Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 608.
-
Όποτε θέλετε παιδιά εγώ ξεκινάω από Έδεσσα κατά τις 6 και θα είμαι εκεί όλη την εβδομάδα. Όποτε και να πείτε θα έρθω.
-
Δείτε αν μπορεί κάποιος υπεύθυνος και το θέμα της εγγύησης γιατί σε βλάβη που είχε 8" τάμπλετ φίλου από το συγκεκριμένο κατάστημα πέραν του ότι έκανε δύο μήνες η επισκευή ζήτησαν και 20 usd για τα ταχυδρομικά επιστροφής. Αν μπορούν να μας παρέχουν κάποιες ξεκάθαρες δεσμεύσεις τους σε αυτά τα θέματα θα τους προτιμήσουμε κι ας μην είναι οι πιο φτηνοί.
-
Κάντε ένα κουμάντο για αυτή την εβδομάδα που θα είμαι κι εγώ Θεσσαλονίκη να είμαστε περισσότεροι.
-
Εγώ τι να κάνω στο Hongmi με τη βελτιστοποίηση εφαρμογών σε κάθε επανεκκίνηση; Εκκαθάριση ή εργοστασιακές ρυθμίσεις; 150 εφαρμογές... δεν τις λες και λίγες!
-
2. Εφαρμογές
efkolo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα- Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με εφαρμογές. Εγώ διάλεξα το taptu που το έχω αγορασμένο. Αρχίζουμε με την ανάλυση εφαρμογών 791-ef1-png Επιλέγουμε ποια εφαρμογή θέλουμε να μεταφέρουμε 792-ef2-png και στη συνέχεια " Δημιουργία Ζεύγους" 793-ef3-png Στην ερώτηση αν θέλουμε να δημιουργηθεί αυτόματα η διαδρομή επιλέγουμε Ναι 794-ef4-png Μας βγάζει το παράθυρο επιβεβαίωσης 795-ef5-png και μας ρωτάει αν θέλουμε να μεταφέρουμε αυτά που υπάρχουν ήδη στον αρχικό φάκελο. κι εδώ επιλέγουμε Ναι 796-ef6-png Στη…
-
Hongmi Note FolderMount - Μεταφέρετε φακέλους και εφαρμογές από την εσωτερική κάρτα μνήμης στην εξωτερική SD
efkolo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑυτή είναι μια προσωρινή λύση για να μην γεμίζει ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης ενώ έχουμε χώρο στης εξωτερική sd που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Βασίζεται σε αυτόν τον οδηγό. Απαιτήσεις: Root - Κατεβάστε την εφαρμογή FolderMount από το Google Play ( Υπάρχει δωρεάν έκδοση που κάνει τη δουλειά μας, αν θέλετε περισσότερα μπορείτε αργότερα να την αγοράσετε) - Εγκαταστήστε την εφαρμογή και τρέξτε την. - Στην επιλογή: Λίστα Ζευγών πατήστε το " + " για να περάσετε μια σύνδεση ανάμεσα στον αρχικό…
-
Ο οδηγός βασίζεται σε αυτόν Ότι κάνετε το κάνετε με δική σας ευθύνη και δεν φέρω ευθύνη για ότι κι αν συμβεί στο κινητό σας. Γειά σας φίλοι μου, Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με την εγκατάσταση του CWM recovery με τη βοήθεια MTKdroidtools Απαραίτητα: Redmi Note , rooted Επιλογές για προγραμματιστές -> Εντοπισμός σφαλμάτων USB [Πορτοκαλί] 772-scr01-png Εγκατεστημένοι Adb drivers στον υπολογιστή μας. (Αν δυσκολευτείτε ζητήστε να σας κάνω κι εδώ οδηγό) Το αρχείο MtkDroidTools_v2.5.3.zi…
-
Από την 3.10 πήγα στην 3.13, ίσως για αυτό το λόγο. Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι το swiftkey είναι σε έκδοση 5,0,1,77 και το πληκτρολόγιο αυτό ζητάει update.
-
Τρεις φορές έχω κάνει επανεκκίνηση και συνεχίζει την βελτιστοποίηση εφαρμογών.
-
TWRP 2.7.0.0
ΜήνυμαΔουλεύει ktsak
-
redmi note
Μήνυμα[Disclaimer:η απάντησή μου είναι από εμπειρία και μπορείς να περιμένεις να απαντήσει κάποιος πιο αρμόδιος για αποφυγή γκάφας.] ktsak οι τροποποιήσεις βασίζονται σε αυτές που γίνονται από τη "μαμά" αν λοιπόν αυτή την εβδομάδα στο note που έχεις εσύ δεν υπάρχουν τροποποιήσεις δεν υπάρχει κάτι να βγει. Το ίδιο είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα για το hongmi. Περιμένεις λοιπόν την επόμενη αναβάθμιση την άλλη Εβδομάδα.
-
TWRP 2.7.0.0
Μήνυμακαινούριο recovery, με πιο εύκολη διαδικασία CWM Recovery Automade for Redmi Note via MTKdroidtools - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community
-
Παράθεση από kok8: “Δύο νέες επιλογές οι οποίες είναι στα κινέζικα και η μεν πρώτη έχει κάποια σημαντικότητα καθώς μας ρωτάει σχετικά όταν πάμε στην εφαρμογή Δικαιώματα: 1η «Ασφάλεια / Δικαιώματα / Διαχείριση δικαιωμάτων εφαρμογών / Κινέζικα» Link Εικόνας 2η «Ασφάλεια / Ρυθμίσεις / Κινέζικα» Link Εικόνας Έχουν αναφερθεί στην οικεία αναφορά αποσφαλμάτωσης και αναμένεται η μετάφρασή τους καθώς ακόμα και αν επιλέξουμε αγγλικά παραμένουν αμετάφραστες.” Η πρώτη φράση είναι Allow networking και η δεύτ…
-
Παράθεση από sothatz: “έχω την 3.11 deodex & με καμία εφαρμογή ανοικτή μου δείχνει ελεύθερη μνήμη από 95 μέχρι 160ΜΒ το πολύ. καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή πως ν' απελευθερώσω μνήμη; επίσης παρατήρησα ότι τρώει πολλή μπαταρία” Εγώ θα έκανα backup και μετά εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά επαναφορά από το backup
-
Παράθεση από archiezulu: “redmi 1s 3,12?” Δέκα μηνύματα πιο πίσω περίπου ο Admin απαντάει στο ερώτημά σου. Oι τελευταίες ROM για το Hongmi/RedMi/RedRice 1 είναι εδώ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-1-GTV-3-11/#files Αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει ανάγκη να βγεί νέα ROM αφού δεν υπήρξαν αλλαγές σε σχέση με την τελευταία ROM.
-
Δεν είναι ακόμη έτοιμη η έκδοση για το red rice. Όταν είναι έτοιμη θα την δεις εκεί. (αν διάβαζες από κάτω το κείμενο θα το καταλάβαινες και μόνος σου.
-
TWRP 2.7.0.0
ΜήνυμαΔεν ξέρω. Αν με βοηθήσεις θα σε βοηθήσω. Από πάνω έβαλα και screenshot
-
TWRP 2.7.0.0
Μήνυματο έκανα! το βλέπει
-
TWRP 2.7.0.0
Μήνυμα99% έχεις δίκιο και θα γίνει χωρίς πρόβλημα. Αν όμως στραβώσει θα με στρεσάρει πολύ και δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ. Προτιμώ να το βρω ενσωματωμένο σε κάποια από τις καινούριες rom