Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 342.
-
Done, wankel 13
-
Καλημέρα. Σε αυτήν την ρομ παρατήρησα ότι έχει πολύ κατανάλωση η μπαταρία από το Google services. Το έχει προσέξει κάποιος άλλος; μπορώ να κάνω καμιά ρύθμιση για να βελτιωθεί;
-
Καλημέρα, και σε Mi4s ξαναεμφανιστηκε το πρόβλημα της αναποδης κάμερας, θα δοκιμάσω και εγώ το fix και ενημερωνω... Update, δούλεψε το fix, όλα καλά...
-
Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία!
-
Πρόβλημα φορτισης
wankel13 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΤην τρεχουσα αρωμα εχει περασμενη.το καλωδιο σιγουρα εχει προβλημα,γιατι οταν το μετακινω ελαφρα στην πλευρα του φορτιστη σταματα ή ξεκιναει η φορτιση.το θεμα ειναι πηγα κ δοκιμασα τοσα καλωδια και δεν δουλεψε κανενα σε quick charge,θα προσπαθησω να βρω κανενα φιλο που να εχει φορτιστη αντιστοιχο και βλεπουμε
-
Πρόβλημα φορτισης
wankel13 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΚαλησπέρα Από χθες έχω πρόβλημα στην φόρτιση, πρόσεξα κάποια στιγμή ότι ενώ το είχα βάλει στον φορτιστή δεν δούλευε. Επαιξα λίγο το καλώδιο, στην πλευρά του φορτιστή και επανήλθε αλλά χωρίς quick charge. Δοκίμασα και το καλώδιο σε αλλον συμβατικό φορτιστή τα ίδια. Πήγα σήμερα σε ενα μαγαζί και δοκίμασα 3-4 type c καλώδια απο Samsung, Huawei και άλλα εμπορίου αλλά σε κανένα δεν δούλεψε το quick charge. Έχει κανείς καμιά εμπειρία αντίστοιχη; θα πρέπει να βρω αυθεντικό xiaomi καλώδιο ή κομπλέ φορτι…
-
Καλημέρα. Στην πρώτη σελίδα δεν μου βγάζει τα λινκ για να κατεβάσω την ρομ, τι μπορεί να φταίει;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46949/
-
Εγώ γύρισα στην ρομ της περασμένης εβδομάδας και είναι οκ η κάμερα. Ευχαριστώ @gkalen
-
@gkalenΓια το θέμα της κάμερας(mi4s) , αν γυρίσουμε στην προηγούμενη ρομ με τα wipe dalvik-cashe, θα στρώσει ή θα έχουμε άλλα προβλήματα; το λέω γιατί είμαι χωρίς root οπότε μάλλον δεν μπορώ να φτιάξω το biuld-prop.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tommimetal: “Σε mi4c όλα καλά χωρίς προβλήματα η εγκατάσταση, αναμενεται να δουμε και την μπαταρια πως παει. ?(” Φίλε, η κάμερα σου, λειτουργεί κανονικά; Sent from my MI 4S using Tapatalk
-
Καλημέρα, υπάρχει μάλλον κάποιο bug στην κάμερα σε Mi4s, όπως γράφει και ο φίλος πιο πάνω με το mi4c. Τα δείχνει όλα ανάποδα και δεν γυρνάει καν σε landscape, το ίδιο συμβαίνει και στην Google κάμερα. Κατά τα άλλα μια χαρά.
-
Οκ, το δομιμαζω όπως λες στην επόμενη. Λες να χρειαστεί factory reset @gkalen;ευχαριστώ πολύ!
-
Καλημέρα. Σε Mi4s υπάρχει πρόβλημα με το GPS; χρησιμοποιώ την τελευταία aroma, πάντα με τα απαραίτητα wipes, συν το factory reset όταν πρωτοβγηκαν. Να σημειώσω ότι κανω προσαρμοσμενη εγκατάσταση και άφηνα την προεπιλογή που έλεγε στο GPS για Ευρώπη. Δεν πιάνει πάνω από έναν δορυφόρο. Χθες έκανα εγκατάσταση με την επιλογή της miui αλλά δεν άλλαξε κάτι. Καμιά συμβουλή; πριν τις αρομα, το GPS κλειδωνε στα δέκα δευτερόλεπτα.
-
Στο aqua δεν υπάρχει η νέα λειτουργία manage apps στην ασφάλεια, κατά τα άλλα το split screen, τα <<ζωντανά >>εικονίδια και η νέα προσθήκη στις ρυθμίσεις λειτουργουν κανονικά!
-
Σε aqua, μόνο με dalvik-cashe wipes, όλα δείχνουν μια χαρά προς το παρόν. Πολύ καλή δουλειά, ευχαριστούμε πολύ την ομάδα!
-
@EGW4321 στην καρτέλα του πλοηγου, κάτω και δεξιά έχει τις τρεις παυλες(Ξ), αν το πατήσεις έχει επιλογή για μείωση δεδομένων κινητής, ενεργοποίησε το και κάνε μια δοκιμή