Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 342.

• εννοειται πως οχι!χααχαχα,ενταξει δεν ειμαι τοσο ασχετος!απλα εκανα copy paste απο τον οδηγο.ωραια,μετα την δευτερη εντολη παω κατευθειαν install gtv?

• @geoanto555 αγχωθηκα φιλε..τεσπα περαστηκε η official beta,δεν μου κλειδωσε τον bootloader.θα φτασω στο βημα Πληκτρολογούμε fastboot boot twrp3.0.2-0_by_mic_libra.img Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε....,οπου εμενα βγαινει twrp.μετα τι να κανω,εκει μπερδευτηκα.να φλασαρω την gtv η να κανω κατι αλλο?

• Από εδώ, το aqua. Δοκίμασα αυτό που λες και σβήνει στιγμιαία και βγάζει λογότυπο mi. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, αλλά ξεκινησα όλα από την αρχή, δηλαδή περναω τώρα την beta από mi pc suite.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Πληκτρολογούμε fastboot boot twrp3.0.2-0_by_mic_libra.img Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε.... Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery twrp3.0.2-0_by_mic_libra.img Μετά δε θα το αφήσετε να κάνει reboot σε κανονική λειτουργία γιατί υπάρχει script που επαναφέρει το Mi Recovery. Θα πατήσετε σταθερά το Volume (+) & Power Button ταυτόχρονα, μέχρι να ανάψει ξανά και να μπει κατευθείαν σε recovery και θα είστε με twrp. ” Παράθεση από geoanto555:…

• Παράθεση από geoanto555: “Προχωράς ... όπως είσαι.. Η ίδια διαδικασία είναι στο ξεκλείδωμα σε όλα.. Ξεκινάς από το βήμα 2.. εσύ έχεις developer rom, ” πετυχε με την πρωτη!εκανα και διπλοτσεκαρισμα και ειμαι ετοιμος να προχωρησω εδω .κατεβαζω τωρα ρομ και twrp.

• Παράθεση από geoanto555: “Ναι καμιά φορά δεν βγάζει την beta. Ίσως αν βάλεις την πιο νέα stable να στην βγάλει.... ίσως όμως. Αλλιώς πας με miflash και τελειώνεις.. Καλημέρα. ” καλησπερα.τελικα μου εβγαλε την miui8 6.8.18 beta και την φλασαρα μεσω mi pc suite.τσεκαρα παλι bootloader και ειναι κλειδωμενος.τωρα εχω κολλησει γιατι δεν βρισκω οδηγο για mi4s για ξεκλειδωμα.να δοκιμασω αυτο?να σημειωσω,εχω κανει αιτηση,εχω το σμσ εγκρισης,mi unlock tool και 32 bit pc.επισης ΔΕΝ εχω φτιαξει ακομη sim,γ…

• Παράθεση από geoanto555: “@wankel13 ξεκίνα με ΄την εύκολη λύση..... ” Το τσέκαρα ήδη αν και δεν προχώρησα γιατί μου βγάζει μόνο τη stable 7.5, γιατί μας βολεύει η dev αν δεν κάνω λάθος, θα ασχοληθώ αργότερα και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ και τους δύο!

• @NasDriver ειναι ξεκλειδωτο οπως φοβομουν,για να μη σε πρηζω αλλο,θα κατσω να μελετησω την ολη διαδικασια απο την αρχη,νομιζω ειναι η ιδια με mi4c,εκτος των αρχειων φυσικα που θα διαλεξω για την δικη μου συσκευη.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από wankel13: “καλησπερα,σημερα έγινα κάτοχος ενός mi4s(δώρο), ” ο έλεγχος δεν χρειάζεται Χ64... επίσης οι official δεν χρειάζονται unlock bootloader. ” καλημερα @NasDriver.οκ για τον ελεγχο.οσον αφορα για official,αυτη που εχει τωρα δεν ειναι,σωστα?αρα μαλλον θα βρω ξεκλειδωτο bootloader οποτε θα πρεπει να περασω την official μεσω mi pcsuite ?επισης δοκιμασα να δω τι recovery εχει και μεσω updater-επανεκκινηση σε recovery και με power-vol+,και στα δυο βγαζει κι…

