Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 342.

• Καλημέρα. Σε Mi2s δεν λειτουργεί ο εντοπισμός τοποθεσίας στην εφαρμογή καιρός ούτε με WiFi ούτε με data, έκανα και διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής αλλά δεν έφτιαξε. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος φίλος με την ίδια συσκευή;

• Η mi fit tweaked ειχε την δυνατότητα να επιλέξεις οσες εφαρμογές ήθελες για ειδοποίηση στο band, με χρώμα που διαλεγες εσύ και μπορουσες να επιλέξεις επίσης πόσες φορές θα αναβοσβησει (από 1 εως 5).

• Καλημέρα, συγχαρητήρια για την δουλειά σου! Ήθελα να σε ρωτήσω, αν ξέρεις, αν θα επανέλθει η δυνατότητα να επιλέγουμε χρώμα ξεχωριστό για κάθε ειδοποίηση που θέλουμε. Γιατί με την τελευταία αναβάθμιση καταργήθηκε αυτή η επιλογή.

• [BETA 5.9.28] Mi-2/S για δοκιμή

wankel13 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Καλημέρα, μόλις την εγκατέστησα και εγώ. Όντως το πρόβλημα με τις ρυθμίσεις διορθώθηκε. Απλά βλέπω έχουν περαστεί αρκετές νέες εφαρμογές από τις οποίες κάποιες δεν διαγράφονται. Φαντάζομαι όμως ότι σε επόμενες αναβαθμίσεις θα μας δίνεται η δυνατότητα να τις κάνουμε απεγκατασταση, σωστά; ευχαριστούμε για την προσφορά σας. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• No free space error Δες εδω.

• No free space error

wankel13 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

ισως πρεπει να δεις αυτο. εγω προσωπικα δεν το εχω κανει γιατι εχω ακομη γυρω στο 1gb ελευθερο χωρο.

• Παράθεση από kellman: “παιδια τα καταφερα με fastbood mode kai με το miflash αλλα εβαλα την τελευταια developer version απο en.miui.com η οποια εχει κινεζικη και αγγλικη γλωσα στο κινητο. Για να βαλω και την ελληνικη θα πρεπει να βαλω ξανα την τελευταια rom απο εδω?” Καλημερα φιλε.τωρα εχεις recovery?

• ναι,γνωριζω για την 5.4.24,αλλα αυτο ισχυει για custom recovery.Εγω στηνπροσπαθεια να φλασαρω το twrp που εδvσε ο admin για εναν φιλο της κοινοτητας,εχασα και το μαμισιο recovery.και σιγουρα ειναι απαραιτητο..

• Παράθεση από Bodai: “@xristosan τώρα πρόσεξα την συσκευή στο προφιλ σου, να υποθέσω ότι έχει απεγκατασταθεί το recovery. Παράθεση από xristosan: “Σε αυτην δεν βγάζει τίποτα, δεν ξεκινάει καν...” Αυτό εννοείς? Οτι δεν υπάρχει πια recovery?” στο δικο μου δεν υπαρχει recovery,το εχω αναφερει εδω,παντως την τελευταια την περασα μεσω updater.εξακολουθει να μην εχει ομως recovery

• twrp recovery

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από wankel13: “θέμα είναι οτι ακόμα δεν εχω recovery. Υπάρχει κάποια λύση;” Φλάσαρε μόνο recovery. Οδηγίες και το αρχείο εδω => en.miui.com/thread-34950-1-1.html” τελικα αυτος ο τροπος δεν ισχυει στην V6,εχει link αυτο το οποιο ομως μετα την 5.4.24 δεν δουλευει επισης.το προβλημα μου ειναι οτι αν και περασα με mi flash κανονικα την ρομ 4.9.19 και μετα με τον updater την 5.5.8 δεν εχω καν το Mi recovery.δεν θα επρεπε να εχει περαστει μαζι με την ρομ?υπαρχει η δυνατοτ…

• twrp recovery

Μήνυμα

Νομίζω ότι δεν λειτουργει πλεον αυτός ο τρόπος, απο την 5.4.24 και μετα. Εγω εννοούσα ότι δεν εχω το mi recovery.

