Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 877.

• Παράθεση από kostakislarisa: “Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα note 3 pro για ένα γνωστό και θέλω να του περάσω την ελληνική. Μέσω edl είναι εφικτό; Έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι εδώ στο φόρουμ.. ” Δες αρχικά ποια rom έχει και έλεγξε αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος

• Παράθεση από GEORGE_KAVALA: “μου είπαν να μην ακολουθήσω αυτον τον οδηγό ” ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Όπως είπαμε δεν έχεις το redmi note 3 pro (kenzo) αλλά το redmi note 3 (hennessy), όποτε για να περάσεις αρχικά μια official θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό: Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK). Κατά προτίμηση να περάσεις την china developer έτσι ώστε με το που θα πάρεις την έγκριση για ξεκλείδωμα να ξεκλειδώσεις και να περάσεις την Ελληνική …

• Ξεκλείδωμα Bootloader no no no

nflo - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

και από τις διαστάσεις kate είναι το κινητό, άρα προς το παρόν δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις με επίσημο τρόπο τον bootloader edit: @faklan άρα σωστά επέλεξες αρχικά και τον τίτλο του θέματος "Ξεκλείδωμα Bootloader no no no"

Μήνυμα

@faklan πριν κάνεις κάτι απάντησε αν μπορείς σε αυτά που ζήτησα εγώ και ο @Thracia

Μήνυμα

@faklan μπορείς να ανεβάσεις μια φωτό από πίσω μέρος του κινητού και να μετρήσεις το ύψος της συσκευής (σε χιλιοστά) μπας και βγάλουμε άκρη αν τελικά έχεις το kate ή το kenzo;

Μήνυμα

Πάντως ο @faklan ανέβασε στο ποστ #7 screenshoot από το aida64 που δείχνει ότι είναι το kenzo

Μήνυμα

Βάλε αν θέλεις και την εφαρμογή aida64 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.finalwire.aida64&hl=en και δες πιο μοντέλο σου λέει ότι είναι

Μήνυμα

Δεν ανεβάζεις ένα screenshoot από το About phone

Μήνυμα

Μήπως είναι το kate και φλασάρεις ρομ του Kenzo;

• @GEORGE_KAVALA Έχεις unofficial rom όποτε θα πρέπει να την αλλάξεις και να περάσεις αρχικά μια official με αυτό τον οδηγό: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo). Κατά προτίμηση την china developer έτσι ώστε με το που θα πάρεις την έγκριση για ξεκλείδωμα να ξεκλειδώσεις και να περάσεις την Ελληνική με αυτό τον οδηγό: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά). Δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, γι'αυτό αν ακολουθήσεις τα βήματα του οδηγού…

• Παράθεση από kostas234: “Παιδιά να ρωτήσω γιατί δεν βγάζει την ένδειξη 4g και έχω 3g στο τηλ ενώ είμαι σε κάλυψη και το βλέπω στο τηλ του φίλου μου που έχει redmi note 3 και έχουμε τις ίδιες εταιρίες και καινούργιες κάρτες sim ” Ποιά εταιρία έχεις; Έχεις κάνει αίτηση για ενεργοποίηση του 4g; Επίσης δες και στις ρυθμίσεις -> Sim cards & mobile networks -> SIM1 -> Preferred Network Type αν έχεις επιλεγμένο το: Prefer LTE

• @GEORGE_KAVALA αρχικά ανέβασε ενα screenshoot από το about phone. Εκτός από Mi account έχεις κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader; Αν όχι μπες εδώ και κάνε: Apply for unlocking Mi devices

• Έχεις unofficial rom οπότε για να γλυτώσεις από τα προβλήματα της, αρχικά θα πρέπει να περάσεις μια official rom και μετά την Ελληνική. Ξεκίνα με μια αίτηση για ξεκλείδωμα (επίσημο από εσένα) του bootloader κάνοντας αίτηση εδώ: Apply for unlocking Mi devices

• Παράθεση από sylar: “Να σημειωσω οτι φοραει unofficial 7.3.6.0.0. ” Έχεις unofficial rom και ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος γιατί και αυτός ξεκλειδώθηκε με unofficial τρόπο. Αν θέλεις να μην εχεις πρόβληματα πρέπει αρχικά να περάσεις μια official rom (βάλε την china developer για να μπορέσεις μετά να περάσεις την Ελληνική rom) με αυτό τον οδηγό: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Ξεκίνα, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, κάνοντας αίτηση για ξεκλέιδωμα του bootlo…

• Παράθεση από Skafetza: “προσπαθώ να κάνω άιτηση για το unlock του bootloader ” Μπες εδώ Apply for unlocking Mi devices είναι στα αγγλικά.

• Παράθεση από Stelios85: “Έχει δοκιμάσει κανείς το Mi PC Suite? Δεν μπορώ να συνδεθώ. ” προς το παρόν το MiPcSuite δεν παίζει σε android 6 (MM)

• Παράθεση από chat1978: “Σχέδιο 2: Χρχρησιμοποιώ το καλώδιο για να το γυρίσω σε 9008. Σταματώ το βραχυκύκλωμα και χωρίς αλλαγή καλωδίου κάνω το παραπάνω flashing. ” Και εγώ το σχέδιο 2 σου προτείνω να κάνεις. edit: παρατήρησε όσο βραχυκυκλώνεις/ξεβραχυκυκλώνεις τα 2 καλώδια το status της com θύρας αν αλλάζει.

• Παράθεση από chat1978: “Είμαι έτοιμος. Δεν έχω συνδέσει τίποτα και περιμένω οδηγίες. ” Σύνδεσε το κινητό με pc με το deep flash cable και δες το com port το οποίο λογικά πρέπει να δείχνει 900Ε. Μετά ενώνεις/βραχυκυκλώνεις τα δύο μικρά καλώδια μεταξύ τους και τα κρατάς ενωμένα για 5-6 δευτερόλεπτα και μετά τα αποσυνδέεις και λογικά η com port γυρνάει από 900Ε σε 9008. Αν λοιπόν γυρίσει σε 9008, λογικά το κινητό έχει μπει σε edl mode και αρχίζεις να φλασάρεις την ρομ με το miflash tool

• Παράθεση από chat1978: “Επειδή δεν έχω το διακοπτάκι, γνωρίζει κανείς αν γίνεται με γυμνά καλώδια και ταινία; Δηλαδή να το βραχυκλώσω απευθείας; ” Δες τι σου έγραψα πιο πάνω στο ποστ #71

• Παράθεση από chat1978: “Μπορείς και χωρίς το διακοπτάκι; ” δεν είναι υποχρεωτικό το διακοπτάκι. Ενώνεις τα δύο μικρά καλώδια μεταξύ τους, συνδέεις το κινητό με το pc και τα κρατάς ενωμένα για 5-6 δευτερόλεπτα και μετά τα αποσυνδέεις και λογικά η com θύρα γυρνάει από 900Ε σε 9008.