Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 342.
-
Edit: Για εμας που έχουμε την τελευταία GTV V5 η Lollipop GTV-5.4.10 rom περνάει μεσα απο το CWΜ recovery μονο με foul wipes οπως αναφερεις? Το καλο μας recovery θα το εχουμε μετά το πέρας της εγκατάστασης?[/quote] Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι με wipes Factory defaults από recovery. To καλό σας recovery ίσως χρειαστείς να το ξανακάνειs flash.” Καλημερα,χριστος ανεστη και χρονια πολλα σε ολους.αν ειναι ευκολο,μπορει να φτιαχτει ενας οδηγος για το πως μπορει να φλασαριστει το CWM?Εχω δοκιμασει με α…
-
Παράθεση από kok8: “Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε εάν σου περνάει η ROM του xiaomi.eu => CGMedia” Δυστυχώς έχω μπει σε συνεχές loop στο Mi-Recovery και το κινητό αρνήται να επανέλθει στην προηγούμενη έκδοση.... Μάλλον πάω για Full wipe data και επενεγκατάσταση επίσης το μενού στο recovery γυρνάει στα κινέζικα.....” Ακριβως το ιδιο συνεβη και σε μενα.οποτε μονη επιλογη πλεον το factory default?
-
Παράθεση από Arturius79: “Αν μπορεί κάποιος με Mi2S να μας επιβεβαιώσει αν είναι bug ή αν είναι κάποιο λάθος στην εγκατάσταση θα ήταν ότι καλύτερο” εχουμε το ιδιο μενου ακριβως αλλα νομιζω οτι ηταν ετσι και στην προηγουμενη εκδοση,δεν ξερω αν ειναι οντως bug,παντως την ρυθμιση του ηχου την κανω απο τα πλαινα πληκτρα.
-
Καλημέρα. Έχει παρατηρήσει κάποιος αν λειτουργεί ο εντοπισμός θέσης στην εφαρμογή καιρός(μέσω WiFi); το πρόσεξα χθες, με επανεκκίνηση έστρωσε αλλά σήμερα πάλι δεν λειτούργησε σωστά, έκανα και καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής.
-
Αξίζει η ν6;
Μήνυμααν δεις τις οδηγιες και αποφασισεις να κανεις σωστη εγκατασταση της ν6,τοτε ναι. GTV ειναι η ελληνικη ρομ.
-
ναι,ειχα δει αυτο το λινκ που αναφερεις για την καμερα.οποτε οκ,απλα σκεφτηκα μηπως δεν ειχε <<κατσει>>καλα η ρομ στο δικο μου τηλεφωνο.
-
Καλημερα.στην εφαρμογη της καμερας της συσκευης μας δεν αλλαξε το interface,επισης δεν υπαρχει διαφορα στο μενου των επιλογων για τα data.συμβαινει και στα δικα σας Μi2s;
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμακαλησπερα εδω θα βρεις την τρεχουσα rom καθως και τις αναβαθμισεις της καθε εβδομαδα,οπως και τον οδηγο εγκαταστασης.εχει εννοειται play store και γενικα ελληνικο χαρακτηρα.οι αναβαθμισεις περνουν απο τα μαστορια του φορουμ μας και ειναι ετοιμες προς χρηση.εγω εχω cosmote και δουλευει αψογα το 3g.αν δεν σου στειλουν ευρωπαικο ανταπτορα ρευματος βρισκεις με 1 ευρω σε οποιοδηποτε καταστημα ηλεκτρικων,για τις υπολοιπες ερωτησεις σχετικα με το merrimobiles ας περιμενεις απαντηση απο καποιον αλλο,για…
-
καλημερα,απο το λιγο που το δοκιμασα,οντως κρασαρε την πρωτη φορα αλλα δουλεψε(εκανε καθαρισμο)και μετα εβγαλε το σφαλμα.τις επομενες δυο τρεις φορες δουλεψε κανονικα.θα το τσεκαρω και αργοτερα και θα επανελθω.
-
ελπιζω να βγαλει ακρη ο ηλεκτρονικος γιατι δεν εχω καλυτερη συσκευη για φωτογραφια,ειναι και το σημειο ......
-
\xaomi
-
δυστυχως οχι,θα προσπαθησω παντως για σημερα,χωρις να ιναι βεβαιο.
-
αν την τραβηξω απο πανω δεν θα φαινονται αυτα που θες.αν ειναι κανε υπομονη λιγες ωρες και θα ξαναβγαλω φωτογραφιες με ενα redmi,που σιγουρα θα ειναι πιο καθαρες και ευδιακριτες.
-
Δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω πιο καθαρή, πες μου αν σε βοηθούν αυτές.
-
Καλημέρα, ελπίζω να σε βοηθήσει η φωτογραφία.
-
Αξίζει η ν6;
Μήνυμαεγω ακολουθησα κατα γραμμα τις οδηγιες οσον αφορα την εγκατασταση και δεν ειχα προβληματα. στο antutu απο 28000 που εβγαζε η 5 πλεον βγαζει γυρω στις 31000,ειναι γρηγορη,δουλευουν ολες οι εφαρμογες. οι κυριες διαφορες ειναι οτι 1)απαντας στις κλησεις πλεον καθετα κ οχι οριζοντια,2)στο αριστερο πληκτρο πλεον υπαρχουν οι εφαρμογες που τρεχουν(δηλαδη αυτο που βλεπεις οταν πατας το home παρατεταμενα στην ν5),3)εχει αλλαξει εντελως το μενου ρυθμισεων. φυσικα υπαρχουν και αλλες πολλες διαφορες .
-
Αξίζει η ν6;
ΜήνυμαΠαράθεση από Kalmichalis: “Από που μπορω να την κατεβάσω? Είναι beta? Έχει update?” εδω θα βρεις την τελευταια ρομ και τις πληροφοριες που χρειαζεσαι για να την περασεις.ειναι beta,χωρις προβληματα και περνει σχεδον καθε βδομαδα αναβαθμιση.
-
Παράθεση από dimitonia: “και βεβαια με ελληνικες αναβαθμισεις..” καλημερα μπορεις να κοιταξεις εδω και να αποφασισεις.οι αναβαθμισεις των rom που βγαινουν εδω φυσικα και ειναι ελληνικες.
-
καλημερα και σε mi2s υπαρχει το προαναφερθεν bug