Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 608.

• υπάρχει και αναφορά στο τελωνείο. Κρατήθηκε για λίγο λένε αλλά χωρίς να πουν γιατί. Ελπίζω να μην χρειαστεί όμως εκτελωνισμός. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22310/ 2016-10-27 18:57,ITEM IN CONTA KAT.AERODROMIOU (EMS), KAT.AERODROMIOU (EMS) 2016-10-27 16:04,RETAINED BY CUSTOMS FOR UNSPECIFIED REASON, 2016-10-27 14:44,ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY, 2016-10-27 13:34,RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE, Και η καταγραφή από τα ΕΛΤΑ δείχνει περισσότερο καθησυχαστ…

• Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από iakoboss7: “αν ειναι μαιμου παιρνεις τα λεφτα σου πισω... αν προσεχεις λιγο απο που παιρνεις εισαι μια χαρα... δεν ειναι και aliexpress που γινεται της κακομοιρας... ” Αν προσέχεις λίγο παντου εισαι μια χαρά.Στο aliexpress είμαι Α4. Πότε δεν εχω χάσει ούτε 0.01$. Στο ebay γινεται πιο πολυ της κακομοίρας. Εκεί έχω χάσει κάτι λεφτά. ” Κι εγώ είμαι Α4 στο ali και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ούτε ποτέ πήρα κάτι διαφορετικό από ότι παρήγγειλα.

• 2η Παραγγελία θήκες Έχω νέα. Ο Μεσάζοντας παρέλαβε τις θήκες forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22143/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22144/ Πληρώθηκε και το τμήμα της αποστολής forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22145/ Τελικό σύνολο που πληρώσαμε: 2634 + 720 = 3354 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22142/ Όταν βρω χρόνο θα σας εξηγήσω πως θα βγει η τιμή κάθε θήκης και το ποσό που φαίνεται να περισσεύει. Οι θήκες flip βγαίνουν κάτω από 6 ευρώ και οι πλάτες 4 ε…

• Έγινε η πρώτη πληρωμή. Είναι η αρχική αξία συν 20 δολάρια (0,6 ευρώ)το ένα και 200 (6 ευρώ) το κατάστημα και την προμήθεια του paypal συνολικά 2634 περίπου 77 ευρώ. Υπάρχει και δεύτερο τμήμα, αφού γίνει η παραλαβή. Είναι τα έξοδα αποστολής και μια προμήθεια κι εκεί. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22049/ banned79 wrote: Παράθεση από banned79: “Ψάχνοντας για tempered είδα ότι ταιριάζει της Nillkin για το Redmi note 2 , σε κάποια site δίνει για μεγαλύτερες ποσότητες σχεδόν μισή τιμή ( α…

• όποιος έχει αντίρρηση να πει τώρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22038/ κατά τις 4-5 ανοίγουν οι Κινέζοι Έγινε η παραγγελία Αξία παραγγελίας είναι 2013 δολάρια περίπου 60 ευρώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22045/ Κόστος μεσάζοντα 1500 δολάρια περίπου 45 ευρώ Αναλυτικά θα σας υπολογίσω τις τιμές μετά και την δεύτερη πληρωμή. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22046/

• Ποιος είναι ο Βασίλης που κατέθεσε 12 € στη eurobank??? @kabamarugr σίγουρα θα έρθει κάποιο πακέτο σε σένα. Ίσως για όλους ίσως για κάποιους Αθηναίους. Όμως θέλω να δω καταθέσεις. Χωρίς χρήματα τίποτε δεν γίνεται. Κάντε μια προσπάθεια όλοι μέχρι το μεσημέρι. Ίσως πάρω και τα τηλέφωνα σας που έχω για πιο άμεση ενημέρωση. Η πρώτη παραγγελία πλάτες με EMS έφυγε ήδη από Κίνα και κινείται πολύ γρήγορα. Ας ελπίσουμε πως δεν θα μας κολλήσουν τα ΕΛΤΑ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21952/

