Kaggelaris μου την έσπασαν πρωί πρωί που είδα το mail να σου πω την αλήθεια.. Δν είναι γ το κινητό, ούτε καν.. Γ την κοροϊδία κ την αναμονή κ τα τόσα mail.. Αλλά ναι έχεις δίκιο όμως!
-
Τους ζητήθηκε κ μου έκαναν, οκ.. Απλα δν καταλαβαίνω αν όντως μπορεί ν χάθηκε η με κορόιδευαν από την αρχή..
-
Απαντηση από vickmall σχετικά με το δέμα που περιμένω κ έχει αργήσει τραγικά πολύ.. Νομίζω δν το στείλανε ποτέ?!?! Δν ξέρω..