Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 608.

• Παράθεση από koko: “Ειμαι σίγουρη ότι θα μπορούσες κ εσυ να το βάλεις όπου ακριβώς θα το έβαζε κ μια γυναίκα!... Στην τσάντα μεταφοράς του λαπτοπ πχ... ” Κατ' αρχήν να ζητήσω συγνώμη για το σχόλιο μου που φαίνεται σεξιστικό. Δεύτερο, συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν γίνεται να το κουβαλάω. Αν το βάλω στην τσάντα του λάπτοπ ακυρώνει τη χρήση του με το κινητό και μια μικρή ταμπλέτα. Παράθεση: “Deviantart”

• Γυναικείο εργαλείο. Ο άντρας που να το βάλει;

• Έχεις δίκιο, την κατέβασα κι εγώ στο note 3 και ούτε εκεί δουλεύει

• Αυτή η εφαρμογή κάνει αυτό που θέλεις. Δοκίμασε πρώτα την δοκιμαστική έκδοση 7 ημερών να σιγουρευτείς ότι σου κάνει.

• Εγώ έχω ξεκλειδώσει με λογαριασμό φίλου και με τον δικό μου ξεκλείδωσαν τρεις σε διάστημα 10 ημερών

• Δεν χρειάζεται να κάνεις νέα αίτηση. Συνδέεις την επόμενη συσκευή και την ξεκλειδώνεις.

• Παράθεση από user_1024: “Προσωπικά το μεγαλύτερο πρόβλημα της ROM το οποίο είναι σαν την τρόικα και δεν φεύγει με τίποτα είναι που χάνει το Bluetooth 4-5 φορές την μέρα, ακόμα και την ώρα που μιλάς. Και το Bluetooth μου είναι καλό και καινούργιο. (Samsung). Το πρόβλημα υπάρχει και με Plantronics. ” Μήπως έχεις mi fit ή άλλη συσκευή τέτοιου τύπου και παρεμβάλλει;

• Αν κλειδώσεις τον bootloader θα χάσεις την δυνατότητα αναβάθμισης και για να αναβαθμίσεις θα πρέπει να κάνεις όλη την αρχική διαδικασία ξεκλειδώματος χάνοντας και όλες τις ρυθμίσεις. Υπάρχει βέβαια και ένα θετικό. Αν χάσεις τη συσκευή που έχει μέσα τον λογαριασμό σου δεν θα μπορέσει αυτός που θα την βρει να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σου αλλά ούτε και να της κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις και να την χρησιμοποιήσει για δική του.

• Δείτε ένα όμορφο κόλπο ώστε να προσπεράσουμε τον περιορισμό που έχουν κάποιες συσκευές 2sim ή εξωτερική sd card forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12003/ Εδώ το βρήκα και εδώ

• Το remote control με υπέρυθρες σαν να έγινε πολύ κινέζικο. Μπορώ να το βρω σε πιό Ελληνικό κάπου;

• Δεν νομίζω ότι συγκρίνονται οι προσπάθειες. Η google θέλει να σου δίνει προτάσεις μέσα στην κάμερά σου πριν καν βγάλεις φωτό. Για παράδειγμα ανοίγεις την κάμερα του κινητού για να βγάλεις φωτογραφία στον Άγνωστο Στρατιώτη και αμέσως αρχίζουν οι προτάσεις που να φας, που να πιεις καφέ, τι ξεναγήσεις μπορείς να κάνεις, δρομολόγια λεωφορείων, άλλα αξιοθέατα στην περιοχή κλπ

• Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να βρώ που γράφει κατά την εγκατάσταση ώστε να σβήσω ότι έχει γίνει μέχρι τώρα; Μίλησα με τεχνικούς τηw εταιρείας στο chat και μου είπαν πως μάλλον δεν υποστηρίζουν τη συσκευή μου. Μου πρότειναν refund. Κόντεψα να τρελαθώ. Έψαξα στο διαδίκτυο για παλιότερες εκδόσεις. Βρήκα τελικά σε τορεντάδικα. Φόρτωσα μια παλιά έκδοση 6.1.10 ο χάρτης άνοιξε αλλά η εφαρμογή δεν κατέβαζε τα αεροπλάνα πιθανότατα γιατί ήταν παλιά και "πειραγμένη". Πάνω σε αυτήν έκανα αναβάθμιση την αγο…

• δεν γίνεται επειδή την έχω ήδη αγορασμένη. Με πάει να κατεβάσω την άλλη έκδοση την κατεβάζω και δεν ανοίγει ο χάρτης

• Ζητάω από κάποιον που έχει την εφαρμογή να με βοηθήσει. Το τηλέφωνο είναι Xiaomi_Redmi_Note_3 Ενώ η δοκιμαστική έκδοση λειτουργεί κανονικά η αγορασμένη και πλήρης έκδοση δεν απεικονίζει το χάρτη. Δείχνει στο κάτω μέρος πόσα αεροπλάνα βρίσκονται στο πεδίο αλλά ούτε ο χάρτης εμφανίζεται ούτε και τα αεροπλάνα. Στης γυναίκας μου το τηλέφωνο(Xiaomi_Mi_Note ) όλα λειτουργούν κανονικά. Και σε φίλο που το δοκίμασα βάζοντας το λογαριασμό μου (συσκευή άλλης εταιρείας). Δεν μπορώ να βρω άκρη. Το απεγκατέστ…

• Παιδιά το πιθανότερο είναι να είναι drivers, δοκιμάστε σε άλλον υπολογιστή.

• AWATCH MTK6572 1.3GHz Dual Core Waterproof IP65 Smart Watch Phone online - coolicool Χα χα χα. Σιγά να μην μας διαβάζει κανένας

• Εννοεί ότι όταν σου έρθει κωδικός δεν θα χρειαστεί να φορτώσεις άλλη ρομ για να ξεκλειδώσεις.

• Ελπίζω αν σου τύχει να πνίγεσαι και σου πετάξει κάποιος σωσίβιο, να μην του πεις: "Άστο φίλε, θα περιμένω να έρθει το Λιμενικό να με σώσει, δική του δουλειά είναι".

• Εγώ ξεκλείδωσα με τον κωδικό του ninjamoz γιατί μου ακύρωσαν την πρώτη φορά και άργησα να ξανακάνω. Το παιδί δεν το ξέρω καθόλου, μόνο το μικρό του όνομα ξέρω. Μετά από 2-3 μέρες μου ήρθε η έγκριση. Με τη δική μου την έγκριση δεν έχει ξεκλειδώσει κανένας. Όμως να, έχεις δίκιο. Το πήρα πίσω γιατί δεν μπορεί να παρακαλάς κάποιον για να τον βοηθήσεις.

• Παράθεση από martzicadespell: “Να σας πω; Υπάρχει άλλος τρόπος; Πραγματικά έχω νευριάσει. Με το τσατ σου απαντούν όποτε και θέλουν (απαράδεκτο) και επίσης δημιούργησα λογαριασμό για έναν φίλο μου καιέβαλα note 3 σαν συσκευή και λέει από το miflashunlock ότι δεν υποστηρίζεται.. Μα είναι δυνατόν ;; ” δεν σου άρεσε ο άλλος τρόπος