Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 254.
-
Παράθεση από Bodai: “Όχι σημαίνει ότι απλά δεν αναβαθμίστηκε στην καινούργια έκδοση, root θα εξακολουθείς να έχεις όπως και το πρήξιμο να αναβαθμίσεις το SuperSu ” Εδώ μπερδεύτικα λιγάκι 1) την στιγμή που δεν 'εχω flasάρει το su από twrp,πως έχω root,η stable δεν είναι rom χωρίς root ? 2) όταν είχα DEV έβλεπα στο κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> είχε τρίτη επιλογή το root και όταν το πάταγα με πήγαινε στο διακοπτάκι on- off για το flasify ( καταλαβαίνω ότι το flasify αφορρούσε εκείνη την rom,απ…
-
Προβλημα με myF2G
ΜήνυμαΣυνδέεσαι με wi-fi ή με δεδομένα,τα υπόλοιπα τρέχουν κανονικά ?
-
Προβλημα με myF2G
ΜήνυμαΚαλημέρα,πως μπαίνεις στα υπόλοιπα της εφαρμογής χωρίς να έχεις κάνει login στην εφαρμογή ?
-
" Καλοτάξιδο " το θέμα φίλε Χρήστο,πολλά μπράβο σ`όλα τα παιδιά που μας σερβίτετε τις λύσεις στο πιάτο και αφορά όλους όσους ποστάρουν στο φόρουμ MIUI_ART,Bodai,ceaser,gkalen,GR_Macedon,michael κλπ.κλπ. Θα ήθελα να ρωτήσω έχω Stable 7.2.1.0 και δεν έχω αποσυμπιέση (Flash μέσω Twrp) το zip της SU,υπάρχει όμως σαν εφαρμογή μέσα στη συσκευή σε έκδοση 2.65,μου ζητάει να κάνει update και δεν το κάνω.Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή δεν είναι root ,ποιός είναι ο λόγος που θέλω root εκτός από το να τρέχω εφ…
-
RE:
Μήνυμα@Vagelis Minas Υπάρχει τρόπος να κάνω root σε ελληνική stable χωρίς κάνω εγκατάσταση το SU και να δίνω δικαιώματα ρουτ από το κέντρο ασφαλείας όπως στις dev roms? Ή το ρουτ από το κέντρο ασφαλείας είναι αποκλειστηκότητα των DEV? Καλημέρα, δεν είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσω στην απορία σου σωστά, όμως έχω stable και ότι αφορά wipes κλπ τα κάνω με TWRP. Το SuperSu υπάρχει σαν εφαρμογή στα εικονίδια και ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου ζητάει να διαλέξω από που θέλω να έχω πρόσβαση root από su ή tw…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thodius: “Ρε παιδιά μία ερώτηση. Είχα την 6.3.10 και τώρα έβαλα την 7.2.1.0 και τώρα μου τρώει μπαταρία σαν τρελό.... Μήπως να κατέβω πάλι σε 6.3.10;;;” Εγώ με την 7.2 έχω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας,έκανες καθαρή εγκατάσταση της ρομ;
-
Παράθεση από nikos_v: “Τώρα έχει 7.1.3 Δεν θυμάμαι όμως αν είχε αυτή όταν ήρθε, γιατί μόλις άνοιξα το wifi άρχισε την αναβάθμιση. Μπορώ να το δω από κάπου;; Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” Δεν νομίζω ότι μπορείς να δεις πιά φόραγε,τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω κάποιο τρόπο.Καλορίζικο λοιπόν το redmi !!
-
Το πολύ καλό RN3 pro !! XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από delpiero10: “Παιδια stable rom για mi4c?” Ψάξε λίγο το φόρουμ πήγαινε αναζήτηση και βάλε την συσκευή σου. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Liopetis: “Το superSu πρέπει να το κατεβάσουμε μόνοι μας ” Πρεπει να σου το έχει βάλει μέσα το φλασαρισμα της GTV Παράθεση από Polizos: “ερωτηση,Γιάνα βάλουμε αυτή την Ρομ θέλουμε ανοιχτο bootloader ή μπορούμε και χωρίς? ” Ξεκλείδωτο χρειάζεται.. ” Δικό μου λάθος ξέχασα ν`αναφέρω ότι μιλάω για το RN2 στο οποίο έχω stable 7.1.3.0 και δν έχει SuperSu,άρα θα την βάλω manualy,σωστά ? Αν και έχω την εντύπωση όταν διάβαζα το θέμα του GR Macedon πως για το RN2 δεν θα β…
-
Το superSu πρέπει να το κατεβάσουμε μόνοι μας ?
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Για να λύσεις το θέμα μια και καλή, περνα τες ολες χειροκινητα και σωστά στο gmail και θα ησυχασεις μια και καλή από το αγχος της μεταφοράς ή της απώλειας. ” Τις πέρασα manualy στο gmail στο pc,δεν βρήσκω τρόπο να τις μεταφέρω στο RN2,ελπίζω όταν μου είπες να τις περάσω χειροκίνητα στο gmail να μην εννοούσες στο κινητό αλλά στο λογ. μου στο gmail .