Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 254.
-
Σίγουρα δεν τυχαία η επιλογή αυτών που μιλάνε στην παρουσίαση αλλά μου είναι πολύ πιό συμπαθείς οι κινέζοι και οι κουλτούρα που κουβαλάνε σαν λαός από τους αντιπαθητικούς ( για να μην πώ ότι άλλο μου έρχεται στο μυαλό ) τους δικούς μας τους βορειο-ευρωπαίους Γερμα -νορβηγο-σουηδούς. Αχ το είπα και ξεθύμανα.
-
Κινητό μέχρι 300 ευρώ
ΜήνυμαΕίναι πολύ βασικό να αποφασίσεις τις ίντσες της οθόνης πήγαινε σε ένα πολυκατάστημα και δες τι σου αρέσει και μετά με 300 θα βρεις τούμπανο!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από thodoris3: “Γενικά τι παίζει με το τελωνείο ? ” Με απλό ταχυδρομείο ( π.χ. NLpost ή SGpost) δεν θα έχεις πρόβλημα τελωνείου,αν έχεις θα είσαι ο πρώτος που ακούω εγώ.Λοιπόν για μαγαζιά ρίξε μιά ματιά στο ελληνικό @mygad και απο κινέζικα (εδώ εκφράζω την προσωπική μου άποψη ) δύο "παίζουν" yeso521 και vickmall.
-
Η συνδρομή θα έχει στόχο να καλύπτει τα έξοδα του χώρου ενοίκιο,φως,internet ίσως μιά καθαρίστρια κλπ κλπ,όσο για το δεύτερο είτε το γράψεις σε κάποιον τι πρέπει να κάνει είτε του το δείξεις νομίζω ότι θα το μάθει έτσι κι αλλιώς,εξάλου όλα είναι θέμα συμφωνίας κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να "διδάξει" τον άλλο αν δεν θέλει.Είμαι σίγουρος όμως ότι μ`αυτό τον τρόπο θα μπούν κιάλλοι στην XIAOMI που ίσως να φοβούνται το φλασάρισμα και τα υπόλοιπα που αφορούν τις rom.Ισως το να " μπεί " κάποιος στο …
-
Εγώ πάντως ψήνομαι για δημιουργία κάποιου είδους "συλλόγου" με χώρο που θα μπορούμε να μαζευόμαστε με ετήσια συνδρομή,πιστεύω ότι πολλά νέα μέλη θα έρχονται να λύνουν τις απορίες τους,και γενικά αν βρεθούν άτομα να το τρέξουν μόνο καλά θα δούμε από μιά τέτοια κίνηση. Μιά ιδέα πέταξα να υπάρχει...........
-
Παράθεση από argiriskal: “επιλεγω procceed to paypal βαζω κανονικα τα στοιχεια της καρτας μου κι παταω προσθηκη, ” Καλημέρα,όταν πατάς να γίνει πληρωμή με paypal δεν σου ζητάει στοιχεία της κάρτας αλλά να λογκάρεις στο paypal και απο εκεί διαλέγεις με ποιά κάρτα ( αν έχεις δηλώσει πάνω από μία ) θέλεις να προχωρήσει η πληρωμή,τουλάχιστον έτσι κάνει σ`εμένα,επιβεβαιώνεις το ποσό και αν είναι πιστωτική σε χρεώνει αν είναι κάρτα μετρητών τα τραβάει άμεσα απο τον λογαριασμό σου.
-
Στην thunder υπάρχουν οι τελίτσες,μου φαίνεται ότι βγάζει μόνο το λογότυπο του @gkalen ή δεν θυμάμαι καλά ?
-
Παράθεση από george91: “εχει καταφερει κανεις να συνδεθει snapchat ? με stable gtv εμπαινα κανονικα.. με gkalen δεν μ αφηνει αλλα και στο τελευταιο update του snapchat απ οτι καταλαβα μπλοκαρει rooted devices..το εχει αντιμετωπισει κ αλλος αυτο ” Εγώ με RN2 και πρίν και με @gkalen κανονικά στο snapchat.