Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 877.

• Θα πρέπει να περάσεις την official china developer με το miflash tool με τον αυτό τον οδηγό: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Προσοχή στο 1ο βήμα να περάσεις σωστά τους drivers στον υπολογιστή είναι το πιο σημαντικό βήμα.

• Παράθεση από chat1978: “Όταν είναι σε E900 μπορείς να κάνεις κάτι; ” όχι θα πρέπει να το γυρίσεις σε 9008 (edl mode) edit: αυτή την δουλειά κάνει το deep flash cable. Εκτός και αν μπεις στη διαδικασία να ανοίξεις το κινητό και να κάνεις τη μέθοδο του test point.

• Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να φτιάξεις μόνο σου το deep flash cable. Δεν χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο, ένα καλώσιο usb, δύο μικρά καλώδια, ένα κοπίδι και μονοτική ταινία. Το πολύ πολύ αν δεν τα καταφέρεις να χαραμίσεις ένα καλώδιο usb.

• Παράθεση από chat1978: “Να δοκιμάσω και μια από αυτές; MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Αυτές δεν είναι για την περίπτωση σου. Είναι για φλασάρισμα από τον updater του κινητού.

• Κανονικά με την official κινέζικη rom που έβαλες θα έπρεπε να λειτουργεί το wifi. Ποιά official κινέζικη rom πέρασες και με πιο τρόπο; Ανέβασε όπως σου είπα και πιο πριν ένα screenshoot από το about phone. Την πέρασες με καθαρή εγκατάσταση με το miflash tool ή με το updater tool του κινητού; Αν δεν την πέρασες με καθαρή εγκατάσταση, ξαναπέρνα την china developer με τον οδηγό αυτό Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo). Αν την έχεις περάσει με καθαρή εγκατάστα…

• Ναι μέχρι να σου έρθει το sms που σε ενημερώνει ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις. Μετά ξεκλειδώνεις με το mi unlock tool, περνάς το TWRP και την Ελληνική rom σύμφωνα με τον οδηγό: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)

• Αφού έβαλες την κινέζικη developer λογικό ήταν να κλειδώσει ο bootloader. Τώρα για να περάσεις το TWRP θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις. Έχεις κάνει αίτηση εδώ Apply for unlocking Mi devices για ξεκλείδωμα;

• Παράθεση από Eddie95: “lockare η ρομ ” Τι εννοείς όταν λες lockare η ρομ; Ανέβασε και ένα screenshoot από το about phone και κάνε ένα έλεγχο αν είναι κλειδωμένος ο bootloader σου (δες εδώ: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon))

• Παράθεση από gplat: “Πάντως ειλικρινά, πολύ με μπέρδεψε αυτό το κινητό. Redmi Note 3 σκέτο, Redmi Note 3 Pro, Redmi 3, Redmi 3 Pro, μετά μπήκαν και τα Prime στη μέση και τώρα μου λέτε κι εσείς για Kenzo και Kate!!! ” Εγώ πάντως ένα πράγμα θα σου πω, από όλα αυτά τα κινητά που ανέφερες έχεις πάρει το καλύτερο

• Παράθεση από gplat: “Ποιά η διαφορά του Xiaomi Redmi Note 3 Pro από το Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime? ” Μάλλον prime εννοεί την έκδοση του kenzo με τα 3/32GB μνήμη.

• Σημα 4G

nflo - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Jimmy: “Καταλαβα τι εννοεις,μολις μου εστειλαν απο την Vodafone οτι το 4G ενεργοποιηθηκε. ” Κάνε reboot το κινητό και δοκίμασε αν έχεις 4g με την προυπόθεση ότι η περιοχή που είσαι έχει κάλυψη 4g από vodafone.

• Παράθεση από spiralas: “βεβαία στο MiPCSuite δεν ξέρω γιατί δεν την βλέπει ” Προς το παρόν το MiPcSuite δεν παίζει με android 6 (MM)

• Παράθεση από nikpoth: “Εγώ του φλασαρα official dev και global και δεν κλείδωσε πάντως. ” Μάλλον όταν φλάσαρες με miflash δεν επέλεξες clean all and lock (flash all and lock στην προηγούμενη έκδοση του miflash). Μπορείς να δοκιμάσεις αν θέλεις από adb την εντολή "fastboot oem lock" για να το κλειδώσεις.

• Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition

nflo - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από john.azik: “εκτος απο τα Ελληνικα.Μπορω να κανω κατι για αυτο? ” Προς το παρόν μπορείς να περάσεις την official global developer rom που έχει πάνω από 90% Ελληνική μετάφραση.

• Παράθεση από Nicolas Dionysiadis: “Ωραία ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος σωστά; ” Προσοχή ο bootloader είναι ξεκλείδωτος με ανεπίσημο τρόπο. Θα πρέπει να κάνεις αυτά που σου είπα πιο πάνω

• όχι αν ο bootloader είναι κλειδωμένος θα πρέπει να τον ξεκλειδώσεις. Για να ξεκλειδώσεις θα πρέπει να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα εδώ: Apply for unlocking Mi devices και όταν έχεις την άδεια (παραλάβεις το sms επιβεβαίωσης) θα πρέπει να περάσεις μια official developer rom με τον 1ο οδηγό που σου έδωσα πιο πάνω. Μετά μπορείς να περάσεις την Ελληνική rom με τον 2ο οδηγό.

• Φίλε μου δυστυχώς θα πρέπει να αλλάξεις rom γιατί αυτή που έχεις είναι unofficial και αργά ή γρήγορα θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Οπότε αρχικά κάνε έλεγχο του bootloader σου Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Και μετά θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) για να περάσεις μια official rom και μετά αν θέλεις (στο προτείνω) την Ελληνική με αυτόν Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO …

• @efkolo ο τρόπος αυτός είναι unofficial και επίσης γνωστός από το kenzo. Μπορεί αρχικά να δουλέψει αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να μπρικάρει το κινητό. Θα σου πρότεινα να περιμένεις να λειτουργήσει το official ξεκλείδωμα για να μπορέσεις να περάσεις μετά και το root.

• Παράθεση από efkolo: “Γεια σας κι από μένα, σήμερα παρέλαβα το Redmi Note 3 International version αλλά από ότι διάβασα δεν έχω τίποτε να κάνω εκτός από ξεκλείδωμα του bootloader. Αν υπάρχει κάτι περισσότερο θα ήμουν υπόχρεος αν με οδηγούσε κάποιος ” Ακόμα δεν υπάρχει official τρόπος για το ξεκλείδωμα του Bootloader του Kate, οπότε υπομονή.

• Δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό, αν μπορεί κάποιος άλλος να μας πει ( @NasDriver @geoanto555) ; Φαντάζομαι πριν αρχίσεις να πειράζεις τα αρχεία συστήματος, δεν κράτησες ένα full backup, όπως είναι ο κανόνας.