Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 254.

• RE: RE:

Liopetis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ !

• Καλημέρα,θέλω να κάνω στο 4c full wipe η απορία μου είναι αν θα μπορώ να περάσω την νέα rom όταν τελειώσει το καθάρισμα θα το βλέπουν τα win 10 το κινητό ή θα έχω το πρόβλημα που έχω και με το RN που δεν το βλέπουν τα windows.Εδώ δεν υπάρχει sd card να φλασάρει από εκεί θα χαθούν όλα και θα μείνει μόνο το recovery,σωστά ?

• RE:

Liopetis - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από onoff10: “Καλημέρα σε όλους Μια ερώτηση και από εμένα. Υπάρχει τρόπος για μεταφορά αρχείων data- εφαρμογών (τα πάντα όλα) σε ΝΕΑ συσκευή (από RN2 σε RN2 πάντα). Το παλιό φοράει 6.1.29 eu dev, το καινούργιο δεν γνωρίζω με τι θα έρθει από το vickmall” Θα σου έρθει με ελληνική dev και twrp,μάλλον..... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, έχω ένα θεματάκι στο RN2 με τις επαφές τις πέρασα στο κινητό από ένα πρόγραμμα το cm backup,κάθε φορά που πάω να διορθώσω-διαγράψω μία,δύο,τρείς επαφές μετά μου τις σβήνει όλες χάνονται και πρέπει να κάνω επαναφορά πάλι από το cm,μου διαγράφει όμως μόνο αυτές που έρχονται από το cm όχι όσες έχω περάσει χειροκίνητα.Εχω περάσει stable rom 7.1.3.0 χωρίς να έχω κάνει " καθαρή " εγκατάσταση με full wipe μέσα twrp μιάς και το κινητό ήρθε με ελληνική DEV και twrp.Δεν κατάφερα να κάνω τα win 1…

• Πολλές καλησπερες,πως μπορώ όταν κατεβαζω μια εφαρμογή να την περνάει στην sd και όχι στην εσωτερική ; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων

Liopetis - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ωραία δουλίτσα,μπράβο,δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι " τούμπανο " χαλαρά στην αρχή να δούμε που θα κάτσουν οι τιμές σίγουρα τώρα θα είναι πιό ακριβό απ`ότι σε 2-3 μηνάκια που θα βγούν κι άλλα με τον 820.

• Καλώς ηρθες, μεγεια το εργαλείο ! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από kostakislarisa: “Με fastboot ” πως γινεται ακριβως φιλε?????? ” Το κατάς με το αριστερό χέρι τεντομένο και φωνάζεις τρείς φορές δυνατά FASTBOOT-FASTBOOT-FASTBOOT και μετά το φτύνεις απαλά......sorry δεν μπόρεσα να κρατηθώ μην με παρεξηγείται

• RE:

Liopetis - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Μετά για αναβάθμιση Ρομ αν δεν θες από updater, τότε στο twrp κανείς install τη νέα Ρομ και μετά wipe cache και wipe dalvok cache. Εγώ τουλάχιστο έτσι το κάνω. Έτσι είναι και το προτιμότερο για να αποφευγεις τυχόν λάθη αλλά και για να έχεις το μέγιστο του κινητού σου κάθε βδομάδα.” Πρωτα περνάς τη Ρομ και μετά καθαρίσεις την dalvik και την cache ?? ή το αντίθετο ? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από MpaKaKao: “ευχαριστω πολυ φιλε μου απο vickmall το πηρα ” Ζήτησες να σου περάσουν με chat ή με μνμ ελληνική rom ή πήραν από μόνοι τους πρωτοβουλία ?

• Παράθεση από MpaKaKao: “.Το κινητο μου ηρθε με την εκδοση MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 developer ” Καλορίζικο το κινητό,απο που σου ήρθε με την ελληνική rom περασμένη ?

