Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 342.
-
@gkalen για ακόμη μία φορά μου έδωσες λύση! ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή που λες,την απενεργοποίησα και έκανε force close τον browser και πλέον δουλεύει....Σε ευχαριστώ!
-
Το ξέρω αλλά δυστυχώς μου βγάζει μόνο autostart, ειδοποιήσεις, αλλά όχι άδειες.Και από τις γενικές ρυθμίσεις αδειών έχω δοκιμάσει και με clear data στις εφαρμογές browser k download .Κάτι έχει να κάνει με τον browser πιστεύω.
-
Έχω την 21.2.24 στο pyxis και δεν μπορώ να κατεβάσω την νέα Ρομ γιατί μου βγάζει μήνυμα ο νέος browser να δώσω permission για πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.το θέμα είναι ότι ψάχνω να βρω αυτήν την άδεια και δεν μπορώ.γνωριζει κανείς αν είναι bug του browser?να προσθέσω ότι γενικά από τον browser δεν μπορώ να κατεβάσω οτιδήποτε, βγαίνει το ίδιο μήνυμα
-
Καλησπέρα,,για Mi 9 lite δεν έχουμε αυτή την εβδομάδα;
-
Έκανα μόλις.θα το τσεκαρω και στην επόμενη αναβάθμιση.
-
Σε pyxis, κατέβασα την αναβάθμιση από τον updater,ξεκίνησα την εγκατάσταση κανονικά από τον updater αλλά έκανε κάτι παράξενο,χωρίς να μου δώσει επιλογή να κάνω wipe cashe-dalvik έκανε κατευθείαν επανεκκίνηση.για την ώρα δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, μήπως να κάνω εκ νέου εγκατάσταση, χειροκίνητα από TWRP;
-
Παράθεση από ka@: “Ευχαριστώ amaroudis, vanni και geoanto555. Έβαλα στο mi9 lite την νέα twrp και μετά την rom, χωρίς format data και όλα καλά. Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία το κινητό άνοιξε με την νέα rom και android 11. Ευχαριστώ και πάλι παιδιά. ” Και γω με τον ίδιο τρόπο,όλα καλά.βλεπω μόνο ότι το δακτυλικό αποτύπωμα δεν λειτουργεί σωστά χωρίς την aod . πρέπει να "ξυπνήσεις" την οθόνη για να λειτουργήσει,ίσως στρώσει με κανένα reboot.Ευχαριστουμε!
-
Τικαρω τα πάντα;vendor, system κτλ;
-
@vanni χρησιμοποίησες το νέο TWRP?δεν έκανες ούτε fr;
-
Πέρασε κανείς σε Mi 9 lite;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
-
Παράθεση από Lunatico: “@MIUI_ART Η rom δεν κατεβαίνει μέσω updater. Λέει all mirrors are currently offline. Σε mi9lite. ” Το ίδιο και σε εμένα
-
Καλησπέρα παιδιά.εχω ένα θέμα με το ξυπνητήρι εδώ και καιρό,το κινητό έχει την τελευταία xtrv . αρχικά δεν βγάζει ένδειξη για να απενεργοποιήσεις το τρέχων ξυπνητήρι λίγα λεπτά πριν χτυπήσει(όπως γινόταν σε Mi 2s, Mi 4s) και δεύτερον αν τύχει και λειτουργώ το κινητό και χτυπήσει το ξυπνητήρι για να το απενεργοποιήσω δεν έχω άλλη επιλογή από το να κάνω reboot.η επιλογή στις ρυθμίσεις για ένδειξη επερχόμενου ξυπνητηριου είναι ενεργοποιημένη, δεν βρίσκω κάτι άλλο σχετικό στις ρυθμίσεις.
-
Σε mi 9 lite,, κατέβασα την Ρομ μέσω updater και έβγαλε ένα μήνυμα για λάθος md5 checksum,να προχωρήσω σε εγκατάσταση ή να κατεβάσω από το λινκ;
-
Οκ,με καθαρισμό data έστρωσε η κάμερα, ευχαριστώ!
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από wankel13: “κρασαρει και η κάμερα. ” εκανες καθαρισμό δεδομένων στην κάμερα; ” Εκανα μόνο cache αλλά δεν έφτιαξε,αν κάνω και data θα μου σβήσει και φωτογραφίες; παρόλαυτα η gcam δουλεύει κανονικά.