Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 342.
-
Πρόβλημα με την 6.6.17
wankel13 - - Mi-2 (Aries)
Μήνυμαμακαρι να ειναι μονο η μπαταρια!να δω πως θα βρω τωρα...
-
Πρόβλημα με την 6.6.17
Μήνυμαφιλε @Bodai,δυστυχως δεν ειχαμε επιτυχη εξελιξη.φλασαρα την fastboot 6.6.17cn,περασα και την gtv με το mi recovery (της fastboot),ολα μια χαρα ολοκληρωθηκε κανονικα.αλλα συνεχιζει να σβηνει απροειδοποιητα,δηλαδη ασχετως ποσοστου μπαταριας,ποια εφαρμογη τρεχει,αν ειναι ζεστη η συσκευη,ακομα και εντελως νορμαλ θερμοκρασια. Υπαρχει κατι αλλο που ισως να μπορουμε να κανουμε?Η ισως καποιος τροπος να αποκλεισουμε θεμα hardware? Phone keep shutting down MI2S - Xiaomi Mi 2/2S/2A - Xiaomi MIUI Official F…
-
Πρόβλημα με την 6.6.17
Μήνυμα@Bodai ξεχασα να αναφερω οτι κατα την εγκατασταση της ρομ ,εγκαθιστα αυτοματα και το superSu,xωρις να μου δινει επιλογη αν θελω να εγκατασταθει.μπορει και να ειναι ασχετο,αλλα νομιζω υπαρχει στην πρωτη σελιδα του νηματος προειδοποιηση οτι το supersu χαλαει την ρομ. Τελος παντων,επειδη πιστευω οτι μαλλον εχω καποιο θεμα στο hardware λογω υπερθερμανσης,λεω να περασω με mi flash την fastboot ρομ (με παγοκυστη )και να την σεταρω για δοκιμη .αν ειναι και στρωσει θα φανει μεσα στην μερα.τι λες?
-
Πρόβλημα με την 6.6.17
Μήνυμακαλημερα. θα το δοκιμασω και αυτο,οντως η θερμοκρασια χτυπαει 50-55 βαθμους. αυτο το μηνυμα σου λεει κατι: updater process ended with error:7 error installing zip file....gtv 6.6.17.zip failed to mount"/system"(invalid argument)
-
Πρόβλημα με την 6.6.17
ΜήνυμαΤο έκανα ήδη και factory reset και advanced wipe με όλες τις επιλογές τικαρισμενες πλην του internal storage. Τίποτα, υπερθερμενεται και σβήνει. Ακόμη κι αν κρυώσει και αρκετή ώρα μετά δεν ανοίγει πάρα μόνο όταν συνδεθεί φορτιστής. Υπάρχει περίπτωση να εχω πρόβλημα στο hardware; κανοντας μια φορα ακομη απο advanced wipe oλα εκτος internal storage,πηγα να κανω install zip k εβγαλε το εξης: updater process ended with error:7 error installing zip file....gtv 6.6.17.zip failed to mount"/system"(inva…
-
Πρόβλημα με την 6.6.17
ΜήνυμαΕννοούσα τα δεδομένα κινητής. Αλλά εκανα επίσης restore από mi cloud, εφαρμογές, ρυθμίσεις κτλ. Μάλλον εκεί έγινε η λαδιά, ε; πάντως σβήνει πλέον και με 90+%μπαταρία και με WiFi και ξανανοιγει μόνο με συνδεδεμένο φορτιστή. Τι προτείνεις να κανω miui Art;
-
Πρόβλημα με την 6.6.17
ΜήνυμαΚαλημέρα σας παιδιά και χρόνια πολλά στους μπαμπαδες. Πέρασα χθες την 6.6.17στο mi2s, με factory reset, εγκατασταθηκε κανονικά. Εκανα επαναφορά από mi cloud ρυθμίσεις, εφαρμογές κτλ μετά από αρκετές προσπαθειες. Έχει ένα πρόβλημα όμως, όταν κάποια στιγμή χθες έβαλα τα data και ανοιξα μια εφαρμογή, έσβησε το κινητό. Παρατηρησα ότι ειχε ζεσταθει πολύ και κάθε φορά που προσπαθούσα να το ανοιξω, εσβηνε, έστω και μετά από αρκετη ώρα που είχε κρυώσει. Εν τέλει άνοιξε μόνο όταν το έβαλα στον φορτιστή.υ…
-
yeso521.com/xiaomi-mi4s-64gb-black.html
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από xristosan: “Παράθεση από wankel13: “Παράθεση από xristosan: “Την περασα κι εγω σε ms2, ολα οκ αν και φαινεται να καταλωνει μνημη αρκετη, για μπαταρια δεν ξερω ακομα. ” φιλε μου,να σε ρωτησω κατι?ειχες merged partitions πριν να περασεις την ν8? ” οριστε?????? ” σε mi2s δεν περασες την ν8?η μνημη που ειχε το τηλεφωνο χωριζοταν σε δυο μερη?
