Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 877.
-
Κανονικά με την official κινέζικη rom που έβαλες θα έπρεπε να λειτουργεί το wifi. Ποιά official κινέζικη rom πέρασες και με πιο τρόπο; Ανέβασε όπως σου είπα και πιο πριν ένα screenshoot από το about phone. Την πέρασες με καθαρή εγκατάσταση με το miflash tool ή με το updater tool του κινητού; Αν δεν την πέρασες με καθαρή εγκατάσταση, ξαναπέρνα την china developer με τον οδηγό αυτό Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo). Αν την έχεις περάσει με καθαρή εγκατάστα…
-
Παράθεση από gplat: “Πάντως ειλικρινά, πολύ με μπέρδεψε αυτό το κινητό. Redmi Note 3 σκέτο, Redmi Note 3 Pro, Redmi 3, Redmi 3 Pro, μετά μπήκαν και τα Prime στη μέση και τώρα μου λέτε κι εσείς για Kenzo και Kate!!! ” Εγώ πάντως ένα πράγμα θα σου πω, από όλα αυτά τα κινητά που ανέφερες έχεις πάρει το καλύτερο
-
Σημα 4G
ΜήνυμαΠαράθεση από Jimmy: “Καταλαβα τι εννοεις,μολις μου εστειλαν απο την Vodafone οτι το 4G ενεργοποιηθηκε. ” Κάνε reboot το κινητό και δοκίμασε αν έχεις 4g με την προυπόθεση ότι η περιοχή που είσαι έχει κάλυψη 4g από vodafone.
-
Παράθεση από nikpoth: “Εγώ του φλασαρα official dev και global και δεν κλείδωσε πάντως. ” Μάλλον όταν φλάσαρες με miflash δεν επέλεξες clean all and lock (flash all and lock στην προηγούμενη έκδοση του miflash). Μπορείς να δοκιμάσεις αν θέλεις από adb την εντολή "fastboot oem lock" για να το κλειδώσεις.
-
Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition
nflo - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από john.azik: “εκτος απο τα Ελληνικα.Μπορω να κανω κατι για αυτο? ” Προς το παρόν μπορείς να περάσεις την official global developer rom που έχει πάνω από 90% Ελληνική μετάφραση.
-
όχι αν ο bootloader είναι κλειδωμένος θα πρέπει να τον ξεκλειδώσεις. Για να ξεκλειδώσεις θα πρέπει να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα εδώ: Apply for unlocking Mi devices και όταν έχεις την άδεια (παραλάβεις το sms επιβεβαίωσης) θα πρέπει να περάσεις μια official developer rom με τον 1ο οδηγό που σου έδωσα πιο πάνω. Μετά μπορείς να περάσεις την Ελληνική rom με τον 2ο οδηγό.
-
Φίλε μου δυστυχώς θα πρέπει να αλλάξεις rom γιατί αυτή που έχεις είναι unofficial και αργά ή γρήγορα θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Οπότε αρχικά κάνε έλεγχο του bootloader σου Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Και μετά θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) για να περάσεις μια official rom και μετά αν θέλεις (στο προτείνω) την Ελληνική με αυτόν Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO …
-
@efkolo ο τρόπος αυτός είναι unofficial και επίσης γνωστός από το kenzo. Μπορεί αρχικά να δουλέψει αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να μπρικάρει το κινητό. Θα σου πρότεινα να περιμένεις να λειτουργήσει το official ξεκλείδωμα για να μπορέσεις να περάσεις μετά και το root.
-
Παράθεση από efkolo: “Γεια σας κι από μένα, σήμερα παρέλαβα το Redmi Note 3 International version αλλά από ότι διάβασα δεν έχω τίποτε να κάνω εκτός από ξεκλείδωμα του bootloader. Αν υπάρχει κάτι περισσότερο θα ήμουν υπόχρεος αν με οδηγούσε κάποιος ” Ακόμα δεν υπάρχει official τρόπος για το ξεκλείδωμα του Bootloader του Kate, οπότε υπομονή.