• Δεν ξέρω με ποιό τρόπο πέρασες dev rom λογικά μέσω κάποιου recovery,εγώ θα ξέχναγα τι έχει γίνει μέχρι τώρα θα πέρναγα από την αρχή το οδηγό του καίσαρα.Δεν είμαι σίγουρος βέβαια αν μπορείς να φλασάρεις την fastboot........δεν τα ξέρω και τόσο καλά.

• Παράθεση από lotsas: “Ναι την οποια πατησα και εχω δικαιωματα developer. Επισης φλασαρα μια αλλη rom στην οποια στο secutiry μου βγαζει μια ακομα επιλογη About Root Access στην οποια βγαζει κατι κινεζικα και δεν εχει καποια επιλογη. Παρ ολα αυτα συνεχισε με αυτο που ξεκινησες να μου πεις. ” πες μου ποιά version MIUI έχεις,τα έχεις λίγο μπερδεμένα,όταν λέμε rom εννοούμε ότι εννοούμε λέγοντας windows στο pc δλδ το λειτουργικό που φοράει η συσκευή σου το οποίο μπορεί να είναι σε μορφή STABLE ή σε μ…

• Παράθεση από lotsas: “Ωραια αυτο ειχα καταλαβει διαβαζοντας τον οδηγο (πιστεψε με τον ακολουθω κατα γραμμα) αλλα οταν φτανω στο σημειο με το root access δεν ξερω τι φταιει ” Υποθέτω ότι έχεις κολήσει εκεί που κόλησα και γω,λοιπόν έχεις περάσει την fastboot το βλέπεις αυτό όταν πας απο την αρχική οθόνη στο settings --> about phone --> MIUI version σου λέει εκεί την fastboot rom toy οδηγού ?

• Παράθεση από lotsas: “Μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει καλα. Αρχικά δεν πρεπει να φλασαρω μια fastboot και μετα να περασω τα αρχεια που λεει ο οδηγος; falsdify,TWRP κλπ.. με ποια fastboot πρεπει να ξεκινησω; Δεν εχω root access επειδη η fastboot που εχω δεν ειναι dev; ” Αν ξαναδείς τον οδηγό θα καταλάβεις ότι fastboot είναι μία rom που θα σε οδηγήσει για να πας σε ελληνική rom που θα μπορεί να είναι DEV ή stable.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από lotsas: “οποτε βαζω developer και ειμαι κομπλε; απ οτι βλεπω η μονη που υπαρχει εδω ειναι αυτη: libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn_c4c2d80f2f.tgz ” Αυτή είναι fastboot!! Η τελευταία dev είναι εδώ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…5-1-libra-GTV-6-1-28-zip/ ” Οπς αυτή τη rom την πέρασες εσύ ακολουθώντας τον οδηγό και κόλησες στο flasify ? Δεν βρίσκεις το δικαίωμα για root ?

• Θα ακολουθήσεις τον καταπληκτικό οδηγό του καίσαρα ( αλήθεια που είναι αυτό το παλικάρι ? ) και θα περάσεις την τελευταία GTV και πιστεψέ με το κινητό θα είναι τούρμπο και στην συνέχεια κάθε βδομάδα θα κάνεις την αναβάθμιση σου όμορφα και ωραία.

• Αγορά 2ου XIAOMI !!

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Προσπαθώ να σε γλυτώσω από το να χάσεις τον πύραυλο φίλε μου καλέεεεεε χεχεχε ” Νάσε καλά,αλλά στα χέρια του θα δεί καλές μέρες εγώ τελικά δεν την χρειάζομαι τόση δύναμη :-P,συγνώμη και το redmi πυραυλάκι είναι μην τρελαθούμε !!

• Αγορά 2ου XIAOMI !!

Μήνυμα

Δεν κατάλαβα γιατί έφυγε η κουβεντούλα μας αλλού από την αρχική μου απορία φίλε Μιχάλη

• Αγορά 2ου XIAOMI !!

Μήνυμα

Θέλει 5 ίντσο όχι 5 1/2