Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 608.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
efkolo - - Recoveries
Μήνυμααπλά αναβοσβήνει το fastboot δεν κάνει τίποτε άλλο Τελικά γίνεται με volume up!
-
efkolo - - Recoveries
Μήνυμαδεν αλλάζει κάτι μένω στην οθόνη με το mi που γράφει unlocked forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69223/
-
efkolo - - Recoveries
ΜήνυμαΦορτώνω το twrp_jason_3.2.1-X_miui-hellas.img με adb αλλά δεν μου κάνει boot σε recovery. Μένει στην εικόνα με το mi που γράφει unlocked κάτω. Αν το κλείσω πατώντας το power χάνει το twrp και φορτώνει το όφίσιαλ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69222/
-
έχεις δίκιο, jdi λάθος από την απειρία μου με το μοντέλο. Το έγραψα και στο νήμα του twrp ίσως εκεί δοθεί πιο γρήγορα απάντηση Φορτώνω το twrp_jason_3.2.1-X_miui-hellas.img με adb αλλά δεν μου κάνει boot σε recovery. Μένει στην εικόνα με το mi που γράφει unlocked κάτω. Αν το κλείσω πατώντας το power χάνει το twrp και φορτώνει το όφίσιαλ Τελικά με την εντολή fastboot reboot και volume up πατημένο φόρτωσε στο "δικό μας" twrp. φλάσαρα και την xiaomi-miui-hellas-7.1_jason_V9_XTRV_8.1.18 και προχωράω…
-
Παράθεση από Thracia: “Καλησπέρα παλικάρια αναζητείτε συσκευή με sharp οθόνη για τεσταρισμα TWRP Μπορείτε να δείτε τον τύπο τη; οθόνης από Ρυθμισεις-Η συσκευή μου-Ολες οι προδιαγραφες -4 ταπ στο Εκδοση Kernel-Check version info. ” Καλησπέρα είμαι με το καινούργιο τηλέφωνο στα χέρια και διαβάζω περιμένοντας τις 72 ώρες. Όμως δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις την επιλογή Η συσκευή μου μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49077/
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΚανένα λινκ δεν λειτουργεί για το κατέβασμα της εφαρμογής EDit την βρήκα κάπου αλλά δεν λειτουργεί
-
Έβαλα και το Google calendar και πήρε αυτόματα τους λογαριασμούς που είχε το xiaomi calendar κάνει συγχρονισμό, δεν βγάζει λάθος αλλά δεν συγχρονίζει. Α, και τις επαφές του Hotmail δεν τις περνάει. Θα δοκιμάσω την αφαίρεση του λογαριασμού αλλά δεν είμαι σίγουρος τι ρυθμίσεις έβαλα όταν το πρόσθεσα. Μήπως τις έχεις κάπου; ΙΜΑΡ είναι υποχρεωτικά για να συγχρονίζει το ημερολόγιο;
-
όχι, όλα τα απλά τα είδα με το teamviewer δεν φαίνεται κάτι λάθος Συγχρονίζει τους άλλους λογαριασμούς gmail και τέτοια αυτόν του hotmail τίποτα. Και τα έχει όλα εκεί ημερολόγιο επαφές ... χαμός
-
έχει παλιά ρομ δική μας από τον Μάιο περίπου, θα ζητήσω και θα την ανεβάσω σε λίγο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46910/
-
Από χθες το απόγευμα, έχασε όλες τις επαφές του hotmail και δεν υπάρχει καμία καταχώρηση του ημερολογίου. Σε έλεγχο στον υπολογιστή όλα υπάρχουν αλλά στο τηλέφωνο τίποτα. Είναι και κουμπάρα μου, στην Αγχίαλο, και εγώ είμαι Ρόδο γιαυτό ψάχνω βοήθεια.