Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 254.
-
Xiaomi Max 64GB 6.44 Inch FHD 3GB 64GB MIUI V8 Max 64GB 64bit Qualcomm Snapdragon 652 Octa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Smartphone
-
Παράθεση από coolatos: “Και ένα δεύτερο περίεργο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, και που δεν το είχε από την αρχή, είναι με την έξοδο ακουστικών όπου εάν συνδέσω απλά ακουστικά ή ηχεία ακούγεται ένας δυνατός επαναλαμβανόμενος βόμβος σαν πολυβόλο! Ενώ αν συνδέσω handsfree που το jack έχει και επαφή για το μικρόφωνο όλα καλά! Αν και μου μοιάζει για μηχανικό πρόβλημα στην έξοδο κάθε γνώμη δεκτή! ” Το πρόβλημα με τ`ακουστικά είναι καθαρά μηχανικό,μου το κάνει και μένα όταν συνδέω τ`ακουστικά και μέχρι τώ…
-
un-root
ΜήνυμαΠαράθεση από giannis chalkidis: “80 euro +φπα από Ελλαδα κόστισε η οθονη αν την παραγγειλης από εξωτερικό θα σου κοστίσει τα μισα λεφτά περασμένη. Εγώ παντός αυτόν που μου πρότειναν κάποιοι από εδώ μέσα , που δεν ξέρω τι συμφερων μπορεί να έχουν , δεν στο συνηστο να πας. ” Χωρίς να θέλω να κάνω τον πονηρό δεν σε συνέφερε να πάρεις καινούργιο με 125 euro ( το 2-16 οχι prime ) και σου μείνει η μπαταρία και το παλιό για ανταλακτικά.
-
un-root
ΜήνυμαΠαράθεση από giannis chalkidis: “μετά από αλλαγή οθόνης, ” Πόσο πήγε το κουστουμάκι της αλλαγής,φίλε Γιάννη ? Σου έσπασε από πτώση φαντάζομαι,φόραγε η παλιά οθόνη κάποιου είδους προστασία ?
-
Δεν ξέρω αν υπήρχε και στις προηγούμενες rom αλλά στην 7.2.1.0 stable που φοράει το RN2 μου στην οθόνη κλειδώματος που μπαίνει με την rom πάνω δεξιά έχει ένα κυκλάκι με 4 μικρά δάκρυα μέσα εκεί βρήκα διάφορες foto που μπαίνουν εναλάξ στην lockScreen,το βρήκα ενδιαφέρον και είπα να μοιραστώ μαζί σας.
-
Το reminder note 2 δεν είναι κλειδωμένο, τουλάχιστον μέχρι πριν ένα μήνα, που παρέλαβα το δικό μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kosmasdel: “'Εβαλα την stable 7.2.1 την ελληνική από εδώ αλλά έχει μέσα κάποια κινέζικα apps (!). Είναι ασφαλές να τα απεγκαταστήσω. ” Ναι βγάλε όσα βγαίνουν γιατί δεν βγαίνουν όλα ή βάλτα όλα σ`ενα φάκελο και άστα στην άκρη.Ετσι κιαλλιώς αν θες τα ξαναπερνάς αν ξαναπεράσεις την rom πάνω στην ίδια,όποτε δεν χάνεις και τπτ,πειραματίσου.
-
Προβλημα με myF2G
ΜήνυμαΕιναι λοιπόν θέμα της εφαρμογής και όχι της συσκευής,τα πράγματα απλούστευσαν,τηλεφωνάκι στην Wind για βοήθεια αφού κάνεις την έρευνα σου μέσω google μήπως το έχει " ψάξει " και κάποιος άλλος.
-
Παράθεση από michael: “συμβαινει αυτο καμια φορα ειδικα αν το εχουμε απενεργοποιηση πρωτα .κλειστο κανε επανεκκίνηση και ξαναπροσπαθησε ” Ok το πήρε,τέλος . Παράθεση από gkalen: “Πατα ΚΑΝΟΝΙΚΗ , να δούμε τι θα κάνει . Πατα το να δούμε τώρα , κι ας μη θες ροοτ , έτσι που έγινε δε θα πάθεις τίποτα παραπάνω. ” Δεν με πρόλαβες θα το έκανα δεν έχω πρόβλημα,απλά και μόνο για να δώ τι θα γίνει,όταν θέλω να κάνω τέτοιες δουλειές βέβαια στην συσκευή προτιμώ να είμαι στο pc μου και να έχω χρόνο δλδ ΣΚ.
-
Καλησπέρα,ξέρει κανείς πως μπορώ να αποφύγω την αλλαγή της μεθόδου εισόδου,κάθε φορα που καθαρίζω την cache,από swiftkey σε google.To παθαίνει και κανάς άλλος ?
-
Παράθεση από michael: “Να περασε μονο του δηλαδη να ηταν μεσα στο system της ρομ δεν νομιζω. εκανες swipe κατα την εξοδο στην ερωτηση του twrp για να κανει install το supersu; ” Για να επιμένετε εσύ και ο Χρήστος θα το έκανα χωρίς να το πήρα χαμπάρι,δεν έχω τόση εμπειρία στα wipes.Να ρωτήσω ξανά μία αν στην ερώτηση που κάνει " κανoνική " ή 'twrp/cwm' γράψω κανονική θα ρουτάρει ?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimis_golf: “ok ekane neo install kai edosa manual ola ta dikaiomata kai perimeno edo kai 3 lepta na sundethi!” Στο παρελθόν σου περπαταγε κανονικά, δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβλημα με myF2G
ΜήνυμαΔοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση,δεν είναι πρόβλημα της συσκευής με την εφαρμογή ( στην δικιά μου πάει σφαίρα) πιό πιθανό είναι να έχει αργή σύνδεση η Wind στην περιοχή σου.