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από xristosan: “Την περασα κι εγω σε ms2, ολα οκ αν και φαινεται να καταλωνει μνημη αρκετη, για μπαταρια δεν ξερω ακομα. ” φιλε μου,να σε ρωτησω κατι?ειχες merged partitions πριν να περασεις την ν8?
-
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά. Φοραω στο Mi2s την 6.5.19,στην οποία είχε μπει και το νέο TWRP,απο τότε δεν μπορώ να περάσω άλλη ρομ γιατί το TWRP βλέπει μόνο τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης,ο οποίος είναι και σχεδόν γεμάτος. Οι ρομ που κατεβαζω αποθηκευονται στο partition της sd. Υπάρχει τρόπος να κανω κάτι για να μπορέσω να περασω την V8;
-
Παράθεση από Bodai: “@wankel13 ετσι και αλλιως κατεβασες την τελευταία rom. Κανε extract από μεσα μόνο το recovery.img, βάλε την συσκευη σε fastboot και με την 'fastboot flash recovery recovery.img' εγκατέστησε το TWRP. Βεβαιώσου ότι εχει εγκατασταθεί κάνοντας reboot => recovery. Αν όλα είναι οκ πατάς απλά Backup απο το κεντρικό μενού του TWRP και περιμενεις να ολοκληρωθεί. Το folder που θα δημιουργηθεί στο αποθηκευτικό χώρο του Mi-2s μπορεις για ασφάλεια να το αντιγράψεις στον η/υ σου. Υ.Γ. Κάν…
-
Παράθεση από Bodai: “@wankel13 Wipe Cache & Dalvik Cache μπορεις να κάνεις οποιαδήποτε στιγμή θέλεις οπότε μην σε ανησυχεί στην παρούσα φάση. Βεβαια καλό θα ήταν να βάλεις TWRP πριν από την έναρξη όλης της διαδικασίας και να κρατήσεις ένα Nandroid Backup ” Κοιταξα στα downloads και δεν υπαρχει ΤWRP αρχειο για το mi2s ,και αν θυμαμαι καλα ειδικα στο mi2s δεν μπορουσε να μπει καποιο custom recovery λογω των partition .προφανως κατι εχει αλλαξει τωρα.Ισως καποιος φιλος με το ιδιο κινητο θα μπορουσε…
-
Είδες; έχω χάσει επεισόδια! σίγουρα δεν εχω TWRP! Μια τελευταία ερώτηση, υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να κάνω wipe data, αν είναι να πάρω τα μέτρα μου. Αλλιώς ξεκιναω εγκατάσταση μεσω choose update package και μετά μέσω TWRP.
-
Gtv με ένα system έχω. Υπάρχει περίπτωση να εχω πρόβλημα;
-
Καλημέρα παιδιά. Επειδή εχω χάσει εδω και δύο τρεις μήνες επαφή με το φόρουμ,είδα ότι πλέον στην τελευταία ρομ για Mi2s δεν υπάρχει προειδοποιηση με κόκκινα γράμματα για bootloop. Να προχωρήσω άφοβα σε εγκατάσταση; να ενημερώσω ότι το κινητό τρέχει την 5.12.17 και στο mi recovery έχει μόνο ενα system,ο αποθηκευτικος χώρος χωρίζεται ομως σε system και internal storage.
-
XIAOMI MI4 2GB RAM Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Screen MIUI 6 System 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους!
-
Καλημέρα και καλή επιτυχία
-
+1 και από εμένα! Πολύ δυνατή εκκίνηση κάναμε φέτος! Καλή επιτυχία...