Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 608.

• Εγώ πιστεύω Κώστα ότι είναι θέμα miui, αν ήταν θέμα Android θα το βλέπαμε και σε άλλες συσκευές και θα είχε βουήξει ο τόπος. Ας περιμένουμε βέβαια την νέα ρομ, και βλέπουμε.

• Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από Nelias: “Παράθεση από linuxilakis: “Waiting For Wifi | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support για δείτε εδώ έχει μαζεμένους τρείς τρόπους Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Βρήκα λύση με την περίπτωση του Lucky Patcer. Δεν ξέρω αν θα είναι προσωρινή προς το παρόν δουλεύει ” Σημερα μου εβγαλε αναβαθμιση το Play Store στην εκδοση 7.07.09 και μετα εβγαζε το μηνυμα της Αναμονης για Wifi σε καθε προσπαθεια download ειτε ενημερωσης ειτε καινουριας εφαρμ…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα προσπαθούσα downgrade σε V8.1.10.0.MCFMIDI και μετά πάλι θα προσπαθούσα να περάσω εκ νέου την 7.3.23 Με τον ενσωματωμένο updater πάντα... ” Ούτε downgrade με αφήνει να κάνω δυστυχώς. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33668/ =============== Απρ 6th 2017, 1:43am =============== Ξεκλείδωσα τελικά. Διέγραψα τελείως τον νέο λογαριασμό που είχα κάνει και είχα πάρει άδεια Έβαλα την δική μου κάρτα και τον δικό μου λογαριασμό και αφού το είχα μαζί μου περίπου …

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα προσπαθούσα downgrade σε V8.1.10.0.MCFMIDI και μετά πάλι θα προσπαθούσα να περάσω εκ νέου την 7.3.23 Με τον ενσωματωμένο updater πάντα... ” Ευχαριστώ για τις ιδέες. θα κατεβάσω τις Rom και θα δοκιμάσω. Θα ενημερώνω.

• Παράθεση από NasDriver: “Δες εδώ, στο flashing guide πως θα περάσεις την developer ---> MIUI ROM for Redmi Note 4X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” 1.Δεν γίνεται με τον κλασικό τρόπο update όπως φαίνεται και στην εικόνα 2.Δεν γίνεται με το recovery γιατί εμφανίζεται η μαύρη οθόνη 3. Δεν δοκίμασα με fastboot ακόμη Τι να κατεβάσω; Μάλλον εδώ ε; Redmi Note 4X Latest Global Developer Version Fastboot File Download Ας κατέβει και θα δοκιμάσω αργά το βράδυ Δεν γίνεται ο τρίτος τρόπος με…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Ποιά developer προσπαθείς να περάσεις; ” miui_HMNote4XGlobal_7.3.23_f2665291ea_7.0 Παράθεση από NasDriver: “Αυτό είναι το recovery και όχι το fastboot, για fastboot πάτα τα volume down & power...νεότερη αναβάθμιση δεν έχει βγει ? ” έχεις δίκιο για το fastboot ήθελα να πω. Στο fastboot μπαίνει αλλά το ξεκλείδωμα φτάνει στο 50%

• Ήρθε και ένα στα δικά μου χέρια, η πρόθεση ήταν να μείνει στην οικογένεια, αλλά αυτό που γίνεται με την Xiaomi με ξεπερνάει. Είμαι στην κακή ROM και προβληματίζομαι να το βάλω για πώληση ή να προσπαθήσω να φλασάρω την παλιότερη develloper; Δεν μπαίνει σε fastboot, βγάζει αυτή τη μαύρη οθόνη, αν δεν γίνεται και root θα πάει σίγουρα για πώληση forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33645/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33647/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33648/

• το Note 4 Global ποια ROΜ βάζει; Του Mido; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33638/

• Παράθεση από makis1024: “Ναι αλλά φοράς global stable που έχει μικρές πιθανότητες για ξεκλείδωμα εάν πας για ξεκλείδωμα θα δοκιμάσεις πρώτα όπως είσαι, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να περάσεις global dev από τον updater. ” Ποια developer να κατεβάσω; Του 4Χ του απλού και του Global είναι ίδιες; Ok τα βρήκα

