Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-608 από 608.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Αυτήν είχα κι εγώ και δεν μπορούσα. Τελικά φόρτωσα την τελευταία μουλτι που βρήκα εδώ από Twrp και μετά όλα δούλεψαν ρολόι. Είμαι έξω, αν θέλεις βοήθεια από το απόγευμα και μετά στείλε pm.
-
Για την ιστορία, αφού πάτησα μερικές φορές στο "about phone" άνοιξε η επιλογή για προγραμματιστές και εμφανίστηκε το "updater" πήγα από εκεί επέλεξα το αρχείο, έκανα "update now" και το τηλέφωνο επανεκκίνησε σε twrp, έκανε κάτι που δεν το πρόλαβα και έμεινε στην οθόνη του twrp. Έκανα επανεκκίνηση και μάλλον είμαι οκ αλλά δεν ξέρω πως θα δω αν περάστηκε η ελληνική. Το γράφει κάπου στο "about phone"; EDIT: Νομίζω πως πέρασε κάνοντας σύγκριση με τα screenshots του πρώτου post. forums.xiaomi-miui.gr…
-
Δεν μπορώ να βρω αυτήν την εφαρμογή "update" δεν υπάρχει και όταν πάω από TWRP recovery βγάζει σφάλμα. Το πρωί θα φορτώσω το logfile του TWRP.
-
Φόρτωσα τελικά μέσω recovery την miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNBA13.0_jb-4.2 αλλά η Ελληνική πάλι δεν μπαίνει και δεν μπορώ να καταλάβω που κάνω λάθος.
-
Έχω μια έκδοση multilingual 25 από vickmall αλλά μου παρουσιάζει προβλήματα, χάνονται εφαρμογές μετά από επανεκκίνηση και το system partition είναι 99% full. Πάω να την φορτώσω από TWRP 2.5.0.0 recovery αλλά παίρνω σφάλμα και δεν γίνεται τίποτε. Έχω ξεκλείδωτο bootloader και root. Υπάρχει κάποιος άλλος οδηγός να ακολουθήσω ώστε να είναι καθαρή εγκατάσταση και να γλιτώσω από τα προβλήματα του παρελθόντος; Διάβασα κάπου για miflash Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Link2Sd και xiaomi hongmi
ΜήνυμαΠρόβλημα στην εφαρμογή link2sd pro στο hongmi μου. Ενώ η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά όταν πατήσω στα δύο "κουμπιά" πάνω πάνω για να φιλτράρω ή να ταξινομήσω τις εφαρμογές αυτή κλείνει. Έκανα και ένα βίντεο για να σας δείξω. Το έστειλα και στον developer της εφαρμογής μια και την έχω επίσημα αγορασμένη από το προηγούμενο τηλέφωνό μου. Link2sd on Xiaomi Hongmi - YouTube
-
Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου, μαζί με ένα μεγάλο μπράβο. Τώρα για τη διαδικασία έψαξα γιατί είμαι άσχετος και βρήκα αυτό: 1.Κατεβάζουμε την Rom και την μεταφέρουμε στην SD Card. 2.Τρέχουμε την εφαρμογή από το κινητό μας με το όνομα updater. 3.Πατάμε Menu και Select Installation Pack. (επιλέγουμε το αρχείο που κατεβάσαμε) 4.Κάνουμε εγκατάσταση 5.Κατά την ολοκλήρωση του θα ερωτηθείτε να γίνει επανεκκίνηση στο κινητό. Επιλέξτε ΝΑΙ. Αν υπάρχει λάθος παρακαλώ βοηθήστε. Αν όχι επιβεβαιώστε.