Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 608.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• βάλε την κάρτα σε άλλο τηλέφωνο και όταν περάσει το μήνυμα γράψε τον κωδικό στην καινούργια συσκευή

• Φαίνεται κάτω κάτω το επιλεγμένο και το αστείο είναι ότι είναι υπάρχουν κοινές επαφές που βγαίνουν 4 φορές μία από κάθε λογαριασμό forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…5c06529c2462926fb388a54b9 forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…5c06529c2462926fb388a54b9forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…5c06529c2462926fb388a54b9forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…5c06529c2462926fb388a54b9

• Έμπλεξα με το viber και ζητώ την βοήθειά σας. Αναλυτικά: 1. Ενώ οι επαφές είναι αποθηκευμένες στο λογαριασμό google Επώνυμο -Όνομα και είναι έτσι και η προβολή τους στο τηλέφωνο το Viber Βγάζει τις επαφές με πρώτο το όνομα. 2. Στο τηλέφωνο υπάρχουν τρεις λογαριασμοί google που όμως δεν συγχρονίζουν με τη λίστα των επαφών. Στη λίστα των επαφών έχει επιλεγεί να προβάλλει τις επαφές μόνο από το ένα email. Στην εφαρμογή επαφές και στη λίστα είναι όλα καλά. Το viber όμως δεν παίρνει μόνο τις επαφές τ…

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από efkolo: “Στο mido της γυναίκας μου στις επαφές ενώ πάει σε κάθε γράμμα μέχρι το Ρ από το επόμενο γράμμα δεν ακολουθεί, πηγαίνει κατευθείαν στο τέρμα. Το είχε το πρόβλημα και στην προηγούμενη ρομ που φορούσε 7.4.6 Εν τω μεταξύ, στο άλλο mido που έπεσε στα χέρια μου πριν από 5-6 μέρες και του φόρτωσα την 7.4.27 δεν είχε αυτό το πρόβλημα. Πολύ μπερδεύτηκα. ” Η μόνη φορά που έχω δει να συμβαίνει αυτό είναι όταν παρεμβάλλονται αγγλικές επαφές μέσα στις ελληνικές, …

• Παράθεση από traganeus: “To μεγάλο μου πρόβλημα είναι η δύναμη της συνήθειας που πάω και πατάω κάθε φορά το λ όταν θέλω να βάλω φωνήεν και μέχρι να το πάρω χαμπάρι έχω γράψει 3-4 λέξεις λάθος =============== Μαι 7th 2017, 8:21pm =============== Άλλη μια απορία είναι αν ισχύουν τα βιντεάκια που έχω δει για χρήση 2 sim και sd card που κολάνε την sim πάνω στην sd card. Είναι εύκολο να γίνει? ” Ισχύουν αλλά εγώ καλά καλά δεν μπορώ να βάλω τη sim στο tray δεν έχω και τόση ανάγκη τον αποθηκευτικό χώρο…

• Παράθεση από george_1: “Tην τελευταΙα 7-5-4 ... ” Τότε θα ήταν καλύτερο να το έγραφες στο θέμα της εδώ: [XTRV-7.5.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. φιλικά το λέω, δεν σε μαλώνω

• Παράθεση από george_1: “Απο ,Redmi 4 Pro όλα καλά like usuall Keep walking... ” Ποιά ρομ έβαλες; XTRV-7-4-27 ή την 7-5-4 ;

• Στο mido της γυναίκας μου στις επαφές ενώ πάει σε κάθε γράμμα μέχρι το Ρ από το επόμενο γράμμα δεν ακολουθεί, πηγαίνει κατευθείαν στο τέρμα. Το είχε το πρόβλημα και στην προηγούμενη ρομ που φορούσε 7.4.6 Εν τω μεταξύ, στο άλλο mido που έπεσε στα χέρια μου πριν από 5-6 μέρες και του φόρτωσα την 7.4.27 δεν είχε αυτό το πρόβλημα. Πολύ μπερδεύτηκα.

• Το swiftkey αν έχεις λογαριασμό μαθαίνει τι πληκτρολογείς και σε λίγο καιρό "προβλέπει" αυτό που γράφεις. Το έχω αρκετό καιρό και σπάνια χρειάζεται να γράψω ολόκληρη λέξη. Συνήθως στα 2 πρώτα γράμματα μου βγάζει την λέξη. Μερικές φορές κάνει λάθη στις καταλήξεις (αρσενικό θηλυκό) και αφού το επιλέξω, κάνω πίσω και το διορθώνω.

