Παράθεση από kalosdios: “δηλαδη εγώ που θέλω να πάρω το xiaomi amazfit να μην κάνω καν τον κόπο Ε; ” Αν βρεις καμιά καλή προσφορά, πες μου κ μένα! Κ εγώ το χω ψήσει τον τελευταίο καιρό!
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από sso: “Παράθεση από dimitra1417: “Γιατι;;; Τι του κάνα;;; ? ” Πας γυρεύοντας μου φαίνεται!!! ” δεν είναι ορθογραφικό αυτό...δεν κάνει ορθογραφικά η κοπέλα...το δήλωσε εξάλλου... ” χαχα αν κ ο λάθος τόνος από το λεξικό κινητού μετράει, έχεις περάσει σε άλλα επίπεδα!
@demakhs εδώ δεν ήξερα που είναι λες ν ξέρω πως γράφεται;; Όχι παντως, έτσι γράφεται! Δεν κάνω ορθογραφικά. Θα σε ανταγωνιζομαι σε αυτό άνετα .. Ποιος θα βρίσκει τα περισσοτερα !
Να ξέρεις τσεκαρα που είναι (γτ δν είχα ιδέα που είναι ο δήμος Παιονίας!) για να πήγαινα για πλάκα!! Έτσι ν δω τι γίνεται στην γιορτή ντολμά!! Αλλά πέφτει μακριά.. Κρίμα, θ χε πλάκα!
Παράθεση από linuxilakis: “Καλημέρα.σας. Από σήμερα αδειούχος με προορισμό κάτω απ τα αυλάκι στα μέρη της συζύγου. Κυλλήνη κουρουτα παλούκι λίμνη Καϊάφα σου ρχομαι... Άντε και στα δικά σας ” Καλημερα σας!!! Άντε και στα δικά μας επιτέλους!!! Καλές διακοπές να χεις!!
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Οταν είχε χαλάσει το δικό μου, τους είχα πάρει τηλέφωνο γτ αυτό ειχα καταλάβει κ εγώ που το χα ψάξει στο internet(ότι είναι αντιπροσωπεία στην Ελλάδα) και μου είπαν ότι δν το αναλαμβάνουν..
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Παράθεση από mikefsi: “Για xiaomi redmi pro κάνει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι κάνει! Ακολούθησε τον κατά γράμμα και ακόμα και με ξεκλειδωτο bootloader θα δουλέψει μια χαρά! Απλά να κατεβάσεις την σωστή rom!!
@demakhs κ εγώ μια από τα ίδια, ΟΤΕ και ήθελα ν πάω forthnet αλλά τελικά έμεινα ΟΤΕ. Τι deal κατάφερες;; Εμένα μου πρόσφεραν 1ωρα κινητά κ χαμηλότερη τιμή φυσικά αλλά εσύ μεγαλουργήσες! Στην επόμενη διαπραγμάτευση ν τους βάλω να μιλήσουν μαζί σου!