Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 877.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Κατ' αρχήν πες του να το συνδέσει με τον υπολογιστή και να δει στο device manager στα com ports πως το βλέπει. 900E ή 9008; Το πιο πιθανό είναι να το βλέπει σαν 900Ε, οπότε δοκιμάζει αρχικά αυτά που αναφέρονται στο τέλος αυτού του οδηγού => Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα πρέπει να φτιάξει ένα deep flash cable από ένα απλό καλώδιο usb-micro usb για να το δει σαν 9008 και να μπορέσει να φλασάρει σε edl mode μια official fast…
-
xiaomi redmi note pro
Μήνυμα@George Gaspol Octacon Αν έχεις ξεκλείδωτο τον bootloader τότε πέρνα αυτή την rom Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download την οποία κατεβάζεις από εδώ => Xiaomi MIUI Official Forum με αυτή την διαδικασία => Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Κράτα backup Επαφές, μηνύματα, φωτό και ότι άλλο χρειάζεσαι γιατί θα χαθούν. Επίσης υποθέτω ότι έχεις το kenzo και όχι το kate.
-
xiaomi redmi note pro
Μήνυμα@George Gaspol Octacon Μπορείς να βάλεις την official global stable η οποία έχει και Ελληνικά. Ξεκίνα με τον έλεγχο του bootloader σου να δεις αν είναι κλειδωμένος. Δες πως εδώ => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και πες μας το αποτέλεσμα.\ Ανέβασε και ένα screenshoot από το About phone του κινητού σου.
-
Παράθεση από georgius: “Τι μπορώ να κάνω; ” Εκτός από την άδεια που θα πρέπει να δώσεις στην εφαρμογή όπως σου είπε πιο πάνω ο @spideman3 για να μπορέσεις να αποθηκεύσεις τις φωτογραφίες στην κάρτα SD θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την εφαρμογή documents. Δηλαδή πας Ρυθμίσεις-> Εφαρμογές-> Όλες, βρίσκεις την εφαρμογή Documents την επιλέγεις και πατάς κάτω την επιλογή "Ενεργοποίηση".
-
Παράθεση από Giannisagal: “Δεν ειναι δυνατον να ετρωγε τοση μπαταρια (2-3% την ωρα σε sleep mode ) οπως και ναχει........μενω μεσα σε πολη και δεν ειμαι νεος σε XIAOMI συσκευη πιστεψε με εχω καιρο xiaomi και εχω κανει παρα πολλα σε αυτο το κινητο...εξαλλου εχω παρει τοση φορα γιατι και ενας φιλος μου που εχει το ιδιο σε sleep mode του καταναλωνει.......ΜΗΔΕΝ την ωρα. ” Αν θέλεις και έχεις την δυνατότητα, δοκίμασε με sim από άλλο πάροχο και ανοιχτό το 4g και δες την κατανάλωση της μπαταρίας ... μ…
-
Παράθεση από Stavrostsik: “Μπορειτε να μου δωσετε ενα link με την τελευταια fastboot rom; ” από εδώ Xiaomi MIUI Official Forum κατεβάζεις για το kenzo μια από τις δύο (stable ή dev) Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download