Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 608.
-
Παράθεση από cy67: “Παράθεση από efkolo: “Αν συνεχίζεται η βελτιστοποίηση εφαρμογών δεν θα πάω. Θα περιμένω την 12 ή την 13 ή όποτε διορθωθεί. Η 3.10 το μόνο που έχει είναι που δεν βρίσκει θέματα.” μπορείς να ανεβάσεις τη 3.10 στο download σε παρακαλώ φίλε;” Δώσε μου λίγο χρόνο, θα σου στείλω pm
-
Αν συνεχίζεται η βελτιστοποίηση εφαρμογών δεν θα πάω. Θα περιμένω την 12 ή την 13 ή όποτε διορθωθεί. Η 3.10 το μόνο που έχει είναι που δεν βρίσκει θέματα.
-
Παράθεση από cy67: “ Αυτά που περιγράφω συμβαίνου και σε άλλους κατόχους του Hongmi ή μόνοσε μένα; Υπάρχει εύκολος τρόπος να επιστρέψει κάποιος σε παλαιότερη ρομ ή μόνο αναβάθμιση μπορούμε να κάνουμε;” Όπως κάνεις την αναβάθμιση έτσι κάνεις και την υποβάθμιση. Σε εμένα δεν συμβαίνουν αυτά αλλά γύρισα στην 3.10 γιατί δεν την πάλευα με την βελτιστοποίηση των εφαρμογών.
-
211249hpusotznwztnnfuc.png.thumb.jpgΥπάρχει κάπου αυτό το autostart ή έχει ενσωματωθεί κάπου αλλού; για το red rice ΜΤΚ ενδιαφέρομαι.
-
Παιδιά το swiftkey το είχα αγορασμένο, τώρα ποιο από τα δύο swiftkey να σβήσω; Το ένα είναι στη διαδρομή /data/app/com.touchtype.swiftkey-1.apk και το άλλο /data/app/swiftkey.apk το πρώτο είναι 43MB και το δεύτερο 23MB A! και το πιο σημαντικό: Σε κάθε επανεκκίνηση κάνει βελτιστοποίηση εφαρμογών! Άρχισαν και τα FC στις ρυθμίσεις συστήματος, τι το 'θελα να βιαστώ να μιλήσω;
-
κι εγώ αναβάθμισα στην 3.11 χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο που είχα ήδη αγορασμένο το swiftkey και το είδα δύο φορές. Θα ψάξω το πρωί πως μπορώ να αφαιρέσω τη μια εγκατάσταση.
-
@tom222 Αυτό συνήθως συμβαίνει από τις αρχικές ρομ που στέλνουν οι κινέζοι. Πρέπει να φορτώσεις τη ρομ από recovery. Αλλά πρώτα πρέπει να φορτώσεις custom recovery. twrp recovery κατά προτίμηση. Δες τα βίντεο μια δυό φορές και προχώρα. λινκ
-
Μόλις πήγα κι εγώ to Hongmi red rice από 3,8 σε 3,10 χωρίς wipe data και όλα δουλεύουν καλά ακόμα και το mail. Χρειάστηκε να πάω στο φάκελο Ασφάλεια και εκεί να διαλέξω το ένα από τα δύο εικονίδια που ονομάζονται Ασφάλεια (αυτό με το σταυρό και όχι το κλειδί) στη συνέχεια να επιλέξω Δικαιώματα και από εκεί Δικαιώματα Root. Επανεκκίνηση και link2sd προσάρτηση του δεύτερου διαμερίσματος και ξανά επανεκκίνηση. Adaway και τρίτη επανεκκίνηση και τέλος. Νέα εφαρμογή που παρατήρησα η Authenticator. Στο…
-
Όταν διαγράφεται το αρχείο σημαίνει ότι έχει σφάλμα, είναι προβληματικό. Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το αρχείο ή να το περάσεις με άλλο καλώδιο usb.
-
τελικά έχει αρκετά θέματα για να περάσω από την GTV-3.8 στην GTV-3.9 ή να περιμένω τη 10 για το red rice;
-
Προεπιλεγμένη SIM
ΜήνυμαΥπάρχει τρόπος να καθορίσω την 1η sim ως προεπιλεγμένη για όλες τις εξερχόμενες κλήσεις; Και αν δεν υπάρχει από το λειτουργικό μήπως γίνεται με κάποια εφαρμογή;
-
Παράθεση από pangio2: “τα ιδια ''Error: Invalid OTA package, missing scatter installation aborted” Αν μπορούσες να έβγαζες μια φωτογραφία από την αρχική εικόνα όταν μπαίνεις στο recovery να καταλάβω ποιο recovery έχεις. Δοκίμασε να κατεβάσεις αυτό -> Quick System Info Pro και βγάλε screenshots ή πες μου σε παρακαλώ τι σου λέει.
-
βρήκα τελικά τον τρόπο και τον παραθέτω ώστε να τον χρησιμοποιήσει κι άλλος αν χρειαστεί. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/366/ λινκ
-
Παλεύω αλλά δεν μπορώ να το καταφέρω, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/363/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/364/ Βάζω το email και τον κωδικό και πατάω επόμενο. Εκεί παίρνω τη δεύτερη εικόνα, τι πρέπει να κάνω; Τι κάνω λάθος;
-
Παράθεση από pangio2: “Δεν υπαρχει στο μενου αυτό που λεει ο οδηγος ''Πηγαίνουμε στον Updater/Αναβάθμιση που βρίσκεται στον φάκελλο System/Ασφάλεια στην οθόνη της συσκευής σας.'' Πατάμε το αριστερό πλήκτρο αφής (μενού) και επιλέγουμε Select Update Package/Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης. Τα κοκκινα δεν τα βλεπω στην συσκευη μου Οταν παταω ενημερωση με παει στην αρχικη. δεν υπαρχει το μενου ρυθμισεις για προγραμματιστες. μοντελο ΗΜ 1W Εκδοση android 4.2.2 HM2013023 MIUI VERSION MIUI-JHBCNAL25.0 ” Πα…
-
Status 7 έχεις πρέπει να ανοίξεις τη ρομ και να σβήσεις ένα στρίγκ μέσα. Δεν είναι δύσκολο, ψάξε status 7 και θα το βρεις. Σε κανένα μισάωρο θα μπορέσω να σου στείλω εγώ τη διαδικασία αλλά είμαι σίγουρος πως θα το βρεις.