• Σήμερα ήρθε το xiaomi note 4 global του γιου μου. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33583/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33585/ Με τέσσερις xiaomi τηλεφωνικές συσκευές πίστευα ότι θα το ξεκλειδώσω, αλλά δεν έχω σε κανένα λογαριασμό δικαίωμα ξεκλειδώματος. Δεν ξέρω πως χάθηκαν τα δικαιώματα και αν χρειαστεί να ξαναξεκλειδώσω σε τι κυκεώνα θα μπλέξω! Έκανα λοιπόν καινούργιο λογαριασμό και αίτηση, ωστόσο στο developer options δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το ξεκλείδωμα. Βγάζει κινέ…

• γράψε θέλω να ξεκλειδώσω για φορτώσω την Ελληνική ντεβέλοπερ

• Παράθεση από zisistil: “Καιρός για Κινέζικα! Την βλέπω να γίνει η Γερμανία των εμπόρων. Σε λίγο όλοι οι έμποροι εκεί θα πάνε. ” Νομίζω ότι αυτό έχει συμβεί πριν από πολλά χρόνια. Σήμερα το καταλαβαίνουν και οι τελευταίοι.

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

efkolo - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Θα της κάνεις reset με την βελόνα και θα ξανακάνεις όλη την αρχική διαδικασία από την αρχή. Δεν έχει χώρο στη μνήμη της ώστε να κρατάει δύο διαφορετικές ρυθμίσεις. Το ίδιο θα ξανακάνεις όταν την μεταφέρεις και πάλι πίσω στο σπίτι σου.

• Είναι κανένας στην περιοχή της Έδεσσας-Σκύδρας να βοηθήσει ένα φίλο με τα σενάρια γιατί δεν έχει ιδέα από Αγγλικά και εγώ δεν έχω το mi home για να βλέπω και να του λέω;

• όλα καλά σε Mi Max hydrogen αναβάθμισα και TWRP σε 3.1.0.0 στη συνέχεια ακολουθώντας τις οδηγίες άλλαξα και twrp Ευχαριστώ πολύ Παράθεση από ktsak: “Να θέσω ένα προβληματισμό : Προσπαθώ με την 7.3.23 να κάνω shortcut επαφής στην επιφάνεια εργασίας αλλα δεν μπορώ. Βγαίνουν τα widgets κανονικα, επιλέγω επαφή, βρίσκω την επαφή που με ενδιαφέρει, αλλα ..... ΤΙΠΟΤΕ !!!!! Κανένας άλλος το έχει αντιμετωπίσει αυτό ? Για να δούμε ..... ” και εγώ δεν μπορώ να κάνω συντόμευση επαφής Κώστα βγαίνουν οι επαφέ…

• Παράθεση από geoanto555: “Πότε το κατέβασες? Από χθες έχω αφαιρέσει την εφαρμογή από μέσα. @efkolo ” τώρα πριν από μισή ώρα twrp_hydrogen_3.1.0-0_orange.img

• Ευχαριστούμε κατ'αρχήν Την εφαρμογή (TWRP apk) που εγκαταστάθηκε στο MI MAX την βγάζουμε με απεγκατάσταση απλή ή υπάρχει κάποιο θέμα;

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

efkolo - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από kostis60: “Στο Mi Home πας στο add device και επιλεγεις iSmartAlarm Spot HD Video Camera ” επιλέγω add manually? και αν ναι, δεν βλέπω τέτοια επιλογή, μπορείς να μου δείξεις ένα screenshot?

• Παράθεση από pettros: “Στο Mi Max προσπαθησα να το εγκαταστησω το apk του mi store αλλα στην miui 8 δεν μπορει να εγκατασταθει.. ” Δεν μπορεί! Εγώ το έχω στο δικό μου mi max και μόλις έκανα αναβάθμιση στην 4.1.10