Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 608.

• TWRP 2.7.0.0

efkolo - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Είναι της γυναίκας μου και από Δευτέρα φεύγουμε διακοπές εσύ θα το έκανες (χα χα χα)

• TWRP 2.7.0.0

Μήνυμα

δεν έχω τόση εμπειρία. να το ρισκάρω;

• TWRP 2.7.0.0

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Παράθεση από efkolo: “Αν μπει κάποιο Κώστα μετά το να φορτώσεις την επόμενη έκδοση είναι παιχνίδι.” Πατριώτη εννοείς με τον θείο; (mobileuncletool) Μάλλον βλακεία είπα. Δεν πρέπει να παίζει ο θείος στα miui” Μιά χαρά φαίνεται πως δουλεύει. MTK επεξεργαστή έχουμε.

• TWRP 2.7.0.0

Μήνυμα

Αν μπει κάποιο Κώστα μετά το να φορτώσεις την επόμενη έκδοση είναι παιχνίδι.

• TWRP 2.7.0.0

Μήνυμα

Εμείς ψάχνουμε, εσείς κάνετε τα "μαγικά". (Hidden Content)

• TWRP 2.7.0.0

Μήνυμα

Βρήκα κάποιον που κατάφερε να φορτώσει twrp στο note και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. 213325qqwuede4ewt5wek4.jpg.thumb.jpg λινκ Και εδώ είναι η διαδικασία που θα ακολουθήσουμε.

• redmi note

Μήνυμα

Αν έχεις περιθώριο με το 45 ήμερο του paypal να το κρατήσεις λίγο κράτησέ το. Θα ξεκαθαρίσει το θέμα, κάτι είναι με τις rom. τίποτε πονηρό. Δεν μπορώ να μείνω άλλο, καληνύχτα.

• redmi note

Μήνυμα

Άκου, μαϊμού τηλέφωνα βγάζουν στα ακριβά μοντέλα, τώρα τι να το κάνει το note που έχει 150 ευρώ με τη θήκη; Να κάνει ένα τόσο πιστό αντίγραφο για να βγάλει 40 ευρώ; Τζάμπα δουλειά, και ανάλυση οθόνης σωστή και μνήμες και ταχύτητες και επεξεργαστές όλα καλά, και το gps πιάνει μέχρι να βγω στο μπαλκόνι!!! Το αγοράζω εγώ! Αν είναι να το στείλεις πίσω θα το πάρω εγώ!

• redmi note

Μήνυμα

ξεκόλλα! κι εδώ και στο myphone.gr όλοι οι χρήστες της ίδιας συσκευής το ίδιο θέμα έχουμε. Δεν γίνεται να είναι όλα τα τηλέφωνα μαϊμού! Έχω δει μαϊμού τηλέφωνα, δεν είναι μαϊμού το τηλέφωνό μας. Τι s/n δείχνει με την 3.11?

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από mAthosalas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mAthosalas: “Εστειλα και "αναφορα" επι του θεματος για να επιληφθει η Συντονιστικη Ομαδα αλλά δεν εχω καποια απαντηση.” Βρε, έστειλες αναφορά για δικό σου post, και εγώ το έσβησα γιατί θεώρησα πως έκανες λάθος... ΑΝΑΦΟΡΑ = αναφέρουμε συνήθως κάποιο μέλος ή posτ που έχει γίνει, το οποίο και παραβιάζει ευθέως τους κανόνες του φόρουμ. Εσύ μου έστειλες αναφορά για τον εαυτό σου, (δικό σου Post), και γι'αυτό θεώρησα πως το έκανες καταλάθο…

• redmi note

Μήνυμα

και της γυναίκας μου έχει το ίδιο serial number αλλά δεν θεωρώ ότι δεν είναι αυθεντικό και είναι άψογο. Το θέμα με το serial number έχει σχέση με τις rom που φορτώνουν οι Κινέζοι αλλά δεν θα ξεκαθαρίσει εύκολα. Πάντως αν θέλει κάποιος μπορεί να κάνει αναζήτηση "serial number 0123456789ABCDEF" Θα βρει χιλιάδες θέματα που δείχνουν ότι έχει απασχολήσει πολλούς χρήστες.

• redmi note

Μήνυμα

Το NOTE της γυναίκας μου βγάζει ακριβώς τα ίδια στο antutu και στο cpuz (τα είδα και τα έλεγξα ένα ένα) απλά σε τρώει λίγο στο σκορ 27187.

• Όλα καλά πήγαν, ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν. Το τηλέφωνο είναι με την τελευταία jelly bean 4.4.27 GTV3.10 και του εξηγώ πως θα κάνει update από τον updater πια.

• το wipe cache έμεινε στο 98%! και δεν προχωράει! Ουφ, προχώρησε!

• Αυτήν κατεβάζω αλλά δεν είναι καλή η σύνδεσή μου. οι φωτογραφίες δεν χάνονται με τα wipe έτσι;

• Αυτός είναι ξενύχτης θα αργήσει να ξυπνήσει.

• Παράθεση από caeser: “ Η επιλογή (αν θα είναι ελληνική ή όχι) είναι δική σου. Εγώ ελληνική θα έβαζα... Συγγενικό μου πρόσωπο (με Mi-3) προτιμάει την αγγλική... Γούστα είναι αυτά... Οι ελληνικές ROMs βρίσκονται εδώ: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…371-Xiaomi-Mi-3-WCDMA-TD/ Και ΜΗΝ φοβάσαι βρε... Θα έχεις την βοήθεια των "guru" εδώ μέσα και θα είναι και ευκαιρία να μάθεις... Για όλα υπάρχει η "πρώτη φορά"! Μελέτα καλά τους οδηγούς και ξεκίνα... Καλή επιτυχία! edit: Και μην ξεχνάς, άσχετα με το αν θ…

• Ο δεύτερος τρόπος μάλλον δεν υπάρχει ή κάτι λείπει. Με φοβίζει λίγο το Fastboot γιατί δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω ποιά ρομ να κατεβάσω. Θα προτιμούσα να μην είναι kitkat για να έχουμε καλύτερη απόδοση. Πάνω από την έκδοση που θα φορτώσω στο πρώτο στάδιο με το fastboot θα βάλω την Ελληνική;

• Παιδιά μια βοήθεια, ήρθε ενός φίλου το mi3 έχει πάνω μια πειραγμένη multilingual από το vickmall και μου το έφερε για αναβάθμιση αλλά αυτό δεν έχει updater και κολλάω μην του κάνω κάποια ζημιά. Υπάρχει κάποιος οδηγός να ακολουθήσω;