Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 877.
-
Παράθεση από Zach Kontoulis: “Ναι τα κανω ολα υπερβολικα αργα και τριπλοτσεκάρω. στα 22s μου εβγαλε μηνυμα Not enough storage. Ειδα οτι το παθαινουν πολλοι αυτό αλλα δεν ειδα καπου λυση. Τι κανω; ” Με ποιό miflash προσπαθείς να φλασάρεις;
-
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και στο android. Αν όντως σου έρθει με unofficial rom (ανέβασε ενα screenshoot από το about phone όταν το έχεις στα χέρια σου), τότε θα πρέπει αρχικά να του περάσεις μια official rom με αυτόν τον οδηγό: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Επίσης κάνε αν δεν έχεις κάνει ακόμα ένα mi account και μια αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader εδώ: Apply for unlocking Mi devices
-
Δυστυχώς η πρόβλεψη του Γιώργου ( @geoanto555) βγήκε σωστή. Άρα @kostas2089 ή το ανοίγεις και κάνεις το test point ή φτιάχνεις ένα deep flash καλώδιο με ένα απλό καλώδιο usb. Εγώ θα προτιμούσα το καλώδιο αλλά αν εσύ αισθάνεσαι πιο άνετα να το ανοίξει προχώρα με τη μέθοδο του test point εδώ: Ελληνικός Οδηγός Testpoint Unbrick Xiaomi Redmi Note 3 pro Snapdragon
-
@kostas2089 Δες το ποστ #70 του Γιώργου εδώ: Redmi Note 3 pro International version (Kate) - Ήρθε με ρομ από Kenzo Το κινητό πρέπει να μπει σε edl mode. Κάντο και δες επίσης και το προηγούμενο ποστ από το δικό σου του @parispap89
-
Αν δεν έχεις ήδη στο pc το adb κατέβασε το από εδώ: adb.zip (πατάς το "download through your browser") Το αποσυμπιέζεις στο C:\ του υπολογιστή σου και μετά: - Σιγουρέψου ότι έχεις το USB debugging στο ON στο κινητό. - Σύνδεσε το κινητό με το pc και άνοιξε ένα windows command prompt - Ξεκίνα το adb shell με αυτή την εντολή: adb shell - Και τέλος δώσε αυτή την εντολή: settings put global tether_dun_required 0 - Και ένα Reboot του κινητού
-
Παράθεση από parispap89: “Και εγώ το ίδιο θέμα έχω... ” το κατάλαβα αλλά δεν μου απάντησες στην ερώτηση
-
Παράθεση από parispap89: “Ακολούθησα τον οδηγώ αλλα μου βγάζει error missmatching image and device.. ” όταν φλασάρεις με το miflash στις κάτω επιλογές έχεις επιλέξει το "Clean all" ;
-
Παράθεση από trickius: “Τελικά δοκίμασα με miui kate_global_images_V7.5.2.0.MHRMIDE_20160712.0000.26_6.0_global και μου γυρνάει το miflash error:Mismatching image and device. ” όταν φλασάρεις με το miflash στις κάτω επιλογές έχεις επιλέξει το "Clean all" ;
-
Επανεκκίνηση συσκευής.
Μήνυμαναι,λογικά θα πρέπει να έχει κρατηθεί nandroid backup (με όλα τα partitions) πριν το πέρασμα στο android 6
-
Παράθεση από themistoklis: “Για να περάσω ελληνική χρησιμοποιώ τον οδηγό εδώ? ” Ναι αυτό τον οδηγό. Πρώτα περνάς το TWRP και μετά φλασάρεις από το TWRP την Ελληνική ρομ. Σημαντικό για να μην μπλέξεις να κατεβάσεις πρώτα από όλα την ελληνική ρομ και να την περάσεις στο κινητό και μετά να περάσεις το TWRP και να φλασάρεις. Ελληνικές ρομ κατεβάζεις από εδώ: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-RedMi-Note-3-Pro-Kenzo/ Διαλέγεις μεταξύ: custom του gkalen , ελληνική stable, ελληνική developer
-
επέλεξε στο κατω μέρος το clean all
-
Παράθεση από kostas2089: “εγω με ξεκλειδωτο κινητο ακολουθωντας ολη την διαδικασια γιατι κολλαω εδω μπορει να μου πεις και εδω κανεις σας??? ” δοκίμασε και με το τελευταίο miflash tool (Xiaomi Mi Flash Tool Version 6.8.30 Released - Download Here! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum) φαντάζομαι ότι το τρέχεις ως administrator
-
@parispap89 αν τελικά αποφασίσεις να φλασάρεις την ρομ, θα σου πρότεινα εκτός από τις οδηγίες που θα τους ζητήσεις γραπτώς να στις στείλουν, όπως σωστά σου είπε ο @Thracia, εγώ θα σου πρότεινα να τους ζητήσεις και partial refund για την όλη διαδικασία/ταλαιπωρία. Αν σου αρνηθούν ανοιξε dispute στο paypal και ζήτα τους από εκεί το patrial refund, μπας και βάλουνε μυαλό και σταματήσουν να στέλνουν ότι νάνε.
-
@parispap89 τελικά τι θα κάνεις; Το banggood από ότι κατάλαβα σου λέει να φλασάρεις ρομ. Εσύ θα τους το επιστρέψεις και θα ζητήσεις full refund + shipping cost, ή θα περάσεις την ρομ;
-
Επειδή ίσως δεν κατέβηκε σωστά το update της rom, αν θέλεις μπορείς να το κατεβάσεις μόνο σου στο pc, μετά να το αντιγράψεις στη μνήμη του κινητού ή στην sd και να το περάσεις από την εφαρμογή updater επιλέγοντας πάνω δεξιά τις 3 κάθετες τελείες, μετά "Choose update package" και να επιλέξεις το αρχείο που μόλις αντέγραψες στο κινητό. Το αρχείο ενημέρωσης μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Σιγουρέψου ότι πάνω έχεις επιλέξει το…
-
@koubos Οχι στο κουτί, στη πλάτη του κινητού έχει ένα άσπρο αυτοκόλλητο εκεί γράφει λογικά το μοντέλο στη μορφή 2015... και τρία ψηφία μετα το 2015, αυτό πες μας. Το μήκος πρέπει να είναι 15,25 εκατοστά και όχι 15 εκ. ακριβώς. Το πιο πιθανό είναι ότι έχεις το kate. Σε ρώτησα ποια ρομ είχε μέσα γιατί πολύ πιθανό να σου έχουν βάλει ρομ του kenzo και όταν έκανες την αναβάθμιση να μπρίκαρε.
-
Θυμάσε πια ρομ είχες; Στο κουτί του είχε ευρωπαικό φορτιστή ή κινέζικο + adaptor; Στο άσπρο ταμπελάκι στο πίσω μέρος του κινητού τι μοντέλο αναφέρει 2015... ; Αν δεν σου κάνει κόπο μέτρα το μήκος του με ένα χάρακα προσεκτικά και δες αν είναι παραπάνω από 15 εκατοστά (δηλαδή 15,25 εκατοστά). Όλα αυτά για να δουμε αν μιλάμε για το kenzo ή το kate