Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 254.
-
@alex42 είμαι 99% σίγουρος ότι έχεις δικαίωμα να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών μόνο και μόνο επειδή μετάνοιωσες για την αγορά σου ( πόσο μάλλον στην περίπτωση σου ) η συσκευή σου είναι μεταχειρισμένη μην μασάς και μην αφήνεις στα λαμόγια να τους περάσει. Ρίξε και δω μιά ματιά www.inka.gr.
-
Καλώς ήρθες στο παρεάκι Μάκη να χαίρεσε την κόρη,ένα Redmi Pro με την 5,5 OLED του οθονούλα είναι super αν δεν θες MTK και είσαι snapdragonάκιας να ξέρεις ότι στην Xiaomi η σειρά που ξεκινάει με τα γράματα Mi είναι θεωριτικά η ναυαρχίδα τα Mi5 - Mi5s στις 5,15 ίντσες και το Mi5s Plus στις 5,7 ίντσες είναι πυραυλάκια.
-
Παράθεση από gvoi: “Επίσης υπάρχει ένα μαγαζί εκεί που διαφημίζει ότι στέλνει Ευρώπη με DHL μέσω Αγγλίας όπου ο μεσάζων πληρώνει τα τέλη και έρχεται στις υπόλοιπες χώρες EU χωρίς καμία πιθανότητα για χρέωση δασμών από τι τελωνείο. Ουσιαστικά γίνονται 2 διαφορετικές αποστολές. Γνωρίζετε κάτι?? ” Εριξα μιά ματιά στον τρόπο αυτό για μιά υποθετική αγορά ενός RN4 ( 3/64 ) από το κατάστημα μέσω Ali και από ένα άλλο γνωστό κινεζοκατάστημα με Ευρωπαική αποθήκη από λεφτά είναι τα ίδια το θετικότερο από A…
-
Εδώ διαβάστε μνμ για 4 ευρώ παραγγελία,τι να πώ ξέρει ότι θ`αργήσει ? μου κάνει εντύπωση το έστειλε Κυριακή εντωμεταξύ απόγευμα σ`εμάς με 5 ώρες διαφορά προς τ`απάνω γι εκείνους !?!? * Product Amount * Shipping Cost * Total Amount * US $ 4.68 * US $ 0.00 * US $ 4.68 Leave a message for the seller Man Berryguy 2016-11-13 06:24:58 Dear friend, Good day to you First, thank you for your support by purchasing from my store. Here notifies your order was arranged and handed over to the carrier today de…
-
Παράθεση από osalonikios: “το κατάστημα εστειλε το τηλέφωνο κανόνικα και πως εγω το παρέλαβα κανονικα ” Εάν αυτή ήταν η απάντηση του paypal στο dispute έχεις δίκιο ρε φίλε πέφτω από τα σύνεφα,η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει 100% εγγυημένο ιντερνετικό κατάστημα.Η μόνη προστασία είναι αυτό που γίνεται όταν πας σε φυσικό κατάστημα εντός Ελλάδος και έχεις το δικαίωμα της επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών !!
-
Σαφώς και η Selina που μπορεί να είναι και George ( αν και δεν κατάλαβα σε τι θ`άλλαζε τα πράγματα αυτό ) δεν είναι online 24/7,το γεγονός ότι υπάρχει κάποιος να γράψεις κάποια απορία σου και να πάρεις απάντηση άμεσα εγώ το θεωρώ προσόν σε σχέση με τα robot του ali.Δεν χρειάστηκα ποτέ το aftersales και γιαυτό δεν ξέρω αν είναι υπαρκτό ή όχι,όταν όμως ζήτησα κάτι πρίν κλικάρω το ΟΚ για την παραγγελία δεν με κορόιδεψαν για να την πάρουν όλα έγιναν όπως ακριβώς ήταν προφορικά στο chat συμφωνημένα α…
-
Με λίγο ψάξιμο,σωστός και σίγουρος τρόπος δείχνει να είναι το δίδυμο aliexpress-alipay,με τεράστια γκάμα προιόντων,απρόσωπο για τα γούστα μου και θέλει προσοχή από που θα αγοράσεις,σ`όλα πάντα υπάρχουν τα συν και τα πλην.Θα πρέπει να δώσεις το νούμερο της καρτούλας και αν θέλεις τ`αποθηκεύει για να μην το περνάς σε κάθε αγορά.Θα κάνω μιά δοκιμή με κάτι φθηνό να δω τι παίζει. Το καλό είναι ότι υπαρχουν εναλακτικές λύσεις για εμάς τους καταναλωτές,ευχαριστώ για την ενημέρωση κύριοι. forums.xiaomi-…
-
Παράθεση από demakhs: “Πιο πολύ μαζί τους νομίζω είναι, παρά μαζί μας ” Το Paypal είναι μία υπηρεσία που δουλέυει με προμήθεια και σαν υπηρεσία στηρίζεται στην καλή του φήμη και γιαυτό λοιπόν πιστεύω ότι δεν θα ρισκάρει την φήμη του για χάρη κανενός κινεζομάγαζου του τζίρου του Vickmall και μόνο γιαυτό το λόγο γιατί από θέμα κέρδους η κονόμα είναι από τα μαγαζιά και όχι από τον καταναλωτή.Εγώ πάντως αν δεν υπήρχε paypal δεν θα έδινα νούμερο πιστωτικής σε κανένα ιντερνετικό κατάστημα !!
-
Να ρωτήσω και γω κάτι που τόχω απορία αν υποθέσουμε ότι δεν κάνω έλενχο του bootloader και είναι κλειδωμένος τι θα γίνει αν flashάρω την fastboot θα περάσει και θα brickάρει ή δεν θα περάσει καθόλου ?
-
Στο settings - > about fone πάτα ένα στιγμοιότυπο δεν θυμάμαι πως το λένε στα αγγλικά,να δούμε και κει τι λέει @panos2171.
-
Παράθεση από evankouros: “Ποια Ελληνική Stable θα προτείνατε να βάλω στα XRN2 (Hermes) & γιατί; ” Την Thunder βάλε αυτήν έχω αυτήν συνιστώ, " no worries,mate" !