Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 342.
-
Σήμερα παρέλαβα και εγώ την εν λόγω κάμερα. Κατέβασα την εφαρμογή mi home του maddoctor, έκανα την σύνδεση, όλα καλά. Οταν τώρα πάω από την εφαρμογή να δω τι δείχνει η κάμερα κρασαρει η εφαρμογή. Είναι η 3.9.5 version και μου δείχνει ότι έχει αναβάθμιση και για την εφαρμογή και για την κάμερα. Να την κάνω άφοβα; Τελικά έκανα τις αναβαθμίσεις που είχε και είναι εντάξει τώρα.
-
+1 wankel13
-
Παράθεση από knight666: “Ακολούθησα για άλλη μία φορά τον οδηγό αλλά τζίφος. Έβαλα την έκδοση του Play Store κ πάλι τίποτα. Ξαφνικά μετά το update που έγινε στο mi band σταμάτησαν οι ειδοποιήσεις κλήσεων, μηνυμάτων, κλπ. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να βοηθήσει; ” Έπαθα το ίδιο με εσένα. Εκανα τα εξής : 1)Την διαδικασία που λέει ο maddoctor 2)Πριν γυρίσω την γλώσσα συσκευής στα ελληνικά ,αποσυνδεση mi band, καθαρισμό δεδομένων mi fit, κλείσιμο Bluetooth, αλλαγή γλώσσας σε ελληνικά 3)επανεκκίνηση κινη…
-
+1 wankel13, μου φαίνεται ότι θα ξεπεράσουμε κατά πολύ το φράγμα των 10.000 ψήφων και το double score από τον δεύτερο
-
+1 wankel13
-
+1 και σήμερα, τους τρώμε λάχανο!
-
@maddoctor έκανα την διαδικασία όπως γράφεις, έκανε update firmware αλλά πλέον στους ελληνικούς χαρακτήρες ούτε δονειται ούτε γράφει κάτι, σε επαφές με αγγλικούς χαρακτήρες όλα οκ. Πριν το κόλπο αυτό, μου έβγαζε τα ερωτηματικά. Έκλεισα - άνοιξα Bluetooth, επανεκκίνηση το κινητό, τίποτα.
-
Καλη χρονιά σε όλους, με υγεία και χαρά. Καλή επιτυχία στην κοινότητα, που ακόμη μία χρονιά μοιράζει πόνο, πάλι πρώτοι !!! +1 wankel13, τρίτη φορά
-
@iamosgr δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο, να κολλάει το band δηλαδή, θα έχω τον νου μου πάντως. Σε άλλη επαφή με ελληνικούς χαρακτήρες μου έβγαλε και ερωτηματικά στο εν τω μεταξύ...
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Το δικό μου κάνει το εξής κουλό, ενω επαφές με αγγλικούς χαρακτήρες τους δείχνει και δονειται, στους ελληνικούς δεν κάνει τίποτα, ούτε καν δόνηση. Οι υπόλοιπες λειτουργίες κανονικά. Με την 2.2.10 του @maddoctor, φυσικά.Λογικα θα φτιαχτεί σε επόμενη αναβάθμιση. Καλή Πρωτοχρονιά!
-
+1 wankel13
-
- Από εκεί προσπαθώ φίλε μου αλλά και από την εφαρμογή, το ίδιο αποτέλεσμα - Update. Έκανα επαναφορά από TWRP και δείχνει ότι έστρωσε
-
Προσπαθώντας το πρωί να κατεβάσω την νέα ρομ από το κινητό, μου πετάει συνεχώς το μήνυμα :δυστυχώς η διαδικασία Android. process.media έχει σταματήσει. Από τότε δεν μπορώ να το συνδέσω στο pc για να μεταφέρω την νέα ρομ. Δοκίμασα με wipe dalvik k cashe και ξαναπερασμα την 6.11.24 αλλά τίποτα
-
Σε aqua όλα καλά, την εγκατέστησα το πρωί και έως τώρα μια χαρά! Ευχαριστούμε
-
Σε mi4s, μετά από δύο μέρες χρήσης παρατήρησα ότι ζεσταίνεται σχετικά εύκολα, η μπαταρία πέφτει λίγο πιο γρήγορα από την 6.11.3 και το πιο σημαντικό, κρασαρει ο browser(όχι κάθε φορά) όταν είμαι συνδεδεμένος με data.[tabmenu][/tabmenu]
-
Σε aqua, όλα μια χαρά με λίγες ώρες χρήσης. Επίσης φτιάχτηκαν τα χρώματα του Led ειδοποιησεων!
-
Καλημερα σε ολους.χθες βραδυ την περασα και εγω σε aqua ερχομενος απο thunder,ολα καλα μεχρι στιγμης εκτος απο το θεμα με τo led ειδοποιησεων που υπηρχε στις δυο τελευταιες ρομ.εξακολουθει σε εφαρμογες (messenger,viber) να αναβει με το χρωμα των γενικων ειδοποιησεων.
-
Ναι το φαντάστηκα ότι οφείλεται στην base rom, δεν είναι και τίποτα σοβαρό πάντως. Ευχαριστώ @gkalen.
-
Σε mi4s όλα καλά εκτός από το led ειδοποίησης, το οποίο λειτουργεί μεν αλλά με μόνο το βασικό χρώμα των ειδοποιησεων. Νομίζω το έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά,δοκίμασα on-off τον διακόπτη ενεργοποιησης και επανεκκίνηση αλλά δεν δούλεψε.