Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 608.
-
Η συσκευή είναι της γυναίκας μου και τις τελευταίες μέρες μου παραπονέθηκε ότι δεν είχε ιντερνετ. Με wifi λειτουργεί, αλλά τα data ενώ αλλάζει χρώμα η ένδειξη δεν εμφανίζονται στη γραμμή κατάστασης τα βελάκια και δεν ανοίγει καμιά σελίδα. Ούτε και με τη δική μου κάρτα sim. Άλλαξα τις κάρτες μεταξύ μας και δεν είναι πρόβλημα της sim Σκέφτομαι να το φλασάρω την τελευταία rom αλλά θα ήθελα και βοήθεια γιατί δεν το έχω αντιμετωπίσει άλλη φορά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43709/
-
Παράθεση από efkolo: “Σε Mi Max hydrogen τρεις μέρες τώρα όλα είναι καλά εκτός από ένα πρόβλημα με την εφαρμογή του Amazon. Δεν κάνει update ούτε μπορείς να εγκαταστήσεις κάποια από τις εφαρμογές που έχεις αγοράσει. Δεν είχα πολύ χρόνο αλλά με όλα τα permission της εφαρμογής ανοιχτά και επανεγκατάσταση του Amazon δεν έφτιαξε. Θα δω μήπως το έχει και κάποιος άλλος. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη miui 9 που έβαλα. ” Τελικά ψάχνοντας βρήκα ότι κανένας δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση ή αναβάθμιση σε …
-
Σε Mi Max hydrogen τρεις μέρες τώρα όλα είναι καλά εκτός από ένα πρόβλημα με την εφαρμογή του Amazon. Δεν κάνει update ούτε μπορείς να εγκαταστήσεις κάποια από τις εφαρμογές που έχεις αγοράσει. Δεν είχα πολύ χρόνο αλλά με όλα τα permission της εφαρμογής ανοιχτά και επανεγκατάσταση του Amazon δεν έφτιαξε. Θα δω μήπως το έχει και κάποιος άλλος. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη miui 9 που έβαλα.
-
Όλα καλά στο Mi MAX , ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοήθησαν γιαυτό
-
οι εφαρμογές των τραπεζών λειτουργούν στο τηλέφωνό μου που είναι root
-
Ευχαριστώ κι εγώ κατεβάζω για mi max και μια ερώτηση, υπάρχει δυνατότητα διαφορετικού κουδουνισμού σε κάθε sim?
-
MI MAX 4/128
efkolo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Προσπάθησα να φλασάρω την παρακάτω καινούργια συσκευή που είναι locked ο bootloader και πήρα σφάλμα error failed remote critical partition flashing is not allowed Ήθελα να βάλω την κινέζικη develloper (helium_images_6.7.7_20160629.0000.25_6.0_cn_04a5981fda)για να ξεκλειδώσω Κάποια κατεύθυνση αν μπορείτε. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38268/
-
Παράθεση από ktsak: “Εμ δεν κάνω και τίποτε άλλο, τι επανεκκινήσεις, τη απεγκαταστάσεις και επανεγκαταστασεις την κάμερα .... ΤΙΠΟΤΕ !!! Αρνείται πεισματικά ... ” Κώστα τι ρούτερ έχεις; το καινούργιο του ΟΤΕ; δες είναι συνδεδεμένη στο ρούτερ; Έχει πάρει DHCP; Αν βλέπεις στο log file του ρούτερ καταχωρήσεις του τύπου αυτού είσαι για αλλαγή ρούτερ (Hidden Content)
-
zananiro Ευχαριστώ κατ' αρχήν μου δίνεις κουράγιο. Θα βάλω ένα άλλο ρούτερ για να το συνδέσω και μετά θα γυρίσω στου ΟΤΕ γιατί τώρα που μας βάλανε και το voip μεγάλος μπελάς να ξεφύγεις Συνέχεια του έργου: Το μηχάνημα δεν συνδέεται ούτε σε forthnet ούτε πουθενά. Μίλησα με τον πωλητή και παρήγγειλα ένα ακόμα. Όταν έρθει και αν συνδεθεί το καινούργιο θα με αποζημιώσει για το παλιό. Το μόνο που κάνει είναι λαμπάκι νυχτός αλλά και αυτό σε ένα σταθερό χρώμα και φωτεινότητα. Στη φάση που έκανα update …