• twrp recovery

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Σου ετοίμασα ένα Zip για να περάσεις TWRP Recovery 2.8.5.0. Θα το κάνεις Flash μέσα από τον Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, Αν δε στο περάσει, θα δοκιμάσεις από το Recovery αφού πρώτα το ονομάσεις update.zip. Δοκίμασε και πες μου αν στο πέρασε... => aries_TWRP_Recovery.zip (Είναι αδύνατη η εγκατάστασή του - το αρχείο διαγράφηκε)” Λοιπόν, ειχα φλασαρει την περασμένη εβδομάδα το zip, έδειξε ότι είχε εγκατασταθει, αλλά οταν δοκιμασα να μπω recovery κολλαγε το κινητό στο logo …

• twrp recovery

Μήνυμα

Παράθεση από kokkow0: “Οκ.Ευχαριστω.Υπαρχει τροπος αξιοπιστος να μπει αλλο ρεκοβερι?” Υπηρχε αυτος ο οδηγος,ο οποιος ομως λειτουργουσε μεχρι την 5.4.24. Θα δοκιμασω και εγω το zip του admin,γιατι καλο θα ειναι να εχουμε custom recovery.καλο θα ηταν,αν γινεται βεβαια,να ηταν ενσωματομενο με τις δικες μας ρομ,οπως στις αλλες συσκευες.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Αγνοήστε τα Fix και θα έχετε το τελευταίο Update με τον ΟΤΑ UPDATER ....” καλημερα.εγω δυστυχως δεν μπορω να το αγνοησω γιατι ειναι μονιμως αναμμενο και δεν μπορω να χρησιμοποιησω καθολου την οθονη. χθες αργα βραδυ του εκανα ξανα wipe cache kai wipe user data, ξαναφλασαρα την 5.4.17,δουλευε κανονικα για κανα 20λεπτο αλλα ξαναεμφανιστηκε το μηνυμα.

• εκανα εγκατασταση το fix μεσω cwm,και με την επανεκκινηση μου βγαζει συνεχως το εξης μηνυμα.Δυστυχως η διαδικασια com.google.process.gapps εχει σταματησει.εκανα επανεκκινηση, wipe cache,τιποτα.δοκιμασα να ξαναβαλω την ρομ αλλα και παλι τιποτα δεν εγινε.προσπαθησα να κανω καθαρισμο δεδομενων σε οτι εφαρμογες google ειδα αλλα και παλι τιποτα.το μηνυμα βγαινει μονιμα οσες φορες και να πατησω το οκ. καμια ιδεα τι μπορω να κανω?ευχαριστω.

• Παράθεση από kok8: “Παράθεση από MIUI_ART: “Και δουλεύει τώρα κανονικά ? Ακούγεται ο ήχος ?” ΝΑΙ απλά αν κατά λάθος μπεις στο ραδιόφωνο με wifi ανοιχτό τότε θα πρέπει να ξανακάνεις τα βήματα 4 και 5 που περιγράφω παραπάνω.” Να επιβεβαιωσω και εγω οτι λειτουργει,και να ευχαριστησω τον φιλο kok8 για την λεπτομερη βοηθεια.

• Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από wankel13: “ χρησιμοποιουσα aries zip,παρολα αυτα δεν τα καταφερα,ουτε με το TWRP το δικο σου.μηπως στο τελευταιο βημα δεν πρεπει να κανω το fastboot reboot?δηλαδη μολις φλασαρω το img να σβησω το κινητο και να μπω σε recovery με volume+ k power on?” Ναι περασε το δικο μου TWRP που ειναι το τελευταιο για το Mi2s και ετσι οπως τα λες αφου τελειωσει κλεισε το και μπουταρε στην νεα recovery που θα εχεις μετα μεσα απο εκει κανε επανεκκινηση στην miui[/quo πολυ αρ…

• Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από wankel13: “ Χρησιμοποιεις το cancro zip που δινουν η πρεπει να βρουμε aries zip?” ΟΧΙ βεβαια δεν κανει του Mi3W η recovery, παρτην απο το drive μου ΕΔΩ: Mi2s_Last_twrp_Recovery_en.rar - Google Drive” χρησιμοποιουσα aries zip,παρολα αυτα δεν τα καταφερα,ουτε με το TWRP το δικο σου.μηπως στο τελευταιο βημα δεν πρεπει να κανω το fastboot reboot?δηλαδη μολις φλασαρω το img να σβησω το κινητο και να μπω σε recovery με volume+ k power on?

• Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από wankel13: “] εχεις καποιο link με οδηγιες εγκαταστασης TWRΡ?” Ναι κοίτα εδω: [ HOW TO ] Install custom recovery via fastboot mode! - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum τωρα πλεον περναει μονο με "Fastboot Method" και οταν την περασεις να μην κάνεις επανεκκίνηση στην MIUI αλλα κλείσιμο του κινητου και Boot στην νεα revcovery...” Χρησιμοποιεις το cancro zip που δινουν η πρεπει να βρουμε aries zip?

• Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι με wipes Factory defaults από recovery. To καλό σας recovery ίσως χρειαστείς να το ξανακάνειs flash.” Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους πράγματι και εγω δεν εχω κατορθωση μα περάσω custom recovery ακόμα δεν εχω βρει που είναι το USB Debugging της GTV Lollipop οποτε πως να περασω την TWRP_Recovery με το εργαλείο platform-tools :D” για το usb debugging πρεπει να πας σχετικα με το τηλεφωνο-εκδοση miui-πατας 5-6 φορες πανω εκει και σου ενεργοποιε…