Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 608.
-
καλησπέρα καλή χρονιά και χρόνια πολλά, Μια ανεψιά μου έκανε επίσημη αναβάθμιση σε Xiaomi Mi A3 και κόλλησε πολύ ώρα στο εικονίδιο της αναβάθμισης, σκέφτηκε ότι κόλλησε και κράτησε το power μέχρι μου έσβησε. Από τότε δεν έχει καμιά ένδειξη ότι δεν είναι τούβλο. power + vol up & power + vol down δεν κάνουν τίποτε, ούτε ένδειξη ότι φορτίζει έχει το κινητό. Είναι Θεσσαλονίκη και είμαι Ρόδο για να το δω. Υπάρχει κάτι που βλέπετε ότι μπορεί να γίνει;
-
Διάβασα για μια εφαρμογή της google που σου δείχνει τα 2 μέτρα απόσταση ασφαλείας (για τον κορονοιό) Η απαίτηση ήταν να έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή google play services for AR και μετά να πας στην διεύθυνση sodar.withgoogle.com/ μόνο στον chrome Και να πατήσεις launch Πατώντας launch μου έβγαλε ένα παράθυρο που όμως δεν μπορούσα να πατήσω ούτε αποδοχή ούτε ακύρωση. Μετά από 2-3 προσπάθειες τώρα δεν βγάζει καθόλου το παράθυρο και βέβαια δεν μπορώ να ανοίξω την εφαρμογή. έχετε καμιά ιδέα γιατ…
-
Στην τελευταία ελληνική ROM για το POCOPHONE F1 υπάρχει πρόβλημα με την κρυπτογράφηση; Έχουμε δυνατότητα root; Να μην αναβαθμίσω αν... Είμαι στην 11,0,4 QEJMIXM
-
Ίσως είμαι offtopic αλλά έχω την αίσθηση ότι χάνονται εφαρμογές από το τηλέφωνό μου Xiaomi_Pocophone_F1 miui.gr 11.0.5.0 Σταθερή. Έχει συμβεί σε άλλον;
-
Παράθεση από kinezos69: “Εδώ και μερικές μέρες ενώ το βάζω για φόρτιση, αναβοσβήνει κάθε λίγα δευτερόλεπτα η οθόνη κλειδώματος. Τι μπορεί να συμβαίνει? Δεν θυμάμαι να έκανα κάποια ρύθμιση. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” νομίζω πως είναι επαφή, κάπου δεν πατάει καλά το καλώδιο. Άλλαξε καλώδιο φόρτισης
-
tasos17 Θα πας Επιλογές για προγραμματιστές και θα προχωρήσεις στο μενού μέχρι κάτω. Εκεί υπήρχε ένα μενού που ήταν ενεργοποιημένο με τίτλο " Ενεργοποίηση Βελτιστοποίησης MIUI" θα το κλείσεις μέχρι να γίνει εγκατάσταση και θα το ενεργοποιήσεις αφού ολοκληρωθεί. Αυτό το μενού στην τελευταία Ελληνική δεν το βρίσκω αλλά το amazon εγκαταστάθηκε κανονικά σε μένα. Σε όλες τις προηγούμενες έκανα την ίδια διαδικασία.
-
Έχεις καμιά ιδέα που θα το βρω, γιατί βρίσκω μόνο το zip v19.4 Το βρήκα εδώ το φλασάρισα από twrp από πάνω και όλα ΟΚ
-
Στο pocophone f1 δεν μου βγάζει popup για άδεια root του magisk και έτσι δεν έχω πρόσβαση root
-
Παράθεση από lak100: “σε poco ολα τελεια απ΄λα συνεχιζει το θεμα μου με τον updater ενω μου εμφανιει οτι υπαρχει νεα εκδοση οταν απταω για ληψη μου λεει οτι η συσκευη μου ειναι ηδη ενημερωμενη ” Με ποιό TWRP την βάλατε; (3.3.0-15-05-19 by geoanto έχω εγώ) Έχω global 10.2.7 κάνω backup τις εφαρμογές με το mi cloud γιατί δεν έχω μια βδομάδα που το έστησα. Να κάνω factory reset μετά την εγκατάσταση ή να ρισκάρω να ξεκινήσω έτσι;
-
μάλλον θα κάνω λίγη υπομονή και λίγη έρευνα όλοι οι υπόλοιποι χρήστες έχουν δική μας rom; Και αν ναι, ποιά rom έχουν γιατί πάω πίσω στις rom αλλά δεν βρίσκω Ελληνική για το poco Η πιο σύγχρονη που βρήκα είναι από τον Απρίλιο xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOF1_9.4.18_v10-9.zip Μπορεί τουλάχιστον κάποιος να μου πει πως είναι και αν αξίζει να πάω σε αυτήν;
-
Ήρθε αναβάθμιση αλλά είμαι root & twrp αλλά δεν είμαι σίγουρος Διάβασα τα παρακάτω: You don't need to flash twrp too... Just uninstall magisk Do OTA update BOOT into twrp (version with working decryption) Flash magisk.zip reboot το twrp που έχω είναι 3.3.0-15-05-19 και δεν ξέρω αν υποστηρίζει decryption κάποιος να βοηθήσει; Η νέα αναβάθμιση είναι η 10.3.8.0 PE Σταθερή (?)
-
Μια και δεν βρέθηκε κάποιος να απαντήσει, το έψαξα λίγο περισσότερο και δίνω την απάντηση εδώ για να προλάβω και άλλους που θα φλασάρουν μόνο για root μια και δεν υπάρχουν MIUI 11 XTRV rom για το συγκεκριμένο μοντέλο αυτή τη στιγμή. Μεταφράζω από το: cyanogenmods.org/downloads/dis…e-zip-treble/#description Οι συσκευές με ενεργοποιημένη την τεχνολογία Android Treble έχουν ενεργοποιημένη την κρυπτογράφηση και θα είναι ενεργοποιημένη η επιλογή DM Verity check. Το DM verity δεν επιτρέπει την εκκίνησ…
-
Γειά σας παιδιά, μετά από τρία περίπου χρόνια με το MiMax εδέησα στην προσφορά Mi2Fest να πάρω κι εγώ ένα Pocophone 6/128. Ξεκλείδωσα τον bootloader αλλά κολλάω με το twrp & root μπορεί κάποιος να με κατευθύνει; Στα twrp έχει πολλές εκδόσεις όπως φαίνεται εδώ. 3.2.3-1 3.2.3-1 android-9 3.2.3-6 3.2.3-7_notch 3.2.3-1-tools 3.2.3-7_tools_notch 3.2.3-X_tools_notch 3.2.3_15-03_vold_blue 3.3-0_tools_blue Κατέβασα την τελευταία 3.3-0_tools_blue, κατέβασα και το magisk από το επίσημο site του magisk και…
-
Είναι που αυτός είναι Έδεσσα και εγώ... από Δευτέρα Ρόδο.