Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 608.

• εγώ τον έγραψα(μετέφρασα)τον οδηγό στο νήμα Ιάκωβε, αλλά το πρόβλημά σου νοιώθω πως είναι σοβαρό

• Είσαι άπαιχτος! Είναι αλήθεια ότι όπου ψάχνω για τη συσκευή σε βρίσκω ενεργό. Πως το αντικατέστησες; Το έριξες μάσα στο συμπιεσμένο αρχείο αντικαθιστώντας το original; Ακολούθησες κάποιον οδηγό;

• Παράθεση από kostas_falcon: “Υπάρχει τρόπος Όταν ανοίγουμε μια εφαρμογή από φάκελο να κλείνει αυτός Όταν την τερματίζουμε? Με χαλάει που πρέπει να τον κλείνω εγώ χειροκίνητα.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk ” Έτσι είναι το λειτουργικό, αν θέλεις να ξεφύγεις μόνος τρόπος νομίζω πως είναι να βάλεις άλλο launcher

• βρήκα θήκη που ταιριάζει σε διαστάσεις. Είναι του Lenovo K3 note (lemon) Θέλει βέβαια παρεμβάσεις αλλά περιμένω ένα εργαλείο που κάνει τρύπες σε ζώνες από ένα φίλο και θα την "σκαλίσω" η περιγραφή της είναι: Luxury Wallet Flip Leather Case Stand Cover for Lenovo K3 Note Phone Bags Pouch την είχα πάρει από το gearbest. Η συσκευή μας εφαρμόζει αρκετά καλά, ίσως και λίγο σφιχτά. Σκέφτομαι να βγάλω το flip κομμάτι και να κρατήσω σκέτη τη σιλικόνη. Που να κάνεις τρύπα στη δερματίνη για την κάμερα; fo…

• Με έναν πρόχειρο υπολογισμό που αν φτάσουμε σε τελική παραγγελία θα σας αναλύσω και με καταχώρηση των μέχρι σήμερα ενδιαφερομένων βγαίνει τελική τιμή 6,70 οι πλάτες και 10 οι θήκες φλιπ. Υπάρχει όμως και το θέμα των ταχυδρομικών για αυτούς που βρίσκονται μακριά από το σημείο παραλαβής. Όπως μπορείτε να δείτε, έχω υπολογίσει μεταφορική την EMS άρα μιλάμε για μια εβδομάδα παράδοση. * kounkoun * * 2 πλάτες ασημί και και μπλέ * panastros * * (flip και 2 πλατη * z104 * * 2 πλάτες * ditheo * * 2-3 θήκ…

• @teo 13 Αν και θεωρητικά δεν απαιτούνται επανεκκινήσεις στο Android εγώ το επανεκκινώ κάθε βράδυ ή πρωί. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Εκτός αν θέλεις να κατεβάσεις τηνStable και να δοκιμάσεις. @nes13 20 μέρες με ένα μήνα πιστεύω πως θα κάνει η παράδοση.

• Παράθεση από teo 13: “Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα με τα sms. Οταν περασουν 3-4 μερες απο τοτε που κανω εκκινηση το κινητο, σταματαει να στελνει και να δεχεται sms. Μολις το κανω επανεκκινηση δουλευει κανονικα. Εχω την miui 8 global 6.9.29 beta ” Δεν έχεις βάλει την συσκευή που έχεις στο προφίλ σου και δεν είμαι σίγουρος για να σε βοηθήσω. Αν θέλεις συμπλήρωσέ το ή βάλε μια εικόνα από το "σχετικά με το τηλέφωνο"

• Παράθεση από Nick Choul: “Παιδιά βρήκε κανείς καμια θήκη για το Kate??? αγανάκτησα να περιμένω να βγουν θήκες... ” Θήκη μόνο από το original κατάστημα της Ταϊβάν αλλά μόνο με κόλπο μπορούμε να παραγγείλουμε από εκεί. Μια εταιρεία που λέγεται letsgobuy και σου δίνει διεύθυνση αποστολής και μετά στα στέλνει αυτή. Λίγο αναλυτικά οι θήκες είναι δύο τύπων και 2 χρωμάτων οι flip 4 χρωμάτων η πλάτη. Μια εικόνα για να αντιληφθείτε γιατί μιλάω: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20820/ Κόστος 4,5…

• όχι, κάνοντας update θα χάσεις το root

• πολύ επιφανειακός, γιαυτό και έγινε αισθητός τόσο πολύ. Οι πληροφορίες μου λένε για 2 χιλιόμετρα εστιακό βάθος. Στις τελευταίες 50 ανακοινώσεις του Αστεροσκοπείου για σεισμούς, ο πιο επιφανειακός είναι 9 χιλιόμετρα βάθος. Δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό αλλά είναι σημαντικό στην παρατήρηση.

