Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 254.
-
Αγορά 2ου XIAOMI !!
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Κάνεις πισωγύρισμα Αλλά και το note 2 καλό είναι Κοίτα στην τιμή που το βρήκες δεν βρίσκεις και πολλά ” Θέλει XIAOMI και όχι άδικα ο μεγάλος μου ο γιός σκέφτηκα λοιπόν να θυσιάσω το 4c για να μην φύγουν άλλα χρήματα σε smartfones,λογικό είναι από το Ifone to 4 το απλό που έχει το δικό μου του φαίνεται ferrari ( και είναι ) ! Ετσι λοιπόν είναι πισωγύρισμα για καλό σκοπό.
-
Αγορά 2ου XIAOMI !!
ΜήνυμαΣκέφτομαι την αγορά του Redmi note 2 πρωτίστος λόγω τιμής στην συνέχεια το γεγονός ότι έχει επέκταση μνήμης,είναι ξεκλείδωτο,μπαταρία που μπορεί ν`αλλαχτεί όταν με το καλό χρειαστεί και τέλος θέλω 5μισάρα οθόνη,το δικό μου μάλλον θα μου το " φάει " ο γιός μου.Δεν είναι και ο ποιό γρήγορος επεξεργαστής είναι όμως υπεραρκετός για την χρήση που θα του κάνω.Θα ήθελα τα σχόλια σας και τι θ`αγόραζατε εσείς με βασικότερο κριτήριο όλων την χαμηλή τιμή και την lollipop. Original XIAOMI Redmi Note 2/HongM…
-
Παράθεση από manwlis77: “καλημερα φιλος εχει το mi4c και φοραει μια ρομ stable 77.0.4.0 μαγειρεμενη καποιου κινεζικου μαγαζιου το κινητο το εχει παρει απο ελλαδα απο youhou.gr ο τροπος που λεει το ποστ εδω θα καταφερω να περασω την ελληνικη ρομ? ” Ναι,αυτόν τον οδηγό ακολούθησα και γώ,για DEVELOPER ROM.
-
μισο παιδιά το κοιτάει ο MIUI_ART
-
Παράθεση από HeavenScent: “Γιατί έχει OTA και δεν πήρα χαμπάρι; Εδώ και 1 μήνα δεν έχει περίπου, ίσως και παραπάνω. ” Εγώ στο μνμ που μου έρχεται έχω και ΟΤΑ και full,ίσως επειδή δεν έχει 6 αλλά 5.1 το δικό μου. Βγήκε η νέα GTV-6.1.28για την συσκευή που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας. Μπορείτε να την κατεβάσετε απευθείας στον παρακάτωσύνδεσμο. Mi 4C(FullROM)=>xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_GTV-6.1.28.zip MD5Sum =dcce3adeb4d61571ca381bfc3b06409d Mi 4C(PatchROM) =>ota_v5.1.1_libra_6.1.21_6.1.28.zip MD…
-
Παράθεση από HeavenScent: “Στο τέλος έτσι θα κάνω, αναγκαστικά (η θα πάω να πάρω όλα τα gadget). Για την αριθμομηχανή δεν θα ήθελα να έχω και 2η εφαρμογή, απλά αυτή που ήταν σαν "στοκ" πριν ήταν καλύτερη Τώρα αν ξέρεις άλλο τρόπο ευχαρίστως αν θες πες μου. ” Αν κατάλαβα καλά δεν θες να περνάνε όλες εκείνες οι εφαρμογές της XIAOMI που έχεις διαγράψει καθε φορά που αναβαθμίζεις rom,να κατεβάζεις λοιπόν την OTA και όχι ολόκληρη την rom των 700 MB,και θα περνάει μόνο ότι έχει αλλάξει από την προηγού…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Ξεκινήστε το τόπικ και δείτε Πριν λίγες μέρες ένας άλλος φίλος από Αθήνα έλεγε το ίδιο ” Εκ πείρας,οι συναντήσεις τέτοιου είδους για να πετύχουν πρέπει να υπάρχει ένας πυρήνας 2-3 ατόμων που να ψιλογνωρίζονται έτσι ώστε να ανοίξει το θέμα και να πάρει σάρκα και οστά,αλλιώς δεν πετυχαίνουν όταν είναι άτομα τόσο άγνωστοι μεταξύ τους .....νομίζω. Λοιπόν κανά παλιός εδώ του φόρουμ με κανά άλλο παλιό και πάει λέγοντας.
-
κλειδωμενος bootloader?
ΜήνυμαΚαλημέρα,τώρα το είδα,δεν υπάρχει θέμα τελωνείου με expedite shipment αν αυτό εννοείται όταν λέτε express αποστολή.
-
Να ρωτήσω Off topic,πως μορώ να παρακολουθήσω ένα θέμα π.χ. αυτό εδώ χωρίς να έχω γράψει μνμ ?
-
Μήπως εβαλες κάνα express ταχυδρομείο που έχει χρέωση ; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από alfaromeomito2010: “Το mi pc suite δεν το αναγνωρίζει και στο δικό μου όπως και ή προηγούμενη. Λύθηκε το πρόβλημα με το YouTube και το Netflix. ” Μ`ενδιαφέρει και μένα ο τρόπος που έλυσες το πρόβλημα !
-
Είναι η φόρτιση πολύ πιό αργή με την νέα rom ή μου φαίνεται ?
-
Smartfones `15
ΜήνυμαΜαζί με τα θηρία και το δικό μας το PRO.... Sofokleousin.GR | Αυτά είναι τα καλύτερα smartphones του 2015