Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 608.
-
Ευχαριστώ καταρχήν, η πρόθεση μου ήταν να του το κάνω λειτουργικό, μια και δεν τα καταφέρνει με τα αγγλικά. Αλλά με τέτοια προθεσμία για ξεκλείδωμα του bootloader πιθανότατα θα μπει αγγελία
-
Φίλος παρέλαβε σήμερα redmi note 5 (4-64 5.99 inch snapdragon 636) και δεν έχει ελληνικά. Υπάρχει τρόπος να έχει χωρίς να ξεκλειδώσεις τον bootloader?
-
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, και εκεί είχα πάει (στη λίστα των θεμάτων του φόρουμ) και δεν φαινόταν αυτό το νήμα για την τελευταία rom Αλλά αφού φαίνεται σήμερα, όλα ΟΚ Ευχαριστώ και πάλι
-
Οι ημερομηνίες στις ROM είναι από τον Μάιο ενώ το μπλε μπάνερ μιλάει για ρομ του τρέχοντα μήνα.
-
Είχα πολύ καιρό λόγω άλλων υποχρεώσεων να μπω στο φόρουμ και βλέπω ότι σταμάτησε η διανομή Rom στο ευρύ κοινό και γίνεται μόνο συνδρομητική υπηρεσία, είναι σωστό αυτό που έχω καταλάβει;
-
μπράβο παιδιά είσαι άπαιχτοι
-
Καλημέρα παιδιά η γυναίκα μου έχει την συσκευή και θα ήθελα μια συμβουλή για να μην μπλέξω με γυναικείες γκρίνιες και προβλήματα. Υπάρχει κάποια Ρομ που είναι με τις κλασικές εφαρμογές της xiaomi και λειτουργεί ικανοποιητικά ώστε να την αναβαθμίσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52657/
-
καλημέρα και χρόνια πολλά έχω χάσει τα imei σε μια συσκευή RedMi Note 3G (WCDMA) δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η fastboot rom του κινητού για να ολοκληρώσω την διαδικασία. Επειδή δυσκολεύτηκα με αυτήν την διαδικασία μια και η xiaomi τα έχει κάνει θάλασσα με τα ονόματα των συσκευών και είχα χάσει μόνο τα imei (είχα δηλαδή wifi internet & bluetooth) ακολούθησα κάποια άλλη που έβαζε random imei. Το αποτέλεσμα όμως ήταν αποτυχία και έτσι μάλλον πρέπει να πάω από την αρχή και να βρω fastboot rom για τη…
-
Παράθεση από Ilford: “Χτες ειχα βγει σε ενα μπαρακι, ενας φιλος ειχε το s8+. Εεεε ενταξει, ντραπηκα ρε συμφορουμιτες και συμφορουμιτισσες. Σε low light με στοκ εφαρμογη και γκλομπαλ στειμπλ ρομ, δεν επιανε μια(1) μπροστα στην εταιρεια που εκανε κινητα να σκανε σε καποια μαυρη περιοδο της υπαρξης της. Ειδικα στα χρωματα, το mi note 3 εμπαινε στην κατηγορια ''κλαψτα Χαραλαμπε!''. Πριν πεταχτει κανενας εξυπνος και πει: ''ρε Ilford αφου εχει διπλη τιμη το σαμσουνγκ''............................ To ξ…
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από efkolo: “Εφαρμογή καιρού έχετε; Πυξίδα; Ρώτησα και στο νήμα της τελευταίας Rom (18) αλλά ίσως εδώ με διαφωτίσετε περισσότερο. Είναι η πρώτη Ελληνική που περνάω και δεν είμαι σίγουρος τι έπρεπε να έχει μέσα XTRV έβαλα, όχι aroma ” calculator,notes έχει; ” όχι δεν έχει
-
Καλησπέρα είναι αλήθεια ότι έχω μείνει πίσω αλλά φλασάρω στο καινούργιο Mi Note 3 (Jason) την rom και δεν έχει εφαρμογή καιρού , πυξίδα και ίσως και άλλες εφαρμογές που συνήθως είναι προεγκατεστημένες. Το φλασάρισμα το έκανα δύο φορές πάνω από factory reset. Κάνω κάποιο λάθος;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
efkolo - - Recoveries
ΜήνυμαΌλα ΟΚ φόρτωσα και την xiaomi-miui-hellas-7.1_jason_V9_XTRV_8.1.18 αλλά με κατέβασε στο προηγούμενο twrp ευχαριστώ παιδιά