Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 608.

• Μα πρέπει να είναι fastboot

• Παράθεση από NasDriver: “δοκίμασε με το αρχείο fastboot to edl από τον οδηγό του kenzo να το γυρίσεις σε 9008 για να κάνεις flash της fastboot...αλλά !!!! τον φάκελο της fastboot μετά το unizp α τον βάλεις απευθείας στον C χωρίς κενά στο όνομα του φακέλου και χωρίς ελληνικά ” Πως θα το περάσω αυτό; max buffer sector is 256 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24578/ Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από efkolo: “ναι ” Το ρεκοβερυ το πέρασες με mi flash tool με κλειδωμένο τον bootloader;Με vo…

• μπαίνω σε FASTBOOT από εκεί είναι το πάνω μέρος της εικόνας εκεί το δείχνει lenovo Composite ADB interface To βλέπει και το miflash αλλά σαν 605α5157

• Μπρίκαρα κι εγώ το δικό μου kate Φορούσα Global developer με πειραγμένο recovery είχα κάνει και το προηγούμενο Update έτσι και είπα να κάνω και την καινούρια ενημέρωση που μου ήρθε σήμερα. Αφού του έδωσα ενημέρωση από την εφαρμογή updater έκανα επανεκκίνηση και το ξέχασα μετά. Πέρασε μια ώρα περίπου και το βρήκα με μαύρη οθόνη που δεν έδειχνε τίποτε. Κράτησα το power για λίγο, τίποτα. Το κράτησα περισσότερο και μου έβγαλε (βγάζει) για δευτερόλεπτα το εικονίδιο mi και σβήνει η οθόνη. Όταν το έχω …

• Έφτιαξε και ο δικός μου καιρός με το φιξ από το ευρωπαϊκό.

• Υπάρχει πρόβλημα ενημέρωσης της εφαρμογής του καιρού. Κάπου διάβασα ότι άλλαξε ο server από https σε http. Έβγαλα από την νέα ρόμ την εφαρμογή του καιρού αλλά πάλι δεν μπορεί να ενημερωθεί. Μιλάω για το Hennessy.

• Καλημέρα, έχει κολλήσει η ενσωματωμένη εφαρμογή καιρός και δεν ενημερώνει την τρέχουσα θερμοκρασία σε κανέναν από τους τόπους που έχω. Της έκανα εκκαθάριση δεδομένων και τώρα δεν παίρνει ούτε μία τοποθεσία. Το γύρισα και Αγγλικά και συνεχίζει τα ίδια. Το παράξενο είναι πως το έπαθε μόλις έβαλα τον mi λογαριασμό μου σε μια ακόμα συσκευή. Δεν παίρνει ούτε αυτές που εμφανίζει σαν πιο συνηθισμένες, δοκίμασα seoul, Tokio New York τίποτα. Δεν μπορώ να βρω και την εφαρμογή να την ξαναεγκαταστήσω

• Παράθεση από xaris-1: “Παράθεση από geoanto555: “Μπαίνεις στο i.mi.com στην επιλογή find device και απο κει μέσα έχει επιλογή erase . Το θέμα είναι ότι λογικά πρέπει να βάλεις την κάρτα σου άλλο κινητό... Δεν θα το έχεις ενεργοποιήσει καν.... ” με erase δεν θα διαγράφουν τα πάντα και αν ναι δεν υπάρχει άλως τρόπος ..???? ” 1. Βγάλε τις κάρτες από το τηλέφωνο να σιγουρευτείς ότι δεν πληκτρολογείς λάθος κωδικό. 2. Μπες από υπολογιστή στον mi λογαριασμό σου, αν δεν βρίσκεις τον κωδικό μπορείς να το…

• Παράθεση από Panos980: “ΑΓΙΟΥΤΟ ! HELP! EDIT: Δείχνει ότι λείπει το αρχείο config.bin απο τον φάκελο images και πράγματι λείπει. Μπαίνω μέσα στο αρχείο kate_global_images_V8.0.4.0.MHRMIDG_20160805.0000.29_6.0_global_b7d5656d50.tar (με 7zip) και ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΕΙΠΕΙ... ??? ” config.bin δεν είχε ούτε ο δικός μου φάκελος

• Παιδιά μάλλον κάτι δεν έχετε καταλάβει καλά. Εδώ είπα να βοηθήσω και να συνεργαστείτε να πάρετε θήκες. Αν αρχίσουμε τις εντολές βγάλε με βάλε με αλλά και ρητορικές ερωτήσεις, ας το κλείσουμε το νήμα να ψάξει ο καθένας μόνος του. Οι πληροφορίες που έχουμε στο νήμα είναι αρκετές και αν το διαβάσουν οι καινούργιοι ας προσπαθήσουν να βρουν κάποιες απαντήσεις και μόνοι τους. Όλα έτοιμα εγώ δεν μπορώ να τα προσφέρω. Εγώ για μένα θήκες πήρα, αν δεν βρεθούν κατ'αρχήν εθελοντές από τους ενδιαφερόμενους, …

• Ναι, νομίζω ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε θα φέρουν πλάτες. Ας μείνουν οι πλάτες για αργότερα, όταν υπάρξουν διαθέσιμες.

