Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-254 από 254.

• ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Liopetis - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Καλημέρα, επειδή έχει προσπαθήσει ανεπιτυχώς κάποιος φίλος να περάσει ελληνική rom και δεν ξέρω αν έχει μείνει τπτ στην συσκευή, 1) είναι κάτι που πρέπει να προσέξω πρινπροχωρήσω με τον οδηγό του ceaser και 2) την ίδια διαδικασία κάνω για να περάσω την GTV και την ίδια για Stable 3) όταν περάσει η rom υπάρχει διαφορά στον τρόπο που κάνω update την gtv απο την stable. Ευχαριστώ.

• ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Μήνυμα

Καλημέρα, Το Mi-Recovery είναι το " κλείδωμα" της Xiaomi για να μην μπορούμε να μπούμε σε root αν κατάλαβα καλά γιαυτό θέλουμε το Developer Fastboot Rom να κάνουμε την συσκευή root και να μπορεί να μπεί μετά το Flashify,σωστά ? Πως μπορώ να καταλάβω αν είναι ήδη η συσκευή μου rooted ? Αν ακολουθήσω τον οδηγό του ceaser και δεν πάει κάτι καλά μπορώ να επιστρέψω στην προηγούμενη rom,πρέπει να την σώσω με κάποιο τρόπο μιάς και θα γίνει ολικό format στην μνήμη ή την ξεχνάω ? Καταλαβαίνω ότι είναι πο…

• ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Μήνυμα

Anytime,που λέμε και στο χωριό μου,για τα burgers. Βάλε τις μπύρες και φύγαμε !!

• ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Μήνυμα

Δεν είχα στο μυαλό μου αυτό όταν πόσταρα ,καλοδεχούμενη η προσφορά σου για βοήθεια,πάντως είναι πλήρης ο οδηγός που έχεις φτιάξει,πολλά μπράβο. Επιμένω όμως στο θέμα του εθελοντή,επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη για το τι είναι απλό και το τι δεν είναι.

• ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Μήνυμα

Για τους άνω των 50 δεν ισxύουν τα burgers θα πάμε σε κάτι πιό lite με γαλοπούλα και τέτοια,συμπεριλαμβανομένου και εμού ! " κόσμο ακούω και κόσμο δεν βλέπω " youtube.com/watch?v=CL2O16IliO4 "[ Αν ήξερες μόνο πόσοι έχουν δηλώσει "παντελώς άσχετοι" με το αντικείμενο και έχουν ζητήσει βοήθεια και έχουν ταλαιπωρηθεί (ζητώντας "εθελοντές") και τελικά ξαναδήλωσαν, "αν ήξερα πόσο απλό ήταν θα το είχα κάνει απο τη πρώτη στιγμή!"] " έχω δεί και πολλά μνμ που λένε πρόβλημα με την rom δεν μπορώ να κάνω εκ…

• ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Μήνυμα

Τα δύο Burgers θα είναι η αμοιβή του εθελοντή και μένω Αργυρούπολη !!

• ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Μήνυμα

Καλησπέρα, έδωσα σε κάποιο φίλο σχετικό με κινητά το τηλέφωνο να μου περάσει την rom αλλά δεν τα κατάφαιρε.Υπάρχει κανείς που θα μπορούσα να πάω για βοήθεια,δεν έχω τις γνώσεις να το κάνω μόνος μου,όσο απλό και να είναι. Θα μπορούσε να είναι και κάποιος τεχνικός σχετικός που ασχολείται με τα Xiaomi μας π.χ. Ευχαριστώ.

• To gps που το βλέπω ?

Μήνυμα

Θα γίνω πιό σαφής ειμαι σε κεντρική λεωφόρο στο 34 και με δείχνει στο 36 δεν είναι σε σχέση με το παλιό μου το ίδιο ακριβές,το έχω ενεργοποιημένο απλά δεν μπορούσα να βρώ στο μενού που ήταν το "ον" "οφ".

• To gps που το βλέπω ?

Μήνυμα

Το Βρήκα thanks,τα burgers δεν ξέρω αν είσαι Αθήνα γιατί βλέπω Πάτρα είναι ΘΕΙΚΑ και καλές τιμούλες.... Food Str Μοναστηράκι - Burgers Δεν είναι και πολύ ακριβές πάντως με δείχνει λίγο πιό μακρία από το σημείο που είμαι,δεν ξέρω αν φταίει η rom και αν βάζοντας την Ελληνική θα βελτιωθεί.

• To gps που το βλέπω ?

Μήνυμα

Καλημέρες πολλές και καλές,προσπαθώ να βρώ στο menu το gps,τουλάχιστον όπως το έχω μάθει από το samsung που είχα και δεν το βρήσκω,η rom που "φοράει" προς το παρόν είναι μια international stable 7.0.4.0 !! Εχει κανεί την ίδια να μου πεί....? Ευχαριστώ

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sm0k3: “Καλησπέρα παιδιά μία ερώτηση γιατί με μπερδέψατε κάπως, είμαι στήν ελληνική stable 7.0.5.0. για mi note pro την οποία είχα περάσει 02/11/15 κάπου τότε την είχατε βγάλει. Είναι ή τελευταία δικιά σας stable ή βγάλατε κάποια πιό καινούρια. Ευχαριστώ. ” Οι Ελληνικές rom (Stable και Developer), βγαίνουν, ακολουθώντας το ρυθμό έκδοσής τους, απο την Xiaomi. Όταν βγάζει η Xiaomi νέα ρομ, επεξεργάζεται και σε λίγες ώρες βρίσκεται, έτοιμη για download και στο Ελλ…

• Πολλές καλησπέρες, μετά απο αρκετό διαδυκτιακό ψάξιμο χωρίς προγενέστερη εμπειρία έδωσα παραγγελία στις 23/11 στο vickmall για ενα Mi 4c,δεν έχω παραλάβει ακόμη παρόλο που με το φόβο των δασμών πλήρωσα τα παραπάνω χρήματα για expedite shipment ( θεωρητικά είναι duty free και πιό γρήγορο ). Πιστεύω ότι μέσα στην βδομάδα θα έρθει,θα σας ενημερώσω. Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για gearbest,dealsmachine kai aliexpress.Απο τον caesar εδώ διάβασα καλά λόγια για τον yeso521,σίγουρα υπάρχουν καλές και κακ…

• Καλησπέρες,είμαι ο Παύλος απο Αθήνα έχω και γω δύο γιούς,Ιδ.υπάλληλος πλέον πιά μετά απο 25 χρόνια εμπορικής δραστηριότητας και το μόνο που λέω σ`όλα τα μέλη είναι ΥΓΕΙΑ πάνω απ`όλα,τα υπόλοιπα εύκολα ή δύσκολα θα γίνουν.Χάρηκα που είμαι μέλος σας,έχω και γω την τρέλα μου με τα ηλεκτρονικά δεν έχω όμως μεγάλη εμπειρία άλλα μου αρέσουν τα γκατζετάκια και το παλεύω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7896/

• Καλώς σας βρήκα,περιμένω εντός 5-6 ημερών το 4c και είπα να τα λέμε από δώ !!