Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 254.
-
Καλημέρες,δε νομίζω ότι θα του βάλουν τα χρήματα στο "πορτοφόλι" του θα έχει κανονική επιστροφή δεν παρέλαβε εμπόρευμα ακύρωση της παραγγελίας με υπαιτιότητα δικιά τους έκανε,απλά αν έχω καταλάβει σωστά δεν πλήρωσε με paypal εξού και η καθυστέρηση που έγινε αιτία να χάσει το απόθεμα που είχαν.Τα χρήματα θα τα πάρει με καθυστέρηση τουλάχιστον 10 εργάσιμων ημέρων απο την ημέρα που θα επιβεβαιώσουν την επιστροφή ( refund ). veinrich ρίξε μιά ματιά εδώ Original Xiaomi Redmi Note 3 Prime 3GB+32GB MTK…
-
Καλημέρα φίλε veinrich,αυτή ακριβώς η διαφορά του κακού μαγαζιού gearbest απο το καλό vickmall ότι αν κάτι δε πάει καλά το σωστό μαγαζί θα σε προστατέψη σαν πελάτη ενώ το κακό μαγαζί θα σε γράψει κανονικά,εδώ μπαίνει και η επιλογή σου να πληρώσεις λίγα ευρώ παραπάνω για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Με ένα search στο φόρουμ με τη λέξη Backup ” Καλά ντε μην φωνάζεις ωωωωωω
-
Καλησπέρα,που βρίσκω οδηγό για Backup πριν περάσω αναβάθμιση,ευχαριστώ.
-
Καλημέρα,η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπεις μεγάλες διαφορές στην .31 από την .24,ίσως μόνο στα σημεία που έχουν αναβαθμιστεί : Fix - Press 'Back' or 'Menu' button immediately after locking the screen would wake it (Mi 4c) (12-29) [Video Phone] New - Brand new UI (12-29) και αυτά αν τα χρησιμοποιείς,κατά τ`άλλα είναι σταθερή και γρήγορη όπως πριν !!
-
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους,περνάμε απο την μία rom στην άλλη κάθε παρασκευή απλά και ωραία ! Ευχαριστούμε πολύ !!
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Liopetis: “Παράθεση από birel-motosport: “πολυ καλο το sasmung” Το ίδιο είπα όταν είδα το s6 ωραιο τo iphone ο κλέψας του κλεψαντος...... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως είμαστε χ3 σε σχέση με περισυ πολύ καλά νομίζω !! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα,εμένα ο διακόπτης της "περιστροφής" δουλεύει ανάποδα όταν είναι φωτισμένος είναι off και όταν είναι σβηστός είναι on. Εχω και μιά απορία πως μπορώ στις επαφές να βλέπω μόνο αυτές που είναι στην συσκευή και όχι και της SIM ?
-
Καλησπέρα,είχα το γνωστό πρόβλημα με το ξυπνητήρι που δεν έκλεινε και με την νέα rom λύθηκε !!
-
Πολύ απλή διαδικασία χαίρομαι που έβαλα την DEV,χρόνια πολλά και αντέ με το καλό την νέα την άλλη Παρασκευή
-
2015 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Page35 - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum ΠΗΓΕ...346
-
Περιμένουμε το link,απο περιέργεια πέρισυ ποιός ήταν πρώτος και πόσους ψήφους,για να ξέρουμε το στόχο μας
-
Καλησπέρα Nelias,δυστηχώς δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί είμαι αρχάριος αυτό που μπορώ να σου πω είναι ακολούθησα τον οδηγό του ceaser χτες το βράδυ και πέρασα την gtv και η συσκευή πετάει,αξίζει ο κόπος, βλέπω με ένα κάρο εφαρμογές 1,5 GB ελεύθερο σκέφτομαι ποιά εφαρμογή να περάσω χωρίς να με νοιάζει ο χώρος και ακόμα δεν έχω προλάβει να δω καλά - καλά ότι είναι φορτώμενο. Θα σου δώσω tip όταν την περάσεις με το καλό,να βάλεις το usb debugging στο off για να βλέπει το pc σου στο Mi 4c την μνήμη σαν…
-
Τη rom την πέρασα χάρη στον οδηγό σου ο οποίος είναι άψογος,ευχαριστώ,στο σημείο όμως αυτό που ζήτησα οδηγίες η διαδικασία είναι ελαφρώς διαφορετική λόγω ίσως ότι είναι άλλο το μοντέλο το δικό μου και όχι αυτό του οδηγού,εκεί λοιπόν μέσω chat ευτυχώς βρήκα τον Bodai και με βοήθησε στο στάδιο αυτό που ήταν πολύ απλό τελικά αν το γνωρίζει κάποιος. Ευχαριστώ. Τα burgers περιμένουν......
-
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
ΜήνυμαΜε την βοήθεια του Bodai είμαι με GTV 5.12.17,ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!
-
Παράθεση από caeser: “Μετά, όταν θα τρέξετε την εφαρμογή, θα σας ζητήσει root access. Θα πάτε στο Secutiry-->Permissions-->> Root access και γυρίσετε το διακόπτη στο ΟΝ, (να γίνει πορτοκαλί χρώμα). ” Εχω φτάσει στο σημείο αυτό αλλα δεν μου ζητάει root access και στην συνέχεια το flashify κολάει,πάω manual στο security -- Permissions πάλι τπτ δεν υπάρχει root access επιλογή,τι κάνω ?
-
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ Bodai και για τις δύο απαντήσεις σου.