Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 608.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΤότε δεν ισχύει η υποψία μου. Μερικές φορές θέλει να αναγνωρίσει η xiaomi την συσκευή και την κάρτα sim συνδεδεμένες για να δώσει την έγκριση για ξεκλείδωμα. Δοκίμασε με το λογαριασμό του κινητού που έχεις ζητήσει ξεκλείδωμα να μπεις στο Xiaomi MIUI Official Forum και αν μπορείς κάνε 2-3 απαντήσεις του στυλ "thank you" και τέτοια. Δες φτιάξε και λίγο το προφίλ του λογαριασμού σου εκεί. Να έχει βασικά τουλάχιστον στοιχεία όπως εδώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34051/
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από ominus1000: “Τελικα φιλε @George Kaggelaris ειχες δικιο μετα απο καθαρισμα του browser με ξανα γυρισε παλι στο περιμενετε απαντηση για ξεκλειδωμα δυστυχως!!!!!!!! ” Έχω μια υποψία, χρησιμοποιείς τη συσκευή ή την έχεις στο ντουλάπι περιμένοντας το ok για το ξεκλείδωμα;
-
Google Play Αναμονή WIfi Fix
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Μπα δεν παίζει αυτό. Από την αρχή ... ΔΕΝ ΣΤΗΝΩ !!!! Λεω να δοκιμάσω τα παρακάτω που βρήκα στο en.miui.com .... Λύση 1 : Λύση 2 : Edit : Δοκίμασα την 1η λύση, αλλα ..... τίποτε. Με κούρασε η όλη ιστορία ................... ” Κώστα το δικό μου δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά δεν είχα κάνει εκείνη την πατέντα (θυμάσαι που σου έλεγα υπομονή;) Πιστεύω δηλαδή πως με κάποιον τρόπο πρέπει να επαναφέρεις εκείνα που άλλαξες όταν έλεγε αναμονή wifi
-
Ναι υπάρχει προσφορά 1+1 στην ετήσια συνδρομή ήρθε και σε μένα
-
Ευχαριστούμε πολύ, στο MIDO πρώτη εγκατάσταση Ελληνικής και δεν έχει ούτε gmail προεγκατεστημένο. θα μου βγει η πίστη να βγάζω και να βάζω την ενημέρωση του playstore για να βάλω τις βασικές εφαρμογές. Κατεβάζω την fixed και τα ξαναλέμε
-
Ξεκινάω αυτό το θέμα μια και σαν κάτοχος της συσκευής σε ιδιαίτερα κλειδωμένη Rom αντιμετωπίζω πρόβλημα να φορτώσω Custom Recovery είμαι δηλαδή κλειδωμένος σε official. Έχω αρχίσει να ψάχνω τα θέματα σε άλλα φόρουμ του εξωτερικού περιμένοντας να βρεθούν λύσεις. Ξεκλείδωσα τον Bootloader και περιμένω ενδιαφερόμενους και προτάσεις λύσης. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33742/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33743/ Downgrade δεν παίζει, δεν μας αφήνει. forums.xiaomi-miui.gr/ind…