• 12 είπαμε Χρήστο και αν περισσέψουν αρκετά σας τα επιστρέφω στο τέλος. Αν μείνουν λίγα θα τα κάνουμε δωρεά στο φόρουμ (xaomi-miui.gr). Οι τιμές είναι πολύ φλου και είναι καλύτερα να τα έχουμε από την αρχή τα χρήματα. Το 12 είναι για τις φλιπ, όποιος θέλει και πλάτη η πλάτη 8 σύνολο δηλαδή 20. Αλλά πείτε τι χρώμα θέλετε. Και ας ξεκινήσουμε τις καταθέσεις. @babis17 @Xristos55 @sokpap71 @panastros @banned79 @ditheo @GR_Macedon @sb68s @kabamarugr @Gotzilas Περιμένω κατάθεση και επιβεβαίωση ότι η κατ…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Πρόταση μου είναι πρώτα να μαζεύεις τα χρήματα και μετά να κάνεις την παραγγελία. Εμένα δεν με πειράζει να πάρω μόνο μια θήκη, αυτή χωρίς φλιπ. ” Έτσι γίνεται, εσένα δεν τα ζήτησα γιατί υπάρχει προσωπική γνωριμία και θεωρώ ότι δεν τα χάνω. Θα σου στείλω όμως το λογαριασμό χα χα χα

• @GR_Macedon Θανάση είμαστε 12 μέχρι τώρα δεν βγαίνει λογαριασμός. Είναι δύο τύποι θήκες από πέντε μας κάνουν δέκα. Τι θα δώσω στους άλλους δύο; Βέβαια στον μεσάζοντα έκανα την παραγγελία με 12 και 2 πλάτες και πέρασε. Έχω όμως τον ενδοιασμό μην μας πάρει το 200άρι (6 ευρώ) καπέλο γιατί θα κάνει δύο παραγγελίες. Για το θέμα της αποστολής είναι πέντε που λένε απλό ταχυδρομείο και μάλλον πάμε εκεί που είναι αρκετά φτηνότερο. Περιμένω μήπως κάποιοι έχουν αντίρρηση και μας μείνουν οι θήκες.

• Αν βλέπετε λάθη ή διορθώσεις ειδοποιήστε με κάποιον τρόπο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21901/ Τώρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το κατάστημα που δεν στέλνει πάνω από 5 από κάθε είδος. Έστειλα μια δοκιμαστική παραγγελία για να δω αν θα μου πουν κάτι και υπολόγισα το κόστος με απλό ταχυδρομείο βγαίνει 7,5 ευρώ για Ελλάδα και ίσως 1,5 ευρώ το άτομο για να τα στείλω από εδώ. Πείτε μου τη γνώμη σας. Τόσα πολλά με EMS δεν έχω ψυχή να παραγγείλω. Βέβαια δεν είμαστε 15 θήκες ακόμη αλλά είμα…

• Παράθεση από Thanos L.: “περιμενω αυτοματο update απλα ” Αυτόματο πότισμα μπορεί να έχεις. Αυτόματο update δεν υπάρχει στις Ελληνικές rom

• Το δέμα μας ξεκίνησε για Ελλάδα με Tracking number EE917823102TW forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21864/ Το παρακολουθώ και θα σας ενημερώνω για τη θέση του. Τώρα για την επόμενη παραγγελία, μάζεψα σε μια λίστα τους κατά καιρούς ενδιαφερόμενους. Όσοι δεν βλέπετε τα ονόματά σας αλλά και όσοι βλέπετε ότι λείπουν στοιχεία στείλτε τα παρακαλώ με μήνυμα Δεν ξέρω αν τα καταφέρουμε να ολοκληρωθεί την Τρίτη αλλά οι συμμετέχοντες πρέπει να αποφασίσουμε και τον τρόπο αποστολής. Αν έρθουν με EMS …

• Παράθεση από kounkoun: “Υπάρχει γυαλί στο glass honorbuy ” δεν χρειάζεται λοιπόν ομαδική παραγγελία. Αυτό το παραγγέλνει ο καθένας μόνος του.

