Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 608.
-
πλάκα κάνετε! 32 σελίδες ήδη;
-
Το θεωρώ λίγο υπερβολικό. Τουλάχιστον στα xiaomi το ελέγχεις από τα δικαιώματα. Θα ανησυχήσω μόνο όταν κάποιος παρουσιάσει ηχογράφηση που έγινε χωρίς τη θέλησή του.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από martzicadespell: “Να πω κι εγώ τον πόνο μου. Είχε περασμένο στον λογαριασμό το 1s είχα ξεχάσει να βάλω το note 3. Μου έβγαλε ότι δεν υπάρχει ξεκλείδωμα για το 1s και να μπω στη σελίδα. Μπαίνω στη σελίδα και λέει να περιμένω για να επεξεργαστουν το αίτημα μου (το ίδιο που έβγαζε από την αρχη) να στείλω στο φόρουμ; Υ. Γ. Η ρομ που είχε μέσα είναι για μπουνιές ” βρες κάποιον να σου δανείσει τον κωδικό να ξεκλειδώσεις. Ή καλύτερα ετοίμασέ το για ξεκλείδωμα και θα σου δώσω τον δικό μου λ…
-
ΜήνυμαΔοκίμασέ το τότε εσύ σε άλλον υπολογιστή.
-
τρέχουν και το swiftkey και το dolby τουλάχιστον
-
ΜήνυμαΑν θέλεις δώσε μου τα στοιχεία να δοκιμάσω με τους δικούς σου κωδικούς στον υπολογιστή μου (με pm)
-
ΜήνυμαΕμένα δεν μου ήρθε κωδικός, άνοιξα το πρόγραμμα και αφού συνδέθηκα κατάλαβα ότι είχα την δυνατότητα να ξεκλειδώσω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10933/
-
ΜήνυμαΠαράθεση από houseclub: “ Βtw προσπάθησα με Μι unlock να το ξεκλειδώσω και μου βγάζει "Your device isn't supported by Mi unlock" Ευχαριστω ” MiFlashUnlock είναι η εφαρμογή
-
έχω πολλές εφαρμογές και κάθε δευτερόλεπτο μου φαίνεται απίστευτα μεγάλο σε διάρκεια
-
Παράθεση από ovelix11: “Κατεβαίνει και σε αναμονή. 2 ερώτησεις μόνο. Έχω ήδη την 6.2.25. Πρώτα wipe dalvic cache and cache και μετά (αφού πάρω back up) flash απο τον updater ή από το recovery; Όταν τελειώσει ξανά wipe dalvic cache and cache ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” φτάνει μια φορά το wipe πριν την εγκατάσταση. Προτιμάμε από recovery για να κάνουμε τα wipe. Από τον updater δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις wipe.
-
Αιλπήζω να το καιρδοίσω αιγώ. Θα αίχυ πωλί πλάκα.
-
How to enter the Bluetooth PIN? The Ford Bluetooth system supports the secure PIN bonding. For bonding a new mobile phone you have to start the Bluetooth search at your mobile phone. As soon as you have found the Ford Audio, please select it and enter the randomly generated PIN shown on your radio/navigation system. On first connecting some mobiles, '0000' must be entered in the mobile in order to create a PIN. You can then use the PIN displayed by the system in order to successfully complete th…
-
Μήνυμαπρέπει να είσαι σε beta για να ξεκλειδώσεις. Βάλε screenshot από το δικό σου για να σιγουρευτούμε τι έχεις.
-
καλή επιτυχία σε όλους
-
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelisp7406: “Παιδια, μου ηρθε και εμενα το sms για ξεκλειδωμα,και το εκανα κανονικα. Αυτη τη στιγμη φοραω την dev κινεζικη που χρειαζοταν για να ξεκλειδωσει ο bootloader. Διαβασα οτι μετα το ξεκλειωμα,ειναι πολυ απλο να περασουμε την Official ελληνικη rom επιτελους.Αλλα βλεπω κατι οδηγους περισσοτερο πολυπλοκους σχετικα με τις αλλες rom. Μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο σωστος οδηγος ωστε να περασω την Ελληνικη επισημη που να μπορω να εχω και updates? ” εδώ είσαι EDIT: με πρόλ…