• Παράθεση από jefm: “@efkolo Εγώ λοιπόν τα έκανα αυτά πριν μερικές μέρες, αλλά twrp δεν μπήκε, δοκίμασα 2 twrp και σε dev και stable, όλα πήγαν καλά αλλά χωρίς twrp. Αν το κάνει κανείς με επιτυχία, ας το πεί γιατί δεν έχω καταλάβει τι λάθος έκανα ” εννοείται ότι το έκανα συγχρόνως στο τηλέφωνο που είχα στα χέρια μου. Δύο ώρες και έφαγα να μεταφράζω να κρατάω εικόνες και να κάνω αυτά που μετέφρασα. Από εκεί και οι φωτογραφίες. Όλα πήγαν καλά σε μένα.

• Παράθεση από ALXIOA: “ξερει κανεις κινεζικα να μου πει γιατι δεν μπορω να αιτηθω ξεκλειδωμα..??κοιταξτε λιγακι σας παρακαλω την εικονα..! Ολα τα κουλα σε μενα συμβαινουν. image.jpg ” Το κείμενο με αυτόματη μετάφραση λέει: Ο αριθμός τηλεφώνου είναι συνεπής, εφαρμογή των υπερβολικών FX θεωρώ ότι είτε έχεις περάσει πάρα πολλές φορές την διαδικασία και σε έχει μπλοκάρει, είτε έχεις λάθος στοιχεία. Μόλις παρατήρησα ότι δεν είναι ολόκληρος ο αριθμός τηλεφώνου. Μήπως δεν τον έχεις πληκτρολογήσει σωστά;…

• „ <b><span style="font-size: 18pt">Μήνυμα από την διαχείριση ...</span></b> <b><span style="font-size: 12pt">Η παρακάτω διαδικασία εμπεριέχει πολλούς κινδύνους, και θα πρέπει να γνωρίζετε πως ότι κάνετε είναι με δική σας ευθύνη !</span></b> “ Μετά την επιτυχή δοκιμή του @Stelios85 αποφάσισα να ακολουθήσω την διαδικασία που βρήκε στο Γαλλικό φόρουμ για root & TWRP του Redmi Note 3 Pro Inernational Version (Kate). Η διαδικασία είναι για έμπειρους χρήστες και ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι γίνεται χωρ…

• @manageras μέχρι να έρθει η συσκευή σου όλα θα είναι καλά. Προχώρα και πάρτο και Ελληνικά θα έχει και χαρούμενος θα είσαι.

• @iakoboss7 Το τηλέφωνό μου ήρθε σφραγισμένο με stable που δεν έχει Ελληνικό locale

• Παράθεση από Stelios85: “Όλοι οι υπόλοιποι με global dev έχετε την Ελλάδα στις επιλογές περιοχής? Επίσης γνωρίζει κανείς που επηρρεάζει η επιλογή τοποθεσίας? Γιατί αν δεν επηρρεάζει κάπου να μην αλλάζουμε άδικα ROM. ” Μην αλλάξεις @Stelios85 θα χάσεις το root Εν τω μεταξύ κάνοντας τα βήματα του Γαλλικού οδηγού κρατάω εικόνες και ετοιμάζω την μετάφρασή του ώστε να είναι πιο εύκολος για όλους.

• Παράθεση από diaton101: “Δεν υπαρχει ελληνικη Stable ROM ακομα για το κινητο αυτο (kate).Επισης ο official τροπος ξεκλειδωματος δεν δουλευει παντα πάντα δεν δουλεύει ” fixed

• Είχαν αργίες οι Κινέζοι και πιθανότατα θα πάει την άλλη εβδομάδα

• Παράθεση από svellinis: “Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει την global dev 6.8.18 και να ξεκλειδωσει ? Ρωταω γιατι και το Kenzo δεν ξεκλειδωνε με καμμια αλλη και ξεκλειδωσε με αυτην ... Μεσα στην εβδομαδα ζητησα να μου δωσουν την δυνατοτητα να ξεκλειδωσω μια Κenzo εαν δοκιμασω αφου τοποθετησω τον λογαριασμο μου στο kate να δοκιμασω να την ξεκλειδωσω η θα πρεπει να ξαναζητησω ξεκλειδωμα ? ” που την βρίσκεις αυτή να τη βάλω, αλλά μέχρι τώρα με αυτές που έχουμε δεν γίνεται τίποτα forums.xiaomi-miui.gr/…

• Παράθεση από sb68s: “Παρέλαβα και εγώ το κινητό και έμεινα εντυπωσιασμένος από τη συνολική του εικόνα. Ακόμη όμως δε θα το χρησιμοποιήσω γιατί χρειάζομαι για τις εφαρμογές μου η συσκευή να είναι ρουταρισμένη και ακόμη δεν υπάρχει τρόπος (επίσημος). Η ερώτησή μου είναι η εξής: όταν βάλεις τη dev στο κινητό υπάρχει τρόπος να ξαναβάλεις τη stable? Από όσα έχω διαβάσει έχω μπερδευτεί περισσότερο, μπορούμε μέσω του updater του κινητού να επιστρέψουμε στην stable ή χρειάζεται να είναι ξεκλείδωτος ο bo…