Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 342.
-
Επιβεβαιώνω και εγώ, σε aqua δεν υπάρχει επιλογή για 160 χαρακτήρες σε sms.
-
Λοιπόν συμβαίνει το εξής κουλό, με WiFi δουλεύει fb και πλοηγός μόνο, καμία άλλη εφαρμογή. Με data όλα καλά. Πήρα στον ΟΤΕ, έκαναν έλεγχο μου λένε είναι εντάξει. Τα ίδια συμπτώματα έχει και το παλιό mi2s. Οπότε κάτι παίζει με ρουτερ πιστεύω. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
-
Στο 4g πάει σφαίρα εμένα σε Mi4s, στο WiFi έχω θέμα αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι φταίει το ρουτερ μου. Θα ζητήσω να μου κάνουν ενα έλεγχο απο ΟΤΕ και βλέπουμε
-
Καλημέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς αποσυνδέσεις στο WiFi και αργή ταχύτητα;
-
Σε Mi4s με προσαρμοσμενη εγκατάσταση της aroma και επιλογή κυρίως default επιλογών όλα δείχνουν μια χαρά. Συγχαρητήρια στους σεφ!
-
Καλημέρα, @KStoubas Gaming εννοώ την παρακάτω επιλογή. Η αλήθεια είναι ότι και στο δικό μου δεν δουλεύει ειδοποίηση σε viber και σε κλήσεις με ελληνικές επαφές πολλων χαρακτηρων
-
Έχετε ενεργοποίησει την επιλογή που υπάρχει στην διαδρομή ρυθμίσεις - επιπλέον ρυθμίσεις - πρόσβαση ειδοποιησεων;
-
Αν και δεν χρησιμοποιώ αυτή την επιλογή μάλλον ψάχνεις αυτό, πας προφιλ-mi band και θα δεις αυτές τις ρυθμίσεις
-
Καλοδουλευτο το εργαλείο!
-
Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους!
-
Καλή επιτυχία!
-
Σε aqua όλα μια χαρά. Ακολούθησα την οδηγία για το pattern lock και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Μπράβο στην ομάδα!
-
Καλή επιτυχία!
-
Καλημέρα, για aqua δεν θα βγει update αυτή την εβδομάδα;
-
Σε mi4s, όλα δείχνουν καλά, μπράβο στην ομάδα !!!
-
Γενική συζήτηση για το Mi-4S
wankel13 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΤα θέματα με κάμερα είναι οκ σε αυτή την ρομ;
-
Κάποια στιγμή που άνοιξα το mi fit, μου έβγαλε ειδοποίηση. Μπορείς να το δεις, προφίλ - ρυθμίσεις στο mi fit.
-
@geozn8 συνέβη και σε μένα από την ώρα που βρήκε διαθέσιμη αναβάθμιση στην2.2.13,έκανα την αναβάθμιση αλλά έχασε την δυνατότητα να δείχνει τους ελληνικούς χαρακτήρες στις κλήσεις. Οι παλμοι δουλεύουν κανονικά πάντως