Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 608.

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από gkkal: “καλησπερα.. εχω ενα προβλημα ..εχω αυτην την ρομ που ειναι στην φωτο.. οταν παω να περασω την multi stable 7.1.6 xiaomi.eu μου βγαζει το προβλημα της αλλης φωτο.τι μπορω να κανω? σορρυ αν εχω κανει λαθη ειμαι καινουριος στο αθλημα.. ” ” Παράθεση από Tsetkin: “Μπορεί να δώσει κάποιος λύση με σιγουριά? ” Αυτό σημαίνει ότι δεν φορτώνετε το σωστό αρχείο DA_SWSEC.bin. Το σωστό αρχείο είναι στο φάκελο του flashtool [SP-Flash-Tool-v5.1532.00] Παράθεση από s…

• πολύ καλά πάει από μπαταρία. Εκνευριστικές αποσυνδέσεις το bluetooth έχει...

• Παράθεση από Tsetkin: “Τελικά βρήκα λύση στο θέμα! Όλα καλά! ” Ελπίζω να βρεις χρόνο να μοιραστείς μαζί μας την λύση στο πρόβλημά σου ώστε αν κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα να μην ταλαιπωρηθεί όσο εσύ.

• Hacked η Paypal

efkolo - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες και οι ίδιες οι κάρτες είναι ασφαλισμένες από την ίδια την mastercard ή την Visa. Εγώ χρησιμοποιώ πιστωτικές ανταπόδοσης και ειδικά μία συγκεκριμένη που δίνει 3% επιστροφή σε όλες τις συναλλαγές συν άλλα έξτρα ανάλογα με το κατάστημα. Τώρα αν το -1 ευρώ της φόρτισης πάνω σε όλα τα υπόλοιπα έξοδα κάνει κάποιους να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς. "περί ορέξεως..."

• Σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί είναι πολλές οι παράμετροι, ωστόσο στην πρώτη περίπτωση γράφει σε περισσότερα τμήματα του τηλεφώνου.

• έτσι είναι το σωστό. Πρέπει να είναι λιγότερα κουτάκια στη multi

• Παράθεση από Tsetkin: “Ειμαι πλέον σίγουρος πως το θέμα μου έχει να κανει με τους drivers.Δεν ξέρω όμως τι άλλο να κάνω! Παρακαλω βοήθειαααααα!!!!!! ” Αναζήτησε "MT6577 USB VCOM drivers" και κατέβασέ τους

• 100% πρέπει να φορτώσεις drivers διάβασε το πρώτο βήμα του οδηγού

• Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το antivirus που έχεις εγκατεστημένο μήπως μπλοκάρει την διαδικασία;

• Παράθεση από kynegeiros: “ μπορώ να βάλω την multi EU που έχει ελληνικά και δεν χρειάζεται ...ως λέγουσι ...ξεκλείδωτο bootloader? Κι αν ναι .......με ποιο τρόπο πρέπει να το κάνω για το redmi note 3? Υπάρχει κάποιος οδηγός για αρχαρίους; ” εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu

• Παράθεση από Stathis B: “@efkolo δοκιμασα κ αλλες φορες απο το τελευταιο βημα παλι, (δηλαδη πατησα stop και μετα ξανα dowload) και το μονο που γινεται οταν το συνδεω ειναι να εμφανιζεται η κοκκινη μπαρα στο 100% και μετα απλα μενει εκει. ” Υπάρχει δυνατότητα να δοκιμάσεις σε άλλον υπολογιστή; Α! μήπως να έκανες δεξί κλικ στο sp flash tool και "εκτέλεση σαν διαχειριστής";

• Παράθεση από gkkal: “το θεμα ειναι με το συγκεκριμενο SP-Flash-Tool-v5.1532 δεν μπορω να το κανω γιατι οταν παω να φορτωσω το MT6795_Android_scatter αρχειο μου βγαζει παραθυρακι processing και δεν κανει τιποτα μετα. να δοκιμασω με το παλιοτερο που δουλευει η θα μου βγαλει παλι error? ” Δοκίμασε και με άλλο, απλά βρες τα αρχεία που βρίσκονται. Το DA_SWSEC.bin είναι στο φάκελο του SP-Flash-Tool-v5.1532 Παράθεση από Stathis B: “Παιδια δοκίμασα κ εγω να βαλω την multi, αλλα η μπαρα δεν εγινε ποτε κι…

• Δες και εδώ, νομίζω πως έχουν κάποια λύση

• Παράθεση από gkkal: “καλησπερα.. εχω ενα προβλημα ..εχω αυτην την ρομ που ειναι στην φωτο.. οταν παω να περασω την multi stable 7.1.6 xiaomi.eu μου βγαζει το προβλημα της αλλης φωτο.τι μπορω να κανω? σορρυ αν εχω κανει λαθη ειμαι καινουριος στο αθλημα.. ” αν έχεις το αρχικό zip αρχείο θα διαγράψεις αυτά που χρησιμοποίησες και έβγαλαν το σφάλμα και θα ξεζιπάρεις πάλι τα αρχεία. Αν δεν το έχεις θα το ξανακατεβάσεις και αφού το ξεσυμπιέσεις θα κάνεις την διαδικασία χωρίς πρόβλημα με το ενσωματωμένο…

• Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να φοβάσαι. Συνδέεσαι στο νέο τηλέφωνο με τον λογαριασμό σου και το κουμπώνεις επάνω.

• δοκίμασε δεν χάνεις τίποτε και αν δεν σταματήσει η διαδικασία μπορεί να σωθούμε όλοι!

• Το πρόβλημα λύθηκε αποσυμπιέζοντας εκ νέου το αρχείο εγκατάστασης. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι το αρχείο SP flash tool έχει το αρχείο DA_SWSEC.bin στον δικό του φάκελλο ενώ εγώ περίμενα το *.bin αρχείο να βρίσκεται στο φάκελλο images Κατεύθυνα λοιπόν το πρόγραμμα σε λάθος αρχείο preloader_lcsh6795_lwt_l-sign.bin δείτε και τη φωτό: Με κόκκινο το λάθος. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9747/ Είναι πολύ όμορφος ο κόσμος όταν όλα πάνε καλά!

• Παράθεση από lafkostas: “Μπορει μηπως καποιος να κανει εναν οδηγο στα ελληνικα?αν ειναι ευκολο και οποιος την εχει περασει να πει αν ειναι ευχαριστημενος? ” έτοιμος ο οδηγός

• Αυτό είναι το τελικό παράθυρο της εφαρμογής μας και πρέπει να έχουμε φτάσει εδώ χωρίς λάθος. Ελέγχουμε προσεκτικά τις θέσεις Α και Β να είναι όπως στην εικόνα δηλαδή να έχουμε την επιλογή Download Only και να ΜΗΝ είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι του preloader. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9729/ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν αφαιρέσετε την επιλογή του preloader θα κάνετε το τηλέφωνό σας ΤΟΥΒΛΟ!!!! Αφού λοιπόν τσεκάρουμε και δεύτερη φορά την εικόνα προχωράμε πατώντας το πράσινο βέλος Download θολώνου…