Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 342.
-
Ευχές
Μήνυμακαλη χρονια σε ολους τους φιλους,με υγεια,αγαπη και δημιουργικοτητα!!
-
καλησπερα αν και εχω κανει like εδω και μηνες,σημερα μου εβγαλε η σελιδα στον chrome ενα pop up μηνυμα(μετα απο ωρα απραξιας)που ελεγε για να κανω like στη σελιδα μας,φανταζομαι ειναι φυσιολογικο ετσι?
-
Προσωπικα εγω δεν εχω γυρισει σε v5 απο τοτε που περασα την kit kat(v6)αλλα φανταζομαι θα πρεπει να κανεις την ιδια διαδικασια,δηλαδη fastboot,χρησιμοποιωντας ομως την τελευταια fastboot v5 rom και μετα φλασαρεις κανονικα την τελευταια GTV V5. Βεβαια καλο θα ειναι να συμβουλευτεις κ τον MIUI ART η καποιο απο τα μελη υποστηριξης που ειναι και οι πλεον ειδικοι...
-
φανταζομαι οτι προσεξες την ειδοποιηση αυτη: Παράθεση από wankel13: “ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Πρώτα κάνουμε Flash την FastBoot ROM με τον οδηγό που περιγράφεται στα links επάνω, και μετά μέσα από τον Updater(Aναβάθμιση) της ΜIUI κάνουμε Flash την Ελληνική Έκδοση” Aν εκανες εγκατασταση αυτη τη rom ενω ειχες v5,ειναι λογικο να εχεις δυσλειτουργιες. για να κανεις εγκατασταση μεσω fastboot η διαδικασια ειναι εδω xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6911
-
Παράθεση από xristosan: “πριν λιγο εβαλα την Mi-2/S => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_GTV-aries_4.12.12.zip και δεν μπαινει με τιποτα στο ιντερνετ..ειναι Muiu 6 αυτη? Πως γυρναω σε 5? Ευχαριστω.” v6 ειναι,για να γυρισεις σε v5 πρεπει να το κανεις μεσω fastboot.
-
Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω εδω.δεν εχω mikey.
-
Οταν ειμαι σε καποια εφαρμογη και θελω να παω σε μια αλλη που ειχα ανοιξει πριν λιγο εφαρμογη, παταγα το μεσαιο για 1-2 δευτερολεπτα και επελεγα απο τις ανοιχτες εφαρμογες που ηθελα να παω ... πλεον δεν υπαρχει αυτο αν πατησεις το αριστερο πληκτρο(menu)με τις τρεις γραμμες,σου δειχνει τις εφαρμογες που τρεχουν,οπως εκανε το home στην v5.
-
καλη επιτυχια και καλοδουλευτα στους νικητες...
-
Καλημερα 1)δεν εχω το gmail, οούτε χρησιμοποιώ data, αλλα πιστευω ότι πρέπει να κοιτάξεις τα δικαιώματα της εφαρμογής (ρυθμίσεις - εφαρμογές-δικαιώματα) 2)για να περάσεις την kit kat πρέπει να το κάνεις με fastboot, δηλαδη μεσω υπολογιστή, θα σβηστούν οι εφαρμογες σου και γενικά ολα επειδή πρέπει να γίνει wipe στο τηλέφωνο.
-
καλημερα παιδια.Ηθελα να ρωτησω αν σε Mi2s με κιτ κατ,μπορουμε να βαλουμε CWM recovery και με ποιο τροπο(απλο φλασαρισμα η fastboot). επισης να αναφερω οτι χθες το κινητο μου κατεβασε και εγκατεστησε απο μονο του την αγγλοκινεζικη,τωρα μολις περασα την GTV και θα απενεργοποιησω και την αυτοματη ενημερωση για να μην την ξαναπατησω.
-
απο μπαταρια σχεδον ιδια καταναλωση με V5,με αρκετη χρηση wifi,browsing και αρκετα τηλεφωνα βγαζω ανετα μια μερα,οσον αφορα την καμερα εχει αλλαξει σε σχεση με την V5 στο μενου,δεν εχω παραπονο αλλα δεν ειδα και καποια σημαντικη βελτιωση να πω την αληθεια,για την χρηση που κανω εγω με ικανοποιει.Αυτο που δεν ξερω γιατι δεν τα χρησιμοποιω ειναι το 3g κ bluetooth(πχ ακουστικα).απο gps βρισκει αμεσα δορυφορους περιπου σε 5-10 δευτερολεπτα κλειδωνει.ενα που δεν μου αρεσει ειναι που αλλαξε ο τροπος ε…
-
Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω αν το network location fix ειναι για ολες τις συσκευες και συγκεκριμενα για το mi2s( kit kat) και αν θα εχει αναβαθμιση η συσκευη,ευχαριστω.