• Άγνωστα ακόμη @nicktamias 1 μπλε γκρι flip case @dreamtheatre14 2 μπλε γκρι πλάτη @cris1004 2 μπλε γκρι πλάτη @Stav 1 χρυσή πλάτη @Tas1s 1 μπλε γκρι πλάτη ΑΘΗΝΑ @Skoulikaros 2 μπλε γκρι flip ΠΕΙΡΑΙΑΣ (εθελοντής για παραλαβή) @nutrialex 2 μπλε γκρι πλάτης + 1 μπλε γκρι flip - @pulsar 2 μπλε γκρι flip cover @dimpyr 1 μπλε γκρι flip case + 1 γκρι πλάτης @okeanos82 1 μπλε γκρι flip cover ΘΕΣ/ΝΙΚΗ @Fotispas 1 γκρι πλάτη +1 γκρι flip- ΛΑΡΙΣΑ @klonos78 1 μπλε-γκρι flip case ΡΟΔΟΣ @kyrgeo1978 1 μπλε γκρ…

• Άγνωστα ακόμη @nicktamias 1 μπλε γκρι flip case @dreamtheatre14 2 μπλε γκρι πλάτη @cris1004 2 μπλε γκρι πλάτη @Stav 1 χρυσή πλάτη @Tas1s 1 μπλε γκρι πλάτη ΑΘΗΝΑ @Skoulikaros 2 μπλε γκρι flip ΠΕΙΡΑΙΑΣ (εθελοντής για παραλαβή) @nutrialex 2 μπλε γκρι πλάτης + 1 μπλε γκρι flip - ΑΘΗΝΑ @pulsar 2 μπλε γκρι flip cover @dimpyr 1 μπλε γκρι flip case + 1 γκρι πλάτης ΑΘΗΝΑ @okeanos82 1 μπλε γκρι flip cover Αθήνα ΘΕΣ/ΝΙΚΗ @Fotispas 1 γκρι πλάτη +1 γκρι flip-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ @klonos78 1 χρυσή πλάτη + 1 μπλε-γ…

• Παιδιά, υπάρχει θέμα με τις θήκες. Μόνο φλιπ έχει το κατάστημα προς το παρόν.

• Βάλτε την περιοχή σας, δίπλα στο όνομά σας Εγώ να βοηθήσω αλλά δεν βλέπω κανέναν εθελοντή. Θέλουμε έναν να παραλάβει και έναν-δύο να μαζέψουν τα χρήματα. @kyrgeo1978 1 μπλε γκρι flip case @nicktamias 1 μπλε γκρι flip case @dreamtheatre14 2 μπλε γκρι πλάτη @cris1004 2 μπλε γκρι πλάτη @Stav 1 χρυσή πλάτη @dimpyr 1 μπλε γκρι flip case + 1 γκρι πλάτης @okeanos82 1 μπλε γκρι flip cover @klonos78 1 χρυσή πλάτη + 1 μπλε-γκρι (Τι είναι αυτή; πλάτη ή φλιπ) @Fotispas 1 μπλε γκρι πλάτη +1 μπλε γκρι flip @S…

• Παράθεση από iakoboss7: “Παράθεση από efkolo: “ ” στειλτα σαν δεμα μεσω ελτα, 2μιση η 3μιση ευρω κανει και εχεις και tracking number... ” 1,5 ευρώ είναι αλλά δεν κρατιούνται τα θέλουν πιο γρήγορα.

• 2η Παραγγελία Μόλις παρέλαβα, Μίλησα με την acs για 8 δέματα και μου ζήτησαν 9 ευρώ το δέμα! Δεν έχει ένας κωδικό μεταφορικής να τα χρεώσουμε όλα σε αυτόν ρε παιδί μου. Μέχρι 3 3.50 θα ήταν καλά. Αν τα στείλω σαν επιστολές θα είναι απλά και δεν θα μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε. Σαν δέμα είναι μεγάλη ευκολία και πιο οικονομικά. Δεν ξέρω αν προλάβω να τα πακετάρω σήμερα (8 δέματα) γιατί έχω μια δυσκολία. Αν νοιώθει κάποιος ότι χρειάζεται να επικοινωνήσει έχετε το τηλέφωνό μου στείλτε και μήνυμα.…

• Λοιπόν, αφού παραλάβω τη δεύτερη παραγγελία (που φαίνεται ότι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο), μπορώ να σας βοηθήσω να παραγγείλετε και την τρίτη, απλά πρέπει να αναλάβει κάποιος να παραλάβει και να μοιράσει, γιατί μέχρι να έρθουν εδώ κάνουν δύο μέρες παραπάνω και άλλες δύο να φύγουν πίσω. Ακόμη και κάποιος να μαζέψει τα χρήματα. Ίσως είναι και το ίδιο πρόσωπο. Για αρχή να δούμε αν υπάρχει ενδιαφερόμενος (ίσως είναι καλύτερα να είναι και 2, ένας Αθήνα και ένας Θεσσαλονίκη για παράδειγμα ανάλογα βέβαι…