Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 608.
-
Πάμε να την πάρουμε!
-
Παράθεση από Bodai: “Λίγο επικίνδυνα .... δεν είναι αυτά που περιγράφει το άρθρο??” Αφού είσαι Θεσσαλονίκη, υπάρχει άνθρωπος (με το αζημίωτο βέβαια) που μπορεί να στο κάνει. Μπορώ να σου δώσω στοιχεία με pm αν ενδιαφέρεσαι.
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Γιατι οχι GoSMS Pro ? Και 160 χαρακτηρες και 2καρτο ;)” Όλο pro και pro βρείτε κι εμάς τα φτωχαδάκια μια λύση! Να μην αγοράζουμε το κάθε τι!
-
Παράθεση από SomniusX: “ όχι τι δίνει το σαν το fstab, αλλά πραγματικά folders/files είναι 755/644 και τα εκτελέσιμα σωστά? δεν ρίχνεις ένα recursive fix μια όλα τα φάκελα στην SD” Μπήκα από recovery και έκανα fix permissions και θα το παρακολουθήσω
-
Θα το δω. Το σκέφτηκα αλλά το απέρριψα γιατί το κάνει μετά από τρεις τέσσερις επανεκκινήσεις. edit: Είναι εντάξει τα permissions
-
Εμένα, (μιας και λέμε για προβλήματα) το facebook και το twitter ζητάνε κάθε 2-3 μέρες να συνδεθώ (χάνουν δηλαδή τα στοιχεία του λογαριασμού).Τα έχω συνδεδεμένα με το link2sd αν αυτό είναι σημαντικό.
-
Παράθεση από saleakos: “απο χθες ειμαι και κατοχος redmi note με τον mtk εβλα την 4.9.19, τα θεματα δεν δουλευουν στην συγκεκριμενη ρομ ;” Τα θέματα δεν δουλεύουν λόγω αναβάθμισης στους σέρβερ της εταιρείας, κάνε λίγο υπομονή. Αν θέλεις διόρθωσε και την συσκευή στο προφίλ σου ώστε να καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι για ποια συσκευή μιλάς.
-
redmi note
ΜήνυμαΈτσι όπως υπολογίζουν το hongmi και το note που τους έκαναν διάσημους, βλέπω να βάζουμε όλοι custom και να ησυχάζουμε.
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από c3250nik: “Γεια σας Skype app δεν συνδεεται με τιποτα , μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η συνδεση με το Skype, ελεγξτε τις ρυθμισεις του δυκτιου και δοκιμαστε ξανα, Ξερει κανεις να βοηθησει??? Ευχαριστω” Δοκίμασε παλιότερη έκδοση του skype εγώ τις βρίσκω εδώ
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από ev3rflow: “@GR_Macedon Έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι θα πάρει KK;” Ναι τελος του χρονου με την v6. Eνημερωτικα παντα, miui v5 - GTV 3.21 GR με Nova Launcher Prime και Zooper Widget ProYe6TZI.png ” Αυτό το 20201 σημαίνει εταιρία τηλεφωνίας. Που μπορώ να βρω αυτούς τους αριθμούς για τις άλλες (Ελληνικές) εταιρίες;
-
Εγώ έκανα like αλλά μετάλλιο δεν πήρα.
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Για το Hongmi εχουμε update ; ” Αν πας λίγο πιο πίσω στα μηνύματα θα βρεις την απάντηση, είναι κρίμα να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια. Παράθεση από GeoXiaomi: “Επισης mui 6 δεν θα βγει για Hongmi ετσι ;” Θα βγει αλλά θα αργήσει κανένα τρίμηνο. (Hidden Content)
-
Παράθεση από zouri: “πέρασα το recovery TWRP 2.5 με install update from sd card Message - MIUI Official Community , μου έδειξε οτι μπήκε κανονικά αλλά όταν πατάω volume down και power μπαίνει πάλι στο android system recovery 3e , καμμία βοήθεια?” Αν ενημερώσεις το προφίλ σου και καταλαβαίνουμε τι συσκευή έχεις, ίσως είναι πιο εύκολο να πάρεις μια απάντηση στο πρόβλημά σου. Άσε που το λινκ που έβαλες δεν εξηγεί τίποτα και πατώντας το χρεώθηκα και ένα credit για να κατεβάσω το twrp σου που δεν χρε…
-
Παράθεση από leonkoum: “Eρωτηση ασχετου (γιαυτο και ζητω την κατανοηση σας αν το ποσταρω σε λαθος νημα..) Μου ηρθε σημερα το MIpad, ολα καλα και ολα ωραια περασα χειροκινητα την 3.21-4.8.22. Η αναβαθμιση εγινε κανονικα και απεκτησα και ελληνικα ομως αραια και που μου βγαζει " οτι η η υπηρεσια exchange service δεν λειτουργει πια" Τι μπορει να ειναι αυτο? Ευχαριστω” Συγνώμη για τα αγγλικά αλλά ακολούθησε αυτά τα βήματα: GO TO SETTINGS THEN GO TO APPLICATIONS THEN GO TO MANAGE APPS THEN CLICK ON AL…
-
redmi note
Μήνυματα λινκ δεν οδηγούν πουθενά
-
Κανονίστε σε μια παραλία (αν κι εγώ δεν θα μπορέσω γιατί έχω κατεύθυνση νότιο Αιγαίο))
-
redmi note
ΜήνυμαΔεν μπορώ άλλο αυτή την κουβέντα! Όποτε πήρα κινητό διάβασα ολόκληρο το νήμα από την πρώτη σελίδα ως την τελευταία. Εδώ έχουμε επαναλάβει 10 φορές τα ίδια. ΤΟ RECOVERY στο Note όπως έρχεται από τα γνωστά μαγαζιά δεν λειτουργεί. Μόνο πας πάνω κάτω. Το ίδιο έκανε σε όλους. Φορτώσαμε άλλα recovery και υπάρχουν 2-3 οδηγοί και λινκ για να τα εγκαταστήσει όποιος τα χρειάζεται. Τώρα στην περίπτωση του @LandJ αν διαβάσουμε τις 2-3 τελευταίες σελίδες δίνονται όλα όσα πρέπει τουλάχιστον από 2 διαφορετικού…