• καλησπερα,σημερα έγινα κάτοχος ενός mi4s(δώρο),ή αγορά έγινε από honor buy και του έχουν περάσει την ρομ από xiaomi eu.λ λογικά θα έχουν ξεκλειδώσει τον bootloader αλλά επειδή έχω 32 bit windows 7,δεν ξερω αν μπορώ να κάνω την διαδικασία στην αρχή του νήματος ή χρειαζεται οπωσδήποτε 64bit υπολογιστή; Αν όντως βρεθεί ξεκλειδωτος,μετα πρέπει να περάσω official developer για να κλειδώσει έτσι;[tabmenu][/tabmenu]

• Καλημερα παληκαρια Μηπως ξερει κανεις αν ειναι εφικτο να αλλαξω τον ηχο κλειδωματος -ξεκλειδωματος οθονης;στην 6.8.11 GTV που περασα ,αλλαξαν οι ηχοι αλλα δεν μου αρεσουν.δεν ειναι και τιποτα σημαντικο αλλα προτιμουσα τους παλιους! Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Ευχαριστώ πολύ, εύχομαι και σε εσάς και ολα τα μέλη του φόρουμ υγεία, ευτυχία και...καλά φλασαρισματα!!!

• Βοηθεια για αγορα mi5

wankel13 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από ronin13: “Καλησπερα παιδια! Μετα απο τρια γεματα χρονια με το Mi2S μου ηρθε η ωρα να το δωσω στη μανα και να παω σε κατι καλυτερο και δικαρτο... Ψαχνω λοιπον ενα κινητο στο σουλουπι περιπου που Mi4c (που πηρα στην αδερφη μου και ειναι κατενθουσιασμενη) με καλυτερες επιδοσεις ομως και κοντα στα 200€. Ειχα κοιταξει το LeTV Le1 Pro (X800) αλλα τοσο το μεγεθος, οσο και τα προβληματα που υπαρχουν με τις ROM και την ελειψη υποστηριξης με αποθαρρυνουν... Οποτε αρχισα να κοιταω κατα το Μi5,…

• Μi2s δεν υπάρχει το swift keyboard,κατα τα άλλα όλα καλά. Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από wankel13: “καλημερα.και σε Μi2s δεν υπάρχει το swift keyboard,κατα τα άλλα όλα καλά. ” Το Swiftkay αναβαθμίστηκε και έπρεπε να υπάρχει. Αν δεν το βρίσκετε, υπάρχει στο Zip της ROM στο φάκελο /data/app/Swiftkey.app.Κάντε το extract από τo zip της ROM, βάλτε το στην συσκευή σας και κάντε κλίκ επάνω του να γίνει εγκατάσταση. ” το εκανα αλλά μου βγάζει αυτό edit.το πηρα απο την προηγουμενη ρομ και εγκαταστ…

• Παράθεση από johndrama: “Ολα καλά σε armani απλά χάθηκε το swift keyboard.Ο browswer δουλεύει κανονικά και space. Ευχαριστώ. ” καλημερα.και σε Μi2s δεν υπάρχει το swift keyboard,κατα τα άλλα όλα καλά.

• Πρεπει να ειναι καποια ρυθμιση του αισθητηρα εγγυτητας αλλα επειδη δεν μου εχει τυχει προσωπικα,θα περιμενεις λιγο,καποιος αλλος που το ξερει θα σε βοηθησει. Μηπως εχεις τοποθετησει καποιο screen protector και δεν εχει κατσει καλα;υπαρχει περιπτωση να σου καλυπτει τον αισθητηρα και για αυτο να να σου δημιουργει το προβλημα.

• Για το πρώτο σου θέμα θα πας ρυθμίσεις - οθόνη κλειδώματος - αποφυγή ενεργοποιησης οθόνης στην τσέπη (δεν το θυμάμαι ακριβώς γιατί χρησιμοποιώ τα αγγλικά) και το απενεργοποιεις. Το δεύτερο δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά λογικά κάποια ρύθμιση θα είναι.

• Antutu score από τα xiaomi

wankel13 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

με την GTV 6.6.30

• Πρόβλημα με την 6.6.17

wankel13 - - Mi-2 (Aries)

Μήνυμα

Καλησπερα @Bodai @NasDriver,ηρθε τελικα εχθες η μπαταρια και ευτυχως ,μετα απο μια ολοκληρη μερα δοκιμων και ενα φλασαρισμα στην τελευταια Gtv 6.6.30,φαινεται οτι το mi2s ειναι πολυ σκληρο για να πεθανει(οπως λεει καποιος φιλος εδω στο φορουμ). Βεβαια εχω την εντυπωση οτι με την v8 θερμαινεται γενικα λιγο παραπανω αλλα τελος καλο,ολα καλα!Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια