Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 877.
-
Αναμενόμενο ήταν. Θα πρέπει να πας όπως σου είπα με miflash και τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land) Σημαντικό είναι να περάσεις σωστά τους drivers. Επίσης κατέβασε το τελευταίο miflash tool από εδώ: Xiaomi Mi Flash Tool Version 6.8.30 Released - Download Here! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum και την Redmi 3S/Prime/3X Latest China Developer Version Fastboot από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum Προσεκτικά όλα τα βήματα και όταν περάσεις την china dev π…
-
ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ LED
ΜήνυμαΊσως τελικά να είναι hardware πρόβλημα. Εγώ θα πέρναγα και μια official global stable με miflash και καθαρή εγκατάσταση μήπως και αλλάξει κάτι.
-
ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ LED
ΜήνυμαΌταν φορτίζει ανάβει το led; Με ένα file explorer πήγαινε στο /sys/devices/soc.0/7af6000.i2c/i2c-6/6-0045/ και δες εάν υπάρχει φάκελος με το όνομα leds.
-
ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ LED
ΜήνυμαΜπες About phone και χτύπα αρκετές φορές το Kernel version για να μπεις στο CIT Mode. Εκεί κάνε το τεστ του notification led και δες αν λειτουργεί. Πριν την αναβάθμιση λειτουργούσε το led;
-
ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ LED
ΜήνυμαΠαράθεση από spis72: “Καλησπερα σε όλους μόλις πέρασα σήμερα (μέσω τρίτου) την 6.9.29 DEVELOP ROM. Το led ειδοποίησης δεν παίζει. Γνωρίζει κανείς κάτι για να το φτιάξουμε; Ευχαριστω ” Μπες Ρυθμίσεις->Πρόσθετες ρυθμίσεις->Notification led και δες αν είναι ενεργοποιημένο
-
Παράθεση από Chris Gousias: “Ετσι λοιπον αρχισα να το ψαχνω και καπου πηρε το ματι μου οτι το Mi Unlock Tool δουλευει μονο με DEV ROM . ” Για να περάσεις την official china developer rom έτσι ώστε να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις τον bootloader, πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό αυτό: Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land)
-
@NasDriver το λέω επειδή στις οδηγίες εγκατάστασης Xiaomi Mi Flash Tool Version 6.8.30 Released - Download Here! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum του νεόυ miflash tool (6.8.30) αναφέρει ότι είναι σημαντικό να απεγκαταστήσουμε πρώτα προηγούμενες εκδόσεις του miflash πριν βάλουμε την 6.8.30.
-
Παράθεση από Stelios85: “Η συσκευή μου είναι στο συρτάρι εδώ και 10 μέρες και θα συνεχίσει να είναι μέχρι να βρεθεί τρόπος για rootάρισμα για να ξεκινήσω το στήσιμο του κινητού και να το έχω για καθημερινή χρήση. ” Προς το παρόν δεν μπορεί να ξεκλειδώσει ο bootloader για το Kate. Άρα για να περάσεις άλλη rom (εκτός των global stable & dev) ή να κάνεις root προς το παρόν δεν γίνεται. Υπομονή.
-
Παράθεση από netrino: “Καλησπέρα παιδιά, έχει flasharei κανείς Redmi Note 4? Έχω ήδη βάλει την developer's ROM αλλά θέλω να αποφύγω μερικά κινέζικα. Μόλις βγήκε η Global ROM αλλά όταν δοκιμάζω να την βάλω μου λέει "you are only allowed to Flash Stable ROM from Developer Version" Είναι θέμα κλειδώματος ή κάτι άλλο? Any ideas? ” Φίλε εδώ είσαι στο redmi note 3 pro, για το note 4 (nikel) δες εδώ: RedMi Note 4 (Nikel)