• Παράθεση από GR_Macedon: “Τα παντα μπορουμε να τα βρούμε σε μαγαζιά από Ταϊβάν. Θα πρέπει δίπλα στο Note 3 να γάφει το παρακάτω (特製版) που σημαίνει από τα λίγα κινέζικα που ξέρω Special Edition forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21831/ Σου έστειλα λινκ σε pm. ” Αυτό το έκανα κι εγώ αλλά μετά συνέκρινα τις τιμές και είδα πως είναι υπέρογκες. Τώρα μας βγαίνουν στα δώδεκα ευρώ, αν πάμε σε τέτοιες τιμές θα μας βγουν πάνω από 15 τουλάχιστον. Ένα παράδειγμα: η φλιπ θήκη στο επίσημο site κάνει 1…

• Παράθεση από Stelios85: “Το έκανα από την πρώτη στιγμή χωρίς επιτυχία. ” Απίθανο το βλέπω να το καταφέρεις.

• Παράθεση από GR_Macedon: “Επειδή το πηρα αργά χαμπάρι. Θέλω κι εγώ όποτε παραγγείλετε πάλι. Αλλά οχι φλιπ. Θέλω μια γκρι σκούρη. Επίσης δεν γίνεται να παραγγείλουμε και τεμπερεντ; Και γιατί δεν τα στέλνει απλό ταχυδρομείο για να μην έχουμε τον κίνδυνο του EMS. Ισως κάτι να έχω χάσει από την όλη διαδικασία, αλλά τρέχω με πολλά μπρικαρίσματα για να ξεκλειδώσω και να βαλω την ελληνική KATE ” Θανάση, καλημέρα από Ρόδο, στέλνει και με απλό ταχυδρομείο. Πήρα το ρίσκο για να έρθουν οι πρώτες και να κατ…

• Τα 803 Ταιβανέζικα δολάρια χρεώθηκαν 23,48 ευρώ με την Ρεβολούτ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21802/ Εδώ θα μπει η εικόνα συναλλαγής της Ρεβολούτ που δεν μπορώ να ανεβάσω τώρα Έχουμε λοιπόν πρώτη χρέωση 40,29 Δεύτερη 23,48 Σύνολο 63,77 Δια 8 βγαίνει 7,9713 υπολογίζουμε τελική 8. Είχαμε μαζέψει 8Χ9=72 ευρώ. Έχουμε ακόμη 8,23 ευρώ για τις αποστολές. Εκτός από έναν που είναι Θεσσαλονίκη όλοι οι υπόλοιποι είστε Αθήνα; Ίσως μπορούσα να τα στείλω σε έναν ή δύο στην Αθήνα έναν βόρεια ας π…

• Ο Μεσάζοντας παρέλαβε το δέμα με τις θήκες Πληρώθηκε και το δεύτερο τμήμα της πληρωμής. Σας βάζω τις φωτογραφίες και στη συνέχεια θα ενημερώσω για την πληρωμή που έγινε. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21787/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21789/

• Είναι δύο οι χρόνοι, ελπίζω Δευτέρα - Τρίτη να παραλάβει ο μεσάζοντας. Αν τα διώξει την ίδια μέρα υπολογίζουμε 7 μέρες. Ελπίζω την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη να παραλάβω. Θα έχουμε tracking.

• @panastros λυπάμαι που έγινε έτσι, σε περίπτωση που δεν υπάρχει άλλη προσφέρομαι να σου δώσω τη δική μου. Τώρα παρουσιάστηκε πρόβλημα με την παραγγελία. Δεν υπάρχει η χρυσαφί έκδοση πλάτης και ζήτησα οι χρυσαφί να γίνουν μπλέ μαύρες Αν κάποιος από τις χρυσαφί δεν θέλει μπλε μαύρη, να την δώσουμε στον @panastros σε κάποιον άλλο. Να επιστρέψουμε και τα χρήματα. Εδώ η σχετική αλληλογραφία forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21644/