Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 877.
-
Έριξα μια ματιά στο site του duangtop στο κάτω μέρος και είδα στην επιλογή "Why Buy from us" και λέει ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση δωρεάν επισκευής. Η πλάκα είναι ότι τους περισσότερους όρους τους έχουν πάρει copy-paste από το geekbuying και μάλιστα τους έχει ξεφύγει η λέξη geekbuying στην 1η πρόταση του "Why Buy from us"
-
@tpelek το πρόβλημα σου μάλλον έγινε από την στιγμή που πήγες να περάσεις από android 5 σε android 6 ... από ότι κατάλαβα δεν ακολούθησες τον σχετικό οδηγό => (Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)) . Δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου είπε ο Γιώργος ( @geoanto555 ) στο προηγούμενο post.
-
@tpelek Πες μας πιο μοντέλο κινητού έχει ο φίλος σου το Kenzo (2015112) ή το kate (2015161) ; Δοκίμασες να περάσεις μια official rom (android 5) με το mi flash tool και να δεις αν λειτουργούν sims και wifi;
-
Καληνύχτα και Καλή τύχη
-
Παράθεση από redSparrow: “Η πλάκα είναι πώς χρησιμοποιώ το κινητό 2 βδομάδες και φορτίζει από την πρίζα κανονικά ..... ” αν το τραβάς από το καλώδιο και όχι από το βύσμα τότε μπορεί και αμέσως να κάνεις ζημιά στο καλώδιο. Επειδή το usb καλώδιο έχει μέσα 4 καλωδιάκια από τα οποία τα 2 είναι για τα data και τα άλλα 2 είναι η φόρτιση και η γείωση, μπορεί η ζημιά να είναι μόνο σε κάποιο από τα καλωδιάκια των data και αυτό της φόρτισης να είναι μια χαρά.
-
Παράθεση από redSparrow: “Με το μαμισιο καλώδιο, δεν κάνει ούτε φόρτιση στον υπολογιστή. Έβαλα ένα άλλο παλιό και το αναγνωρίζει κανονικά ” αν το χρησιμοποιείς αρκετό καιρό το μαμίσιο καλώδιο, τότε πολύ πιθανό με τα τραβήγματα να χάλασε. Για να σιγουρευτείς δοκίμασε το και σε άλλο κινητό αν δεις αν και εκείνο δεν το αναγνωρίζει τότε έχει χαλάσει και το πετάς.
-
Παράθεση από sso: “Έτσι μια καλωδιοταινία και ένα sim card slot μόνιμα κρεμασμένα (μέσα στην θήκη βέβαια)!!! Και νομίζω πολύ γρήγορα κάποια στιγμή θα καταστραφεί. ” Συμφωνώ ότι από πλευράς αισθητικής δεν είναι και ότι το καλύτερο, εκτός και αν έχεις θήκη που δεν είναι διάφανη, οπότε και δεν θα φαίνεται. Το καλό είναι ότι μπαίνει και βγαίνει σχετικά εύκολα και δεν είναι μόνιμο (όπως αυτό με την κόλλα ή την ταινία διπλής όψης) το πάντρεμα της sim και της micro sd.
-
Παράθεση από Thracia: “Για το redmi note 3 pro πια παραγγέλνουν; ” από ότι έχω καταλάβει όποια θέλεις παραγγέλνεις γιατί στο εξωτερικό τμήμα του αντάπτορα (αυτό το κομμάτι που μένει έξω από το κινητό πίσω από την πλάτη του) μπαίνει η κάρτα sim. Εγώ παράγγειλα το μεσαίο με την micro sim γιατί οι περισσότερες sim μου είναι micro sim.