• Γνώμη μου είναι πως δεν μπορεί το τηλεφωνό σου να γίνει σαν το παλιό. Κι εγώ είχα κάποιες αγορασμένες εφαρμογές (dialer, launcher, πληκτρολόγιο κλπ) αλλά πηγαίνοντας σε MIUI & XTRV τα άφησα πίσω. Προσπάθησε μερικές μέρες να δεις με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές της ρομ αν βολεύεσαι και μετά αλλάζεις αυτές που δεν σε εξυπηρετούν. Φιλικά Πληκτρολόγιο δοκίμασε το swiftkey και το google που είναι ήδη στη ρομ και μετά βάζεις άλλα.

• έβαλα να κατεβαίνουν οι αντίστοιχες ρομ και διαβάζω το νήμα από την αρχή. Όταν τελειώσω το διάβασμα θα κάνω την εγκατάσταση. ευχαριστώ

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

efkolo - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Οκ, καταλαβαίνω τη διαφορά στη νοοτροπία. Θα παρακολουθώ τις ερωτήσεις σου και θα προσπαθώ να σου δίνω λύσεις.

Μήνυμα

Εγώ θα ντρεπόμουν να πω πως ρώτησα χωρίς να κάνω τα απαραίτητα. Είναι κρίμα για τον κόσμο που τρέχει να απαντήσει την κάθε απορία μας να ρωτάμε πριν κάνουμε τα βασικά.

Μήνυμα

Δεν είπα πουθενά την φράση έχει αλλάξει. Είπα παραμετροποίηση του ρούτερ. Μπορεί να είναι από την αρχή έτσι ρυθμισμένο το ρούτερ που να μην αφήνει. Σε ένα τρίτο ρούτερ δοκίμασες;

Μήνυμα

Τότε υπάρχει κάποια παραμετροποίηση στο άλλο ρούτερ που σε μπλοκάρει

• Υπάρχει εφαρμογή που πρέπει να αγοράσεις SixAxis Controller λέγεται αλλά πρώτα πρέπει να σιγουρευτεις ότι λειτουργεί με το κινητό σου. Αυτό γίνεται με άλλη εφαρμογή SixAxis compatibility checker. Ψάξε και λίγο, είμαι από κινητό και δεν μπορώ να δώσω αναλυτικές πληροφορίες

Μήνυμα

Και η δικιά μου αργεί να συνδεθεί ειδικά την πρώτη φορά, αλλά συνδέεται. Μήπως πρέπει να κάνεις λίγο περισσότερη υπομονή; Πάντως νομίζω πως δεν υπάρχουν πόρτες που πρέπει να ανοίξεις.

• Για τις εφαρμογές των τραπεζών, Πειραιώς και εθνικής ήθελα να πω ότι αν και τις χρησιμοποιούσα παλιότερα, έφτασα σε κατάσταση να τις απεγκαταστήσω γιατί υπήρχαν λειτουργίες που δεν τις έχει η εφαρμογή αλλά γίνονται από web interface (με τη χρήση του εκάστοτε browser, ενσωματωμένου, chrome ή dolphin) Δεν είναι βέβαια το ίδιο να πληκτρολογείς τον κωδικό σου κάθε φορά και να την ανοίγεις με δακτυλικό αποτύπωμα, αλλά το προτιμώ για να έχω πλήρη λειτουργικότητα

• η εφαρμογή λειτουργεί και στα αγγλικά, τα Κινέζικα τα παίρνουμε printscreen και τα μεταφράζουμε με την μετάφραση google

• Παράθεση από manolismilan: “Καλησπερα.Οταν μου ερχετε μήνυμα για αναπάντητη κλήση μου εμφανίζει μόνο τον αριθμό και όχι το όνομα της επαφής,στην οθόνη κλειδώματος.Ξερετε αν μπορώ να κάνω κάτι για να εμφανίζει το όνομα της επαφής? Xiaomi redmi note 4x ” πρέπει να βάλεις το +30 στα τηλέφωνα των επαφών για να σου βγάζει τα ονόματα. Το κάνει αυτό και η εφαρμογή number fixer που πιθανόν να την έχεις εγκατεστημένη ή αν δεν την έχεις μπορείς να την βρεις και να την εγκαταστήσεις.