Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 877.

• χαθηκαν οι επαφες

nflo - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

@vadams64 Αρχικά θα πρέπει να περάσεις την τελευταία κινέζικη developer (θα την κατεβάσεις από εδώ Xiaomi MIUI Official Forum) για να είσαι έτοιμος για το ξεκλείδωμα. Για να την περάσεις σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις το Miflash (δες εδώ πως: Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)). Σημαντικό βήμα σε αυτό το στάδιο είναι να περαστούν σωστά οι drivers του κινητού. Εν το μεταξύ αν δεν έχεις πάρει επίσημη άδεια για ξεκλείδωμα του bootloader (BL), πρέ…

• @astrah δοκίμασε με απενεργοποιημένο το HDR

• Παράθεση από bag67: “να βαλω την stable ελληνικη ρομ. ” Δες το ποστ εδώ Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land) Θα σου πρότεινα να κάνεις το παραπάνω όταν θα έχεις πάρει την άδεια για το ξεκλείδωμα του Bootloader. Μέχρι τότε κράτα αυτή που έχεις τώρα.

• Αγορά redmi note 3 pro

nflo - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από kritop: “Αυτό το kenzo τι είναι; ” η κωδική ονομασία του redmi note 3 pro, η νέα έκδοση international έχει άλλη κωδική ονομασία.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nflo: “Το bootloader είναι κλειδωμένο και η ερώτηση μου είναι μπορώ να το κάνω root χωρίς να ξεκλειδώσω το BL; ” Αν θέλεις να είναι οκ το τηλέφωνο σου μην ψάχνεις να κάνεις κάτι τέτοιο... ” Συμφωνώ, αλλά κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ (π.χ. titanium backup) χρειάζονται root, θεωρείς ότι η μόνη λύση είναι να ξεκλειδώσω το BL και να περάσω TWRP, την ελληνική και root; Το λέω αυτό γιατί θα ήθελα να κρατήσω για λίγο την νεά global stable για να την δοκιμάσω.

• Καλημέρα, έδωσα το redmi 3s και χθες μου ήρθε το RN3P με την global stable την οποία έκανα update στην 8.0.1.0. Το bootloader είναι κλειδωμένο και η ερώτηση μου είναι μπορώ να το κάνω root χωρίς να ξεκλειδώσω το BL;

• Παράθεση από catalan10: “"rom's package signature can't verified" Θέλω να περάσω την official dev για να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα αλλά μου βγάζει αυτό το μνμ το mipcsuite. Επίσης μέσα από τον updater πάλι δεν μπορώ να προχωρήσω στην διαδικασία,τι να κάνω?Να προσθέσω ότι η τωρινή ρομ είναι η MIUI Global 7.3 stable 7.3.7.0 ” Βάλε την αντίστοιχη fastboot rom (που κατεβάζεις από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum) με αυτόν τον οδηγό: Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro)

• Μάλλον το έχεις πάρει με unofficial rom. Θα σου πρότεινα να περάσεις μια official με αυτό τον οδηγό Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro) και να δεις αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Με πρόλαβε ο Μιχάλης

• Παράθεση από Ale george: “οκ θα το μελετησω πρωτα και αν χρειαστει θα επανελθω . ευχαριστω!!! ” Αφού κατάφερες και έβαλες την τελευταία china dev rom και έχεις πάρει την έγκριση για ξεκλέιδωμα του bootloader, για το επόμενο στάδιο που είναι το ξεκλείδωμα του BL ακολουθείς αυτόν τον οδηγό Ξεκλείδωμα του Bootloader. από το 2ο βήμα και μετά. Προσοχή έχει σημασία να έχεις κάνεις login στο mi account του κινητού σου με το ίδιο id που κάνεις login και στο mi unlock tool.

• Μα για να φλασάρεις fastboot rom θα πρέπει να το κάνεις από το download mode όπως λέει ο οδηγός που σου έστειλα στο προηγούμενο μήνυμα.

• όταν βάλεις το κινητό σε download mode στο device manager στα serial ports θα πρέπει να το βλέπεις με τον κωδικό 9008. επίσης για να εγκατασταθούν σωστά οι drivers θα πρέπει να έχεις κάνει disable τους Driver Signature Enforcement in Windows 7/8/10 64-Bit και μετά να εγκαταστήσεις το miflash και το Misuite. Δες προσεκτικά και βήμα-βήμα τις οδηγίες εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)

• Είσαι σίγουρος ότι οι drivers εχουν εγκατασταθεί σωστά; εάν ναι, δοκίμασες να φλασάρεις με την επιλογή "flash all except data and storage"; εμένα με αυτή την επιλογή δούλεψε. Και επίσης τσέκαρε το path που έχεις αποσυμπιέσει την developer rom να μην έχει κενά. Θα σου πρότεινα να το οναμάσεις με ένα απλό όνομα π.χ. landrom

• @Ale george τι εννοείς τίποτα ; σε πιο από τα βήματα κόλησες;

• @Alegeorge Δες το πόστ 224 του νήματος εδώ: Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land) και ακολούθησε προσεκτικά τις οδηγίες

• @Amberclock μπορείς να χρησιμοποιήσεις το swiftkey ή το google keyboard και τα δύο από το play store

• Παράθεση από stevelo: “Παράθεση από nflo: “@stevelo Αρχικά θα πρέπει να περάσεις την τελευταία κινέζικη developer. ” Κατ΄αρχάς σε ευχαριστώ για τις οδηγίες. Το κινητό είναι το 3s με 3Gb ram/32 Gb rom. Οι διαθέσιμες rom στο link είναι τρείς (3). Ποια επιλέγω; Ρωτάω γιατί κάπου διάβασα πως το συγκεκριμένο μοντέλο το λένε 3s/prime, οπότε πρέπει να πάω για αυτήν Redmi 3S/Prime Latest Global Stable Version Fastboot File Download που δεν είναι όμως developer. ” Κατεβάζεις την Redmi 3S Latest China Dev…

• Παράθεση από demakhs: “Toυ επόμενου γνωστού, που θα ζητήσει εξυπηρέτηση για παραγγελία από Κίνα (είναι πολλοί πανάθεμά τους), αυτήν θα παραγγείλω, θα την δοκιμάσω και αν είναι εντάξει θα του το "αντικαταστήσω" με το δικό μου (ολο-καινούριο είναι ) και θα κρατήσω την special edition, έτσι για να χαμε να λέγαμε.... ” Μου βάζεις ιδέες και εμένα

• @stevelo Και εγώ κατάφερα χθες και του πέρασα την ελληνική stable και το κινητό είναι μια χαρά τώρα. Αρχικά θα πρέπει να περάσεις την τελευταία κινέζικη developer (θα την κατεβάσεις από εδώ Xiaomi MIUI Official Forum) έτσι ώστε να κλείδώσεις τον bootloader και να είσαι έτοιμος για το ξεκλείδωμα. Για να την περάσεις σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις το Miflash (δες εδώ πως: Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)). Σημαντικό βήμα σε αυτό το στάδιο είνα…

• Παράθεση από Krasdimi: “Λοιπόν θέλω μια απάντηση εφησυχασμού... Τον άλλο μήνα λογικά θα προβώ σε αγορά rn3 pro ... Θα προσπαθήσω να βάλω ελληνική rom .... Σε περίπτωση που πάνε όλα στραβά και brickάρω γίνεται σίγουρα κάτι ή κλαίμε τα ευρώ,γιατί είδα στο παζάρι ότι ένα παλικάρι πούλαγε ένα bricαρισμένο.... Άρα παίζει να φάμε και φόλα? ” Και να το μπρικάρεις μπορείς να το επαναφέρεις με τις οδηγίες του geoanto555 εδώ Redmi note 3 Pro Νεκρωμένο εντελώς

• Παράθεση από tpapo: “και εγω δεν εχω λαβει έγκριση ακομη αλλα να σε ρωτησω κατι ,εισαι δυσαρεστημενος με την global stable 7.3 που εχει επανω γιατι απ' οτι βλεπω μιά χαρα δουλευει σε ολα και ελληνικα εχει και playstore και update σε global stable μπορεις να κανεις ευκολα . .. ” Η global stable που είχε το δικό μου δεν ήταν επίσημη, γι'αυτό και έβαλα την κινέζικη developer και μετά το play store μεχρι να ξεκλειδώσω το BL και να περάσω την ελληνική.