Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 211.
-
@antheo πες! Έχουμε χρόνο!
-
Αν πας ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο, κατάσταση, πληροφορίες imei λογικά ο αριθμός που γράφει εκεί είναι αυτός που θες.. =============== Ιουλ 9th 2017, 7:57pm =============== Αν κ από ο,τι καταλαβαίνω απλά κάπως σου διαγράφηκε αν κ δεν καταλαβαίνω πως μπορεί ν γίνει αυτό.. Εκεί που σου λέω δεν γράφει τπτ;
-
Ναι έχεις δίκιο! Λοιπον, 36 σύνολο.. 24 μου είπαν γ το τελωνείο και 12 γ τα έξοδα ΕΛΤΑ.. Ηταν στο τελωνείο πάνω από μήνα .. Το χα δει στο site των ΕΛΤΑ ότι είχε μπει τελωνειο. Όταν έπαιρνα τηλ. στους αριθμούς τελωνείου που είχα βρει στο ιντερνέτ μου έλεγαν ότι δν ήταν εκεί αλλά σε κάποια αποθήκη των ΕΛΤΑ και όταν καλούσα στα ΕΛΤΑ μου έλεγαν ότι σου λένε μπούρδες και είναι στο τελωνείο! Κλάμα λίγο η υπόθεση..
-
Παράθεση από bitos: “Σήμερα μόλις παρέλαβα το xiaomi redmi note 4x, η αξία που είχε κοστολογησει το τελωνείο ήταν 100€ και τελικά πλήρωσα 27€ (+3€ ΕΛΤΑ), στην περίπτωση μου γλύτωσα αρκετά λεφτά αλλά αν είναι να δίνουμε 3 ευρα κάθε φορά ακόμη και για μικροπραγματα κλάφτα Χαράλαμπε ” Πως έγινε κ κοστολογηθηκε 100€ αλλά τελικά πλήρωσες 27€?? Κάπου σε έχασα...
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Ρε παιδιά είναι λογικό ένα δέμα να είναι 25 μέρες στο αεροδρόμιο;; Έχω ξεχάσει τι περιείχε αυτό το πακέτο...... ” Ναι συμβαίνει.. Ένα μήνα και κάτι ήταν το δικό μου! Υπομονή...
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από spideman3: “Δεν μας εκτίμησε Μήτσο αν και δυο της απαντήσαμε αμέσως. ” youtube.com/watch?v=XM1jazDT1Po όξω από την τρούπα όμως....αυτό τόνισα.... ” demakh με διώχνεις από το νήμα που διαβάζω και γελάω;; Λάθος της στιγμής ήταν δεν θα ξαναγίνει! =============== Ιουλ 8th 2017, 10:04am =============== Καλημερα btw! Καλό σκ!
-
Καλησπερα! Συμβαίνει κάτι περίεργο με τα μηνύματα και τις επαφές.. Αν εγώ έχω αποθηκεύσει επαφή με τηλέφωνο π.χ. 6990011223 όταν θα μου στείλει sms δεν μου εμφανίζεται το όνομα της επαφής. Μονο ο αριθμός σαν ν είναι άγνωστος ! Όταν αποθηκεύσω κάποιον που με έχει πάρει τηλ. και ο αριθμός θ είναι +306990011223 όλα λειτουργούν οκ! Συμβαίνει κ σε κάποιον άλλο αυτό? Ελπίζω ν μην μου προτείνετε ν αλλάξω όλες τις επαφές μου!
-
Απο Αθήνα είναι και το kaizerstore, σκρουτζομαγαζο αλλά από εκεί πήρα αυτό το κινητό. Έχει 1χρονο εγγύηση και official rom. Έχουν πάρει κ άλλοι φίλοι μου κ είναι οκ. Όσον αφορά στο priority του vickmall νομίζω είναι γύρω στα +20€ όχι 2.5€ που γράφεις. Αν θες το τσεκαρω μ μια φίλη μου που το κάνε έτσι γ ν μην περάσει τελωνείο κ σου λέω!
-
Παράθεση από MarkosVL: “Λοιπόν έχω μία οκτάδα Μύθος, μερικές Fix και κάτι μικρές Largus που ξέμειναν από τα γενέθλια του αδερφού μου προχτές. Διαλέγετε και παίρνετε, Λίγες γιατί δουλεύουμε αύριο, μη πάμε παρκέ εντελώς. (Hidden Content) ” Στειλε μια largus! Ν δοκιμάσω! Περιμένω κ την αποχώρηση survivor, μια χαρά θ μου ρθει!!