Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 608.
-
@frenzy πρέπει να φορτώσεις Mobile uncle tools και να βάλεις και κάποιο recovery που έχει στους οδηγούς γιατί η μουλτι που εγκατέστησε ο Κινέζος μπλοκάρει το ορίτζιναλ ρεκάβερι.
-
redmi note
ΜήνυμαΜε αυτόν τον τρόπο δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις το ορίτζιναλ ρεκάβερι που δεν αποκρίνεται. Πρέπει να φλασάρεις τη ρόμ από υπολογιστή. Υπάρχει μια διαδικασία με το flash tool που αφού έχεις φορτώσει drivers του τηλεφώνου το συνδέεις χωρίς μπαταρία και μόλις του τοποθετήσεις τη μπαταρία ξεκινάει αυτόματα.. Γράφω από κινητό και δεν μπορώ να τη βρω, αλλά αυτή είναι η λύση. Όσο για το έκλεισε βάλτο λίγο στη φόρτιση.
-
redmi note
ΜήνυμαΠου είσαι; Αθήνα Θεσσαλονίκη Πάτρα που;
-
Παράθεση από ExTaCy1337: “Παράθεση από efkolo: “ Εγώ κάρτα που μου το έκανε τρείς φορές θα την πετούσα στα σκουπίδια, αν δεν ήταν στην εγγύηση” Φιλε 2 φορες μου το εκανε με την παλια καρτα , και μια με την ολοκαινουργια Kingston που εχω. Μηπως να πεταξω το κινητο? Φορματ προσπαθω δυο ωρες να κανω τα εχει παιξει.. με αυτο το κωλο card reader. δεν μπορουν τα Windows λεει να ολοκληρωσουν το φορματ και κατι τετοια. και ο δικος δεν ειναι προσβασιμος, ενω πριν ητανε. εκανα φορματ απο CMD , εδειξε οτι …
-
Παράθεση από ExTaCy1337: “[Παιδια βοιηθεια! Εχω την GTV 3.14 Ξαφνηκα ενω ολα πηγαιναν ρολοι, τραβηξα μια φωτογραφια, ολα κομπλε. Μετα απο λιγο μπηκα στην Gallery με τις φωτο και δεν ειχανε Thumbnails δεν μπορουσα να τις δω. Κανω επανεκκινηση το κινητο και σβηστηκαν τα παντα εκτος απο τις εφαρμογες Δηλαδη απο Root Browser παω Storage -> Sdcard0 & Sdcard1 ειναι αδεια ΒΟΗΘΕΙΑ. Τι εγινε ?? Και γιατι ?? Η καρτα μνημης ειναι προσφατα αγορασμενη ουτε 1 μηνα δεν εχει ολοκαινουργια, αν παω στις ρυθμισεις…
-
Μπράβο Γιάννη το μήνυμά σου μας δίνει μεγαλύτερη σιγουριά.
-
Παράθεση από allenlee: “将支付定制费用?” Το κινέζικο κείμενο σημαίνει "θα πληρώσει τα τέλη εκτελωνισμού" Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που ρώτησες. Θα μπορούσες να γράψεις με δυο λόγια τι ζητάς, εδώ είμαστε μια κοινότητα που βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Τα μηνύματα σε στυλ sms προτείνω να τα κρατήσεις στην επικοινωνία με τους φίλους σου. Ελπίζω να μην θεωρήσεις ότι σε μαλώνω, μια συμβουλή σου δίνω.
-
εγώ στις εφαρμογές που παρουσιάστηκε το FC έκανα εκκαθάριση μία μία ( Από ρυθμίσεις -> εφαρμογές) και έστρωσε. Απλά σε κάποιες χρειάστηκε να ξαναπεράσω στοιχεία λογαριασμών.
-
Mipad preorder
efkolo - - Mi-Pad (Mocha)
Μήνυμαπίκρα...
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Αν δεν πειράξεις πώς θα μάθεις. Που να δεις χτες. 16 συνεχόμενες ώρες μπροστά στο pc. Ξαναφρέσκαρα το iGo μου μετά από 5 χρόνια (skins, aps, TTS voices). Μεγάλος χαμός μέχρι να βγάλεις άκρη στα σχετικά forum. Αλλά το κατάφερα. Μου μιλάει με αγαπάει και με φροντίζει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Τώρα είμαι έτοιμος για το οδοιπορικό στην Κωνσταντινούπολη με αυτοκίνητο και με τα πόδια. Η πλάκα είναι ότι με αυτά και μ' αυτά ξέχασα να κλείσω ξενοδοχείο. :-D” To Hongmi σ΄αγα…
-
Mipad preorder
efkolo - - Mi-Pad (Mocha)
Μήνυμακανένα νέο για τη διαθεσιμότητα;
-
TWRP 2.7.0.0
ΜήνυμαΜάλλον με όποιο twrp έγινε το backup με το ίδιο πρέπει να γίνει το restore.
-
Παράθεση από mpanikos: “Καλημέρα,τελικά χθες κατάφερα να βάλω το rom. Το πρόβλημα που που υπάρχει τώρα είναι το εξής,προσπαθώ να συνδέσω το e-mail μου που είναι στην outlook,αλλά συνέχεια μου λέει πως δηλώνω λάθος στοιχεία,πράγμα δύσκολο...μήπως είναι θέμα OS? (όχι πως όταν μου παραδόθηκε με το ήδη υπάρχων έμπαινε...) Any thoughts??” Βοήθησέ μας λίγο ακόμη. δώσε μας το μέιλ σου στο κομμάτι μετά το παπάκι. δηλαδή : @gmail.com @yahoo.gr @hotmail.com και με ποιά εφαρμογή θέλεις να το συνδέσεις. Με …
-
Είναι πολύ απλό μην το φοβάσαι. Δεν γίνεται λάθος. Χθες φορτώσανε την καινούρια έκδοση δύο φίλοι στην καφετέρια που καθόμασταν. Τόσο απλό. Εγκατάσταση της GTV-X.XX ROM με Root + TWRP recovery
-
Παράθεση από mpanikos: “καλημέρα,θα ήθελα να περάσω την νέα έκδοση για το redmi HM 1SW, το πρόβλημα είναι πως δεν έχω SD card,θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να εκτελέσω τα βήματα via computer ?” Μπορείς να το βάλεις στην εσωτερική, αυτήν που έχει ενσωματωμένη. Δεν χρειάζεται "ντε και καλά" εξωτερική κάρτα sd
-
TWRP 2.7.0.0
ΜήνυμαΠολύ ωραίο ktsak! Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα για το note και πιστεύω πως θα έρχονται με πολύ γρήγορο ρυθμό.
-
εγώ θα αργήσω λίγο, θα έρθω με δυο αγόρια.
-
Θα έρθω! 19:00 Σαλονίκ Καμάρα.
-
Hongmi Note FolderMount - Μεταφέρετε φακέλους και εφαρμογές από την εσωτερική κάρτα μνήμης στην εξωτερική SD
efkolo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από mAthosalas: “Xωρις καποιο προσθετο προγραμμα ή εφαρμογη στο Note,μπορουμε να ρυθμισουμε/επιλεξουμε εμεις την αποθηκευση αρχειων φωτο κλπ στην εξωτερικη SD και οχι στην εσωτερικη μνημη;Γινεται αυτο; ?(” Όχι. Αν μπορούσε να γίνει απλά λες να έγραφα οδηγό;
-
Μη με λέτε τέτοια και βγαίνετε off-topic Επί της ουσίας σε λέω!