Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 211.
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαΧαχαχαχα ποτέ έγιναν αυτά;; Τέλειο!
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαΝομιζα ότι το φόρουμ του χε κάνει δωρεάν μαθήματα κάποια περίοδο απ ο,τι έχω καταλάβει! Είδες;; Έπιασαν τόπο μάλλον!
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
Μήνυμα@demakhs Κω ή Κάλυμνο? Μπερδεύτηκα! Η παίζεις μπαλιτσα παντού στα Δωδεκάνησα;; @pechr τελος Αυγούστου θα πάρω άδεια! Αν τα βρούμε στην τιμη θα στο υπερασπιστώ εγώ το σπίτι σου! Ηράκλειο -Πετρουπολη τώρα που λείπουν όλοι, ένα τεταρτακι υπόθεση!! Θα μείνω που θα μείνω μόνη μου Αθηνα, ν το κάνω μπίζνα!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Δεδομενα παρασκηνιου
ΜήνυμαΚαλησπερα! Στην ασφάλεια και μετά άδειες μπορείς να ρυθμίσεις ποιες εφαρμογές θες ν τρέχουν στο παρασκήνιο κ ποιες όχι..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Προβλημα στο μικροφωνο
ΜήνυμαΔες κ αυτήν την εφαρμογή, σε έναν γνωστό μου (όχι με xiaomi αλλά με Android ) δούλεψε όταν είχε πρόβλημα με το μικρόφωνο.
-
Παράθεση από demakhs: “Δεν έχουμε κ πολλές γατες στην τρούπα...μια με πέταλα κ μια αγνώστου προελεύσεως κ λοιπών στοιχείων (U.S.O. Unidentified Sourning Object)!! ” Ποιες είναι οι γάτες;; Μόνο γ τον γατοπιγκου έχω ακούσει! Υπάρχει κ αλλη/ος;; =============== Ιουλ 29th 2017, 11:50pm =============== χαχα μ αρέσει που είστε μεσα, κάνετε like αλλά δν μου απαντάει κάνεις...! Χμμμ Should I use my invisibility to fight crime or for evil???
-
Παράθεση από derveni: “@dimitra1417 εγώ δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα, αλλά θα ήθελα να το είχα εγώ θα προχωρούσα σε αυτά που γράφω και να είσαι σίγουρος ότι η αποζημίωση θα ήταν αρκετή από τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. ” Οκ.. Αλλά επειδή ΕΓΩ το αντιμετώπισα το πρόβλημα, μην τρελαίνεσαι.. Ξερεις ότι σου έχω υποχρέωση και σ ευχαριστω που είχες ασχοληθεί τόσο στο παρελθον! Με όλη την καλή διάθεση στο λέω! Εγώ ειμαι ευχαριστημένη με την ως τώρα έκβαση.. Οποτε ολα καλά!!
-
Το κινητό που μου έρχεται τώρα είναι από αντικατάσταση, γτ το προηγούμενο χάλασε.. Το είχα στείλει στον derveni στην Λάρισα αλλά δν κατάφερε ν το επαναφέρει, πρέπει ν είχε πρόβλημα εξ αρχής.. Βρέθηκε λύση ν μου κάνουν αντικατάσταση! Άλλο που ακόμα δεν έχω το κινητό.. Έχω πάρει άλλο εν τω μεταξύ από σκρουτζομαγαζο.. Γ αυτό σου λέω άτυχη λιγάκι...!
-
Ναι το πιστεύω, γτ πολλοί γνωστοί μου ήταν ευχαριστημένοι με το vickmall κ έτσι αποφάσισα ν πάρω κ εγώ.. Νομίζω ότι μπορεί απλά να είμαι άτυχη εγω!
-
Παράθεση από NasDriver: “Ξεχνάτε και το Vicknall, λίγο πιο υψηλές τιμές αλλά από τα πιο έγκυρα καταστήματα για αποστολές Ελλάδα. ” Εγω πάντως από το vickmall περιμένω κινητό από 20/05.. Το tracking number δεν είναι σωστό, φαίνεται ανενεργό το δέμα και ανταλλάζουμε 500 mails του στυλ είναι Αγγλία τώρα, είναι Ισπανία τώρα, θα σου έρθει όπου να ναι, ευχαριστούμε γ την υπομονή, κλπ.. Καθόλου